Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatupchief
csendes tag
válasz telefonfulke #6939 üzenetére
"Tudom, hogy az újabb videó-szerkesztő programok már használják az SLI-t, de ez mennyire érezhető?"
Ezt kifejtenéd bővebben, érdekelne, hogy honnan az info. Pár hete olvastam utána külföldi fórumokon, mindenhol azt írták, hogy egyelőre csak a játékok használják az SLI-t, az egyéb grafikus programok még nem. Én 3D modellező, CAD, és renderelő programoknak néztem utána (3dsmax, Archicad, Vray, stb.), de ha jól emlékszem pl. a Vegas-ról, is azt írták, hogy nem használja ki.
-
teguran
tag
válasz whatupchief #6951 üzenetére
ez erdekelne engem is, hasznalok pinnacle-t, neha vegast, de a 2. vga-t nem hallottam meg zummogni hasznalat kozben
-
Darth_Revan
veterán
Ez a TMX tényleg hülyének néz engem
Pár napja kaptam tőlük sms-t, hogy mehetek a csereutalványért. Gondoltam, hogy mi a fene, nyugat-európai stílusban rendezik a dolgot és cserélik a gépet? Nagy fenét...szerencsére nem bíztam bennük és előtte odatelefonáltam, hogy tényleg mehetek-e...srác aki felvette nem tudott erről semmit, ezért megígérte, hogy visszahív, amiből nem lett semmi és inkább emailt írt, hogy bocs, mégse, véletlenül küldtünk SMS-t...
Ma meg jött postai úton egy levél, hogy kivizsgálták a panaszom és leirták ua a sablonszöveget, ami a jegyzőkönyben volt, hogy szerintük a 98C normális és, hogy ők kiállnak a mellett, hogy már karcosan vittem be, ezért a gyártóhoz fordultak, akitől még nem kaptak választ. Na és a Lenovo mi a fenét tud kezdeni a dologgal? Amennyi infót a TMX megosztott velük 100%, hogy nem fognak tenni semmi pozitívat rám nézve...
1 utolsó esélyt adok nekik és emailt írok nekik, hogy komolyan gondolták-e, hai gen akkor szépen megy a fogyasztóvédelmi és Rendőrségi feljelentés. Szerencsére több tényállásba is lehet ütköztetni a cselekményeiket, amiket tanúsítottak.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz Darth_Revan #6954 üzenetére
Sajnos ilyen esetben a fogyasztóvédelem és a rendőrség sem fog sokat érni. Annyi lesz szerintem, hogy a fogyasztóvédelem, békéltető testülethez fog küldeni. Tudom, sajnos, tapasztalat, de persze nem a Lenovo esetében volt ez.
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz Darth_Revan #6954 üzenetére
Egyszer szervízbe kell küldenem a notit, tuti előtte gipszlenyomatot veszek, meg 3d-s hologramfelvételt készítek róla. xD
-
nggabi
félisten
megjött a dvd helyére az optibay átalakítóm és ma a 120as samu ssdm is
simán klónozhatom acronis-szal a mostani belakott win8at az ssdre vagy kell még valamit bűvészkedni?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
marilllyo
veterán
Más: Felraktam 8.1-hez a legfrissebb updateket. Ezt a nagyot...~800 mega körüli. Volt szó róla, hogy optimalizálnak a nagy dpi-s kijelzőkön való megjelenítésen....és úgy néz ki valóban.... Élesnek tűnik minden.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Cyber_Bird
senior tag
Windows 8.1 Update for x64-based Systems (KB2919355)
Download size: 890,2 MB
You may need to restart your computer for this update to take effect.
Update type: Important
Windows 8.1 Update is a cumulative set of security updates, critical updates and updates. You must install Windows 8.1 Update to ensure that your computer can continue to receive future Windows Updates, including security updates. For a complete listing of the issues that are included in this update, see the associated Microsoft Knowledge Base article for more information. After you install this item, you may have to restart your computer.
More information:
http://support.microsoft.com/kb/2919355Help and Support:
http://support.microsoft.com -
Sz4bolcs
senior tag
Micsoda divat(táska)bemutató az utolsó oldalon.
Egyből átkapcsoltam kisgyerek üzemmódba tőle.
-
Criton
veterán
válasz Cyber_Bird #6963 üzenetére
Ezt (KB2919355) én megkaptam, de mindössze pár MB volt.
-
Bozso68
őstag
I7 Y500-asom van 8Gb RAM-mal, egyenlőre SSD nélkül.
Ha valaki WOT-ozik ugyanezzel a konfiggal, súgjon beállítást, hogy árnyék kikapcsolása nélkül 9.0-ban elérjem a 40 fps-t. Állandóan 20-25 körül megy. Egyszer-kétszer meg felugrik 45-re, aztán megint pár meccs csak cammogás... SLI bekapcsolva. Mi fogja vissza? -
Bozso68
őstag
válasz Cyber_Bird #6967 üzenetére
Köszi!
-
telefonfulke
tag
válasz whatupchief #6951 üzenetére
Például:
http://blogs.adobe.com/premierepro/2013/06/adobe-premiere-pro-cc-and-gpu-support.htmlUtolsó bekezdés:
"Premiere Pro CC has support for multiple GPU configurations on export"
Vagy ez nem vonatkozik az SLI-re? -
-
XuChi
addikt
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy hol tudnék optikai meghajtót venni az y510p-be ?? Előre is köszönöm. Ui: kérlek ne azt kezdjétek el hogy minek az nekem, kell és kész!!!
-
aclandiae
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
kacsip
tag
Hali. Y50rol meg semmi hir? Venni szeretnek gepet, es nemtudom higy varjak e a megjeleneseig, vagy vegyem az 510et. Egyebkent az egy vga-s gepet szeretnem i7el.
-
XuChi
addikt
Akkor elmondom miért kellene
A lényeg hogy én ha elviszem a gépet suliba akkor nem akarom elvinni a töltőt is és jó lenne ha az optimus működne és az intel vga menne a word, excel alatt és nem az sli Ehhez itthon elmenetel előtt ki kell vennem a második optibay vga-t és nem szeretném ha egy hatalmas üreg tátongana a gép oldalán amin az összes szöszmösz és szemét belemehet a gépbe .
-
XuChi
addikt
válasz marilllyo #6983 üzenetére
Én csak megvárom ezt az y50-t . Nekem 300k lesz a max keretem a dologra. Ha kijön az y50 és látom a teszteket és el tudok menni megtapizni a gépet akkor döntök.
Eddig az i5, 755m sli, fullhd, 1tb, 8gb gép lenne nekem a nyerő, de nem találok sehol. Az i7 nekem a magas hőtermelés miatt nem kellene.
-
kacsip
tag
válasz marilllyo #6979 üzenetére
Én se nagyon várnék, viszont arra is gondoltam, hogy ha megjelenik az y50, akkor gondolom az 510 ára valamennyivel lejjebb fog esni, még ha nem is sokkal, nekem már az is jó lenne Viszont ha tényleg az y50 annyival tudna többet, mint az 510 akkor lehet megvárnám. Elvégre nem kellene fél éveket várni, csak pár hónapot, nem?
-
marilllyo
veterán
Ellenben promóztak valami monitort amiben valami spéci chip van..és az fogja a stuttering-et meg a a vsync problémákat foltozni.
-
XuChi
addikt
Amúgy gtx870m-el nem lesz lenovo gép mostanában? Hosszútávra azért jobb lenne az, de eddig csak az asus és alienvare gépekben láttam azt. Azok meg megfizethetetlenek számomra
-
marilllyo
veterán
Mutattak valami moncsit PlayIT en amiben valami speckó nvidia chip van aminek funkciója( vagy funckiója is), hogy vsync problémákat és a stutteringet megszüntesse...
Szerk: megvan G-sync
Szerk 2: mindegy...750M-et már nem támogatja. Mobil GPU-k közül 850M<
[ Szerkesztve ]
-
lackopetyko1
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítség kellene.
Adott a probléma: Steam-ről töltök játékot(nem wifi, kábel) elindítom szépen felmegy a letöltés max. közelébe(bár kicsit ingadozik) majd lassan elkezd csökkenni a letöltési sebesség kb. 4-6 perc és 2,8MB-ról lekúszik 15-20Kb-ra majd 0. Innen már Chrome nem tudja betölteni a lapokat.
Kicsit tanácstalan vagyok. -
marilllyo
veterán
válasz lackopetyko1 #6995 üzenetére
A barátnőm laptopja (Toshiba) Wi-fi -je pontosan ugyanezt csinálja....Mi nem jöttünk rá a megoldásra. Külső USB-s stickkel használja.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz lackopetyko1 #6997 üzenetére
Ugyan...a Wi-fi se csináljon már ilyet....Én is azzal használom. Próbáld meg letörölni és használd azzal amit a windows felrak hozzá.
-
Danex
addikt
Nekem ez akkor fordult elő mikor egy nagyobb torrentet rakok be a letöltősorba, és az USB-s merevlemezre (ami lényegében a laptopban lévő HDD) foglalja le a helyet. Olyankor kb behal a gép és nem lehet semmi se csinálni míg azt csinálja (a gépben SSD van de egyszerűen akkor meghal) és várni kell mire magához tér.
-
kzolee216
senior tag
válasz lackopetyko1 #6997 üzenetére
Én már találkoztam ilyen problémával. Mik okozhatják?
A. - Valószínűleg a feltelepített vírusirtód okozza a problémát. Szedd le, majd ellenőrizd a sebességet. (nálam a nod32 csinálta ezt) Be kellett konfigutálni.B. - Ha routert használsz, akkor engedd ki rajta valamilyen porton a torrent programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest