Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
válasz beloadjoker #7450 üzenetére
Valaki valami ötlet ?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Nálam egy kártyával megy kettővel nem hiába az új driver
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
kzolee216
senior tag
válasz beloadjoker #7452 üzenetére
Küldöm Pü-ben a választ...
-
-
Sheepczx
tag
a wolfenstein-re valaki nem tud valamit hogy ott is legyen sli?
-
Sheld
senior tag
USB-s mikrofont honnan érdemes rendelnem? 2k Forintom lenne rá nagyjából.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
törölt tag
Van már valami megoldás a WIFI problémára?
A BT kikapcsolás megvolt, driver frissítve legújabbra kézzel, de semmi.
Bevallom, nem olvastam vissza, de megköszönöm ha valakinek van ötlete a problémára, mert a laptop ezen kívül hibátlan, ez viszont jelentősen rontja a használhatóságát.
Üdv -
beloadjoker
őstag
hali!
Nem nagyon bírok magammal, esetleg valami fejlemény watch dogs ügyben ? mert nekem sajnos nem megy az sli, jött ki esetleg valami új driver ? vagy valaki hallott valamit hogy mit hogy kell beállítani ? esetleg régebbi drivert próbáljak vagy valami ? most vevő lennék a próbálgatásra koliban vagyok, itt hamar lejönnek a dolgok
ja és egy kérdés ha a gép játék közben elszáll a melegtől mert iszonyúan melegedik egy kártyával akkor ez garanciális javításba beletartozik ?
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
-
Danex
addikt
válasz beloadjoker #7465 üzenetére
Nagyon ne várj még rá, hisz amíg ki se jön a hibák se léteznek úgymond.
-
beloadjoker
őstag
Leszedtem egy másik watch dogst és most elindult slivel :-)
A mentés nem tudja valaki hol van??
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
ja igen ez 337.50el de fel is dobom az újabbat amit linkeltetek, bár gondolom azzal is jó lesz
/azért van fent most ez mert kipróbáltam már régebbi driverekkel is hátha úgy jó lesz/
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Na azért csak nehezen sikerült kikukáznom a megoldást.
Itt a srác mókolt egy SLI profilt a BF4-hez. Ezt nvidia driver inspectorral be kell importálni és voilá. Full HD high-on megy a játék és semmiféle sli probléma nincs. Ultra noAA-vel is fut. Ott már leesik az fps olyan ~35-40 körülire.
Szerk.: A gpu-k folyamatos 99%-on fognak pörögni. A proci olyan ~60%-on.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
bubi92
őstag
srácok van valakinek egy tuti tippje, hogy a pci egyszerű kommunikációs eszköz mi a tosz akar lenni? mert minden driver fent van és így fogalmam sincs.
illetve van ilyen mikrolagg a hangban. dpc latency checker kb. folyton pirosban van, valaki találkozott már ilyennel? -
voyi
aktív tag
Most javitotta a mysoft az 59-390570 cikkszamu y510p laptop specifikaciojat,egykartyas nvidia gt 755m-rol egykartyas nvidia gt 750m-re. Most mar csak azt lenne jo tudni, hogy melyik cikkszamu modell felel meg az egykartyas nvidia gt 755m-nek? Mivel olvastam utt, hogy ezutobbiban tuti bennevan az NGFF foglalat. SLI-set uti nem vennek, de fontos lenne szamomra az ssd bovithetoseg.
Aláírás
-
marilllyo
veterán
válasz gygalilei #7476 üzenetére
Próbáltam! Működik!
Ezek amiket írok ez csak multiplayer módra vonatkoznak. Single player kicsit máshogy van összerakva....
Igazából...eddig HD felbontáson játszottam high-medium körül. Most ugyanezen a beállításon fel tudok menni FHD-ba. Reccenés nélkül. Itt korábban már nagyon csúnya sli-s remegések voltak. A legtöbb pályán egyébként fel lehet még húzni HIGH-ig. 40 fps felett fogja futtatni. De...ez az fps szám ez nem elég "smooth" egy mp játékhoz.
Azt szögezzük le, hogy ez a laptop nem képes a battlefield 4 játékot teljesen ultra beállításokon futtatni. De ez a FHD medium/high ez egy nagyon szép teljesítmény egy laptoptól.
Sajnos Afterburnertől nekem becrash-el a játék. Pedig kíváncsi lennék, hogy mit és hogyan dolgoztat real-time-ban
[ Szerkesztve ]
-
telefonfulke
tag
Ha NGFF-re bepakolok egy SSD-t, a HDD-t meg kicserélem egy 7200-as darabra, film rendereléshez mennyire lesz elfogadható a HDD sebessége? Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy ha az oprendszer az SSD-ről fut, mennyi terhet vesz le a HDD "válláról"? Azt tudom, hogy átlagosan milyen gyors egy 7200-as háttértár, csak eddig ugyanarról a lemezről ment a windows is.
SSD meg kicsi ahhoz, hogy arra pakoljam a szerkesztendő anyagaimat. -
baro32
aktív tag
Geforce driver:337.88 WHQL
HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
beloadjoker
őstag
Jobban fut ezzel sokkal watch dogs
én nem sűrűn gamelek meg még életemben nem mértem fps-t meg ilyesmi, szóval alapból hamarabb jön be a játék gyorsabb a töltés, és beállítottam ultrara a játékot, úgy enm bírta laggolgatás nélkül, szóval textúrát asszem visszavettem és úgy már jó, de azért valaki más majd tesztelje mert lehet hogy elállítottam valamit még közbenOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
nemsokára lesz egy kis videó
-
beloadjoker
őstag
Watch dogsról kis videó hogy hogy muzsikál minőségért bocs telóval lett felvéve
-
dragoners
tag
válasz beloadjoker #7483 üzenetére
Watch Dogs P2P verzióval működik az SLI, én is azzal játszom. Egyedül a mikrolaggok idegesítenek forduláskor, de egyébként jól fut az új driverrel
-
beloadjoker
őstag
-
marilllyo
veterán
Hát az új driverrel sincs a wolfiban SLI
(#7484) dragoners : Vsync-et kapcsold be. Hátha megszűnik a remegés.
[ Szerkesztve ]
-
Punisher15
tag
válasz beloadjoker #7485 üzenetére
[link]Proszáld ki milyen notin
Origin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
beloadjoker
őstag
válasz Punisher15 #7487 üzenetére
ezt a részt kell kicserélni nem ?
<CustomQuality>
<quality ResolutionX=”1920″ ResolutionY=”1080″ EnvironmentQuality=”ultra” AntiPortalQuality=”pc” PostFxQuality=”ultra” TextureQuality=”pc” TextureResolutionQuality=”high” WaterQuality=”ultra” ParaboloidReflectionQuality=”ultra” DepthPassQuality=”pc” VegetationQuality=”ultra” TerrainQuality=”ultra” GeometryQuality=”ultra” LodDitheringQuality=”pc” ShadowQuality=”ultra” ShadingQuality=”high” RoadQuality=”pc” EditorQuality=”pc” ParticlesQuality=”ultra” DeferredFxQuality=”pc” HDR=”1″ SuperSampling=”0″ HighPrecisionNormal=”1″ RenderSplashes=”1″ RenderRain=”1″ MotionBlurQuality=”pc” SSAOQuality=”hbao+_high” DepthOfFieldQuality=”pc” AntiAliasingQuality=”temporalsmaa” id=”_runtime” />
</CustomQuality>mert betettem és hibaüzenettel kidob a program mikor indítom
amit kijelöltem a képen azt kitörlöm és a fent lévőt meg beillesztem ennyi lenne ? mert ha csak ennyi akkor nálam nem jó
[ Szerkesztve ]
-
dragoners
tag
válasz beloadjoker #7488 üzenetére
Nálam jó. A kódban idézőjelekkel probléma van, PM -ben átküldöm a jó kódot.
-
Punisher15
tag
válasz beloadjoker #7488 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Origin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
beloadjoker
őstag
válasz dragoners #7489 üzenetére
köszi megcvan indul de ez most mit is csinálkt ? vagy kell még beállítani valamit pluszban a játékban ? ettől elvileg szebb lesz nem ? csak mert én nemigen vettem észre vagy csak máűr nagyon este van
-
beloadjoker
őstag
válasz beloadjoker #7491 üzenetére
ja hogy az egyedi, persze
-
Punisher15
tag
válasz Punisher15 #7490 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Hat nekem nem olyan mint a képeken mit kell még csinálni?? /texturak nekem közepesen vannak de ultran se olyan a környezet mint képeken /
-
dragoners
tag
válasz beloadjoker #7494 üzenetére
Ebben benne van az is, hogy ezek 4K monitorral készült képek, úgy lettek lekicsinyítve, szóval ne várd, hogy nálad is ilyen gyönyörű legyen egy középkategóriás videókártyával (hiába SLI).
Magamból kiindulva, összetehetjük a két kezünket, hogy egy ilyen hihetetlen gépigényes játék ilyen szépen elmegy ezen a laptopon FULL HD Ultra beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
tibi206
tag
Írják a cikkben, hogy nincs lényeges különbség azért olyan szépek azok a képek mivel 4k-sak.
-
kacsip
tag
Ti honnan töltöttétek le a wacs dogsz játékot?
-
marilllyo
veterán
Na...kipörgettem a wolf-ot. Felszabadult ~100 giga hely a gépemen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Automata kávégépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest