Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz fekete.puma #104936 üzenetére

Tudod a választ. Dehogy indulnak. Ahhoz tanulni kellene, teljesen más világ. 10 ismerősőn közül 8 soha nem hallott linuxról, 1 csak használni szeretné a gépét, 1, aki valamennyire konyít is hozzá.

Valamelyik nap telepítettem egy WN11-et, nem támogatott gépre(hozzáteszem ez volt az utolsó). Rufus-szal megbütykölt telepítő, és mindenden jóság ami kell neki.
    Eddig azért viszonylag könnyen ki lehetett játszani a rendszert, felment, a régebbi gépek esetében a speciális frissítéseknél megvolt az opció a driverek telepítésére. Nah ennél úgy jártam. hogy már nem voltak driverek, mint opció. Ergó vagy összevadászod kézzel, vagy világít az eszközkezelő, mint a karácsonyfa.

Én mindenkire próbálom a Mintet erőltetni, ha kérdés van elmagyarázom, mi hogyan, merre, szívesen segítek is, de elég nagy a vakarózás. Windows kellene.... Amikor mondom, hogy akkor ezt a gépet ki kellene cserélni, akkor meg, nincs pénz. Itt az én tudományom véget ért, nem fogok kínlódni a régi vasakkal, meg a Windows 11-el. Meg nem is vagyok hitérítő, valaki vagy tud kompromisszumot kötni, vagy nem. De egyébként azt a 8 embert az sem fogja érdekelni, hogy nincsenek frissítések, évekig használják még anélkül, van még Windows 7-et használó ismerősöm is. Mondom nem kéne.....jóvanazúgyrohadel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés