Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz Imi1981 #72829 üzenetére

"De én nagyon nem vagyok képben az ilyen parancssoros meg terminál dolgokban úgyhogy sosem fogok linuxra váltani."
    Ez a krónikus terminalitis undotoris lehet. :DDD Sajnos rossz hírem van a számodra. Gyógyíthatatlan, maximum együtt élni lehet vele.
    Meglepne, ha azt mondanám, hogy a mai desktop linux-ok 75+%-a (90?) esetén, ha nem akarod, akkor nem használod a terminal-t. Bár van, hogy sokkal egyszerűbb azzal megoldani egy problémát. (van, hogy programot is úgy indítok, mivel gyorsabb bepötyögni, mint kikeresni. :D pedig nem vagyok guru, csak egy mezei felhasználó)
    Windows esetén is van, hogy kell a parancssor, érdekes módon azért nem problémázik senki.

Ahogy Ubi írta, a Szoftverközpontból egy - na jó lehet, hogy kell még 1-2 - kattintás és a program fent van. Win alá sem egyszerűbb.

(#72833) Imi1981:
    A git-je és netes keresés alapján ez pont egy konzol-os torrent kliens. :D Ha GUI-s - grafijus kezelőfelületes - klienst keresel, a qBittorrent-et, a Transmission-t és a Deluge-ot javaslom.

(#72834) ubyegon2:
    A qBittorrent és a Transmission konfigolása is kimerül annyiban, hogy meg kell neki adni a letöltési mappát.

(#72835) Imi1981:
    Ki ezt ki azt szereti. Én hideglelést kapok, ha egy applikációnak kismillió beállítása van. Egy klienstől annyit várok el, hogy a megadott helyre a beállított sebességgel töltse le a letölteni valót. Pont. Se többet, se kevesebbet.

Új hozzászólás Aktív témák