Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

válasz cigam #94286 üzenetére

Elnezest az ekezetes betuk hianyaert, az elobb mar irni akartam, de kifagyott a Puppy a Palemoon miatt, csak mert megnyitottam meg egy tabot es ujra kellett inditanom a gepet, es nincs kedvem most mindent beallitgatni ujra, sem idom. Live CD-rol megy 2GB rammal.
    Tokeletesen ertem, mit irtak ott es csatlakozom Rowon kollegahoz. Mind a hat adat begyujtese aggalyos. Vagy talan ahhoz, hogy telepitsd a Zorint, nem kell letrehoznod egy accountot? Ahhoz meg gondolom kellenek ezek. En azonban a diagnosztikai celu adatokkal sem ertek egyet, csak akkor, ha a user beleegyezik. Es az installt ne kossek a beleegyezeshez. Kulonben van veluk mas bajom is, a Zorin rendszeresen pinget kuld haza, hogy monitorozzak a felhasznalast, vagy minek. Szerintuk csak nagyobb idokozonkent, ha jol emlekszem orankent (bar az is tul sok) de egy forumon arra panaszkodott valaki, hogy 5 percenkent kuldi a pinget! Na hat ebbol sem kerek, nekem kell a net.

Talaltam egy jo oldalt, Distrosea a neve. Online ki lehet probalni egy csomo disztrot!
    Probaltam a Mintet konfiguralni, de olyat egyelore nem talaltam, hogy az ablakok sarkosak legyenek. Igazabol csak szinsemak vannak, de az ablakok vagy vilagos, vagy sotet szurkek, nagyon szegenyesek a lehetosegek. De meg probalkozom.. Csak gyorsan kiprobaltam, hogy egyaltalan megy-e ezen a szutyok Plaemoonon, meg a Puppyn.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés