Új hozzászólás Aktív témák

• urandom0

senior tag

válasz sh4d0w #105669 üzenetére

Ezen felul tenyleg kivancsi vagyok arra, mi az, amit egy megjeleneskori Debiannal meg tudsz csinalni, fel ev mulva meg mar nem

Én Debiannal, sőt még Ubuntuval is belefutottam olyanba, hogy kaptam egy fájlt, ami készült az aktuális programverzióval, Debianban pedig X-2. főverzió volt, és persze, hogy nem tudta olvasni.
    Egyszer másfél órát szenvedtem amiatt, mert a rajzom friss Windows-os Inkscapeben készítettem, az Ubuntus, kicsit régebbi verzióban pedig szétesett az egyik ábrám.
    Abba is belefutottam, hogy a gyerekekkel LAN-ban akartunk OpenTTD-t játszani, és az ő Windows-os verziójuk sokkal frissebb volt, mint a Debianos.
    Nálam a Raspberryn is Rocky Linux fut, többek közt azért, mert a Raspbianban olyan régi volt a NodeJS,, hogy sok npm csomag már nem volt kompatibilis vele.
    Még sok-sok évvel ezelőtt volt egy Nokia Lumia 735-ös telóm. Ott is az volt, hogy rádugtam a gépre, de Debianban olyan régi libmtp volt, hogy nem tudott vele mit kezdeni.

Nekem nincs semmi bajom a Debiannal, tök jó, hogy van, de asztali felhasználásra minek ilyen régi disztró, mikor van frissebb, és semmivel sem instabilabb?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés