Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Sziasztok.
Feltelepítettem a Mint 22-őt az alábbi gépre: ASUS B85M-Gamer alap, Intel i5 4570 cpu, msi gtx660 vga.
Már a telepítés fura volt. Először Ventoy-al próbáltam, ami be is töltött, viszont az iso kiválasztás után hibát dobott. Ezt betudtam a régi BIOS-nak és alaplapnak. Majd készítettem külön az iso-val egy usb telepítőt. Ezzel hiba nélkül fel is telepítődött a Mint Cinnamonnal, viszont az első újraindítás után nem indult el. A bios után Secure Boot-ra hibát dobott egy olyan üzenet kíséretében, hogy először a kernelt kell betölteni. A secure boot-ot nem tudtam kikapcsolni, csak átkapcsoltam Windows UEFI-ről Other OS-re. Így már elindul a Mint is.
Ez volt a telepítés, nem tudom, hogy ez mérvadó-e az alábbi hobára, gondoltam azért leírom.
A hiba tehát, hogy a rendszer használata közben elég hamar kifagy, szó szerint, csak a reset segít. Nem tudtam sokat tesztelni, de általában a böngésző használata közben. Azért mondom ezt így, mert pl a frissítések, terminál használatánál nem. Másra meg nem lesz használva, csak böngészésre.
A fagyást megelőzően a cinnamon környezetre ugrik elő egy ablak, hogy AZ összeomlott, tiltsak le valamilyen kiterjesztéseket, és hogy újraindítsa-e a környezetet vagy ne. Mindegy mit válaszolok, a fagyás kis idő múlva bekövetkezik.
Kérdésem, hogy ez lehet vga driver hiba által? Mégiscsak egy 11 éves darab.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- DELL 180W töltőket keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest