Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz oreg0503 #100753 üzenetére

Hát ez a használtüzleti noti kérdés egy örök marad! :D Nekem az ezeréves HP Elitebook 8570p-m múlt évben ment nyugdíjba, úgy, hogy még én is használtam bő 5 évet napi 12órában, melót is azon végeztem. Az, hogy a szekvenciális íráson kívül mindenben jobb volt a Sata3 Samsung 860 EVO SSD-m, ne is érintsük. Ugye azt tudjuk, hogy normál rendszerfuttatásnál nem érzékelhető a különbség Sata és NVMe SSD között...folyamatosan hurcoltam magammal, egyszer rá is zuhantam teljes súlyommal és a még durvább 8560w tesója még mindig használatban van.

A mostani Dell Latitude 5520-as mondjuk kétszer annyiba volt használtan, mint a HP Elitebook, de lényegében hasonló gépeket újonnan közel sem kapom meg ennek a duplájáért sem. Sajnos a mai használtüzleti notik viszont már fizikailag nem tűnnek annyira strapabírónak, legalábbis a mostani Dell és egy szintén régi Dell Precision M4700-am alapján ezt látom. Ez utóbbi kimaxolt hardveres tudásához hasonlót 4 éve kommersz gépekből igazán nem is tudtam volna találni.

De szerencsére sokan veszik a konzumer gépeket meg konzumer SSD-ket is, így a gyártó tudja gyártani a hasznosabb komponenseket is. :DDD De a lényeg, hogy mindenki legyen elégedett. (Samsung 860 EVO óta már SSD-t is csak használtüzletit veszek) ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés