Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.T.
senior tag
Nekem full HDban az általam leírt beállításokkal az egész játék alatt csak párszor volt 25 fpsem (bár érdekes amikor a játék motorjával volt video az fixálódott valamikor 21 valamikor 20 fpsre csak a video alatt).
Legtöbbször 45-50 Fps de nem monitoroztam csak kb a játék 3/4-é ben.
A kihasználtságot nem tudom nem figyeltem akkor..... -
gygalilei
tag
Én már több, mint 1 hónapja hogy bejelentettem a hibát.Azóta is "alkatrészre várnak ". Pedig csak az ultrabayes videókártya adta meg magát.Miért tart 1 hónapig a beszerzése ? Ne hülyéskedjünk már ! Kezd a türelmem már fogyni.
@Darth Revan : Én ezen értem el őket 1x : +36-23-880-319, ahol az 1-es, majd a 3-as menüpont
-
Don Atosz
tag
Akkor te szerencsés vagy. [Taboros kolléga nem volt ilyen szerencsés]
-
Helmoras
őstag
Pár dolog felett azért elsiklasz.
1. várjuk meg a magyar megjelenést(persze szerintem is drágább lesz mint számítottunk rá)
2. a fent említett asus 17.3 as és 4,8! kilogramm, ami kétszerese az y50 nek, ha pedig figyelembe vesszük hogy értelmes ember azért vesz laptopot mert relative sokat kell vinnie (és feltételezzük hogy nem jár mindenki autóval...) igen komoly súllyal rendelkezik. Teljesítmény lévén gondolom éhes is szal viheted a töltőt is magaddal akkor már 6-7 kilós súlyról beszélünk és csak egy laptop van nálad.
3. Ez már magánvélemény lesz: szerintem ez a 880m már kicsit a 780 meg titán stb kategoria, igazából ha nem akar az ember mindent ultrán játszani(egy két olyan beállítást kell csökkenteni amit amúgy észre sem vesz az ember) 60+fps-el teljesen felesleges pénzkidobás. Ahogy nem sok értelmét látom játékos gépbe i7-nek az y50 nél se, baziritka az a réteg akinek kell az i7 880m el video renderelő utazó gamer.
Szerintem az y50-nek a szimpla (nem touchos) i5 4-8giga ram variánsban lesz értelme, az i 7 sok ram touchscreenes verzió már annyira drága hogy lesznek jobb alternatívák.
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Jobban fut ezzel sokkal watch dogs
én nem sűrűn gamelek meg még életemben nem mértem fps-t meg ilyesmi, szóval alapból hamarabb jön be a játék gyorsabb a töltés, és beállítottam ultrara a játékot, úgy enm bírta laggolgatás nélkül, szóval textúrát asszem visszavettem és úgy már jó, de azért valaki más majd tesztelje mert lehet hogy elállítottam valamit még közbenOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Hawnin
tag
ÉN személy szerint azt tanácsolnám hogy a kedves Vásárlás előtt álló kolléga olyat vegyen mint az enyém
sima képernyővel /NE FULL HD/ sokkal könnyebben kihajthatod a vidikarod én pl y510p men ami i5 ös 1x 755m és 4gb ram-al crysis 3 mat majdnem fullon futtatom és nem lagol illetve most toltam egy benchmarkot is
http://www.3dmark.com/3dm/3682006ő itt az eredmény akinek esetleg lenne sima i5 ös verziója FULL HD kijelzővel és 1x755m el és 4gb rammal lenne olyan kedves egy 3dmarkot lefuttatni összehasonlítás képp azt megköszönném
/nem biztos hogy lesz változás pontok közt mert a teszt felbontása adott de azért megnézném van e külömbség/
illetve tudtommal y50 ben nincs olyan verzió ami sima HD kijelzővel van és nem FULL HD de javítsatok ki ha tévedek és szerintem ez is sokat nyom a latba fps nél.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest