- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArthurShelby #60080 üzenetére
Nincs itt vita MBR UEFI témában, akinek kevés a 3+128 partició, váltson.
Partíció méretet lehet valahogy növelni a linux javára (240-es ssd)?
Ideális esetben lehet live Linux használatával mondjuk, egy mellette lévő particióból átméretezni. A nem ideális eset viszont valóban olyan hátrány, amit az MBR séma okoz.
Egyébként ha jól tudom van egy fizetős win-es program, ami átkonvertál mbr-ről gtp-re
Úgy érted, hogy élő particiót konvertál át? Adatok sérülése nélkül? Biztosan van ilyen, gondolom erősen javallva előtte a biztonsági mentést.
Az egér görgetését szerintem elég jól be lehet állítani,
a FF-ban nekem a jobbgombos gyors lap le/felhúzás hiányzik, de csak az új verziókban, amúgy egy kiegészítőt használok erre FF ESR-ben, de az újakban van a Scrollbaros kieg, ahol be lehet állítani a gyorsgörgetést középső gombra is.
- storno, kéklufi about:configos módszere jobbMeg tanít google-t használni, ahogy Fawly szívása is mutatja.
A kolléga imádja a hoover üzemmódot, utálja, ha valami stabilan működik, ezért keresi mindig a lehető legfrissebbet mindenből. Abból sejtem ezt, mert én a két állandó rendszeremet 2 évig használom, szinte nulla hiba mellett. Persze ez a butának nevezett Debian/Ubuntu vonalas rendszer, nem egy modern dolog, aminek látom sokan felülnek utóbbi időben. Én is így voltam sokáig, de már egy éve csak használni akarom a desktopot. Néha a laptopon azért szimulálom én is ezeket a hűdejóhafrissnagyon rendszereket. Amíg hagyják.
(ez nem 2 év, még 2 hét se nagyon)
(#60081) colomb2
Azt még mindig nem tudod, hogyan lehet kikapcsolni a jobbgombos felugró menüt FF-ban? Emiatt nem tudom használni a Scrollanywhere-t jobb gombbal gyorsgörgetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest