Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13189) Flowtation válasza tvamos (#13188) üzenetére


Flowtation
őstag

Én ezt az esetet teljesen megértem - bár tapasztalatok alapján meglepő - de szerintem nem ilyen egyedi esetekkel van a baj. Hanem egy teljesen átlagos működést, használatot feltételezve.

Számtalan példa van erre, pl. nem megy egy usb nyomtató, minden okés amúgy, mert használva volt előtte, mégis hiba van. Még csak frissítés sem volt, legalábbis látható nem, de egy restart után oké. Ilyesmi wifi kapcsolattal, word/excel/akármi progival dettó. Legutóbbi szituációm, indul a word, üres doksi, nem mennek a billentyűk, nem lehet írni. Egyébként igen, de ott nem. User módszer, rákattint a bejelentkezésre, majd mégse és oké a dolog. Én rájöttem, hogy elég egy minimalizálás majd vissza és ettől "is" megjavul, de azért ezek szerintem a wtf dolgok. Az ilyen és ehhez hasonló esetek tömkelege az ami már frusztrálóvá teszi az egészet. Kis dolog, de sok kicsi sokra megy.

Feljebb nem ilyen volt, hanem egy alap frissítés, ami meg megint olyan, hogy 1. miért kell így megoldani ha másképp is meg lehet, 2. a mezei user 500 alkalom után is rácsodálkozik meg mérgelődik, hogy ez ilyen, pedig tapasztalta már, nem egyszer. El kell fogadni és találni addig más elfoglaltságot, (tk. cigi, kávéfőzés, reggeli érdeklődés jóban levő kollégáktól az előző napról, stb) vagy mást kell használni, ha lehet persze.

Én - néha azon fantáziálok - ha egy munkahelyem lenne, meg picit több hozzáértésem, biztosan megpróbálnám átállítani az egész intézményt...

[ Szerkesztve ]

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.