Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
-
Sheld
senior tag
válasz Punisher15 #6233 üzenetére
Megnéztem a számlán, de azon is GT750m szerepel. De 755m-nek látja... A laptopszalonos hír meg pont a fordítottjáról szól, hogy 755m-et írták és csak 750m van benne. Kivettem az ultrabay-en is GT 750m5-öt ír.
[ Szerkesztve ]
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Sheld
senior tag
válasz Punisher15 #6236 üzenetére
Nem linkelem be, mert ugyan ez. Teljesen ugyan ez a kép fogad.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Don Atosz
tag
válasz Punisher15 #6250 üzenetére
Szerintem mindenkit érdekelne.
-
banmarcee
csendes tag
válasz Punisher15 #6250 üzenetére
Sajnos sok... 6 számjegyű... majdnem a fele kijönne a gép új árának
Megnevezés Bruttó ár
QIQY6 Upper Case N14P 7131 Ft
VIQY1 MB 47W HD+ GT1 95015 Ft
CCYT4B9Hun102KeyDualcolorBL KBD???win8??? 7131 Ft
Cserébe véleményeket kérnék arról, hogy reklamálhatok-e a sokáig tartó szervizelés miatt és kérhetem-e az ár csökkentését. (mindenképp megpróbálom, csak szívesen látnám a véleményeket.)
-
banmarcee
csendes tag
válasz Punisher15 #6256 üzenetére
De persze gondolkodtam rajta, csak nem tudom, hogy jobban megérné-e úgy. Sajnos nincs olyan ismerősöm, aki ezzel foglalkozna. Ha valaki egy jó árat mondana egybe rá, akkor odaadnám, viszont alkatrészenként se időm, se türelmem nincs eladogatni.
A gari elvileg megy tovább. Azért nem vittem más szervizbe, mert akkor tuti ugrott volna a maradék (2év 9 hónap) garancia. Így, hogy márkaszerviz végzi a javítást, azt mondták, hogy marad a garancia rajta.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
v1kt0hr
tag
-
marilllyo
veterán
válasz Punisher15 #6297 üzenetére
Ez tökéletes!
Szerk: ...relatív...y510p-hez mérve
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
gygalilei
tag
válasz Punisher15 #6297 üzenetére
Most néztem ezt a hűtőt : Cooler Master NotePal U3 . Van ahol ugyanannyiért csak 1 venti jár hozzá ?
Van ahol mindhárom ? Hogy van ez ? Hol veszed ? -
Tybee000
aktív tag
válasz Punisher15 #6326 üzenetére
és vajon mennyi lesz az ára? 350k?
-
taboros
tag
válasz Punisher15 #6370 üzenetére
Köszi, hát, jó marketing megoldás. A 7e egy 9 csavar ki / hátlap le / porpisztollyal kifúj / hátlap vissza / 9 csavar vissza játékért (ha én csinálom, se több mint 15 perc; rutinnal / elektromos csavarhúzóval meg <10 perc) elég jó órabér... De lehet, hogy 21e megér +1 év garit. Mindenki döntse el. (pláne, ha nem adják egyébként drágábban a gépet, mint máshol)
-
sethyx
csendes tag
válasz Punisher15 #6507 üzenetére
Excel?
-
sethyx
csendes tag
válasz Punisher15 #6516 üzenetére
Nevéből adódóan (Comma Separated Values) egy notepad is el kéne hogy bánjon vele, csak nem túl szép magában a sok érték sok vesszővel.
Próbáld meg importálni Google Drive-ba spreadsheetként, valószínű az megeszi és úgy tálalja mintha Excelben néznéd. -
Criton
veterán
válasz Punisher15 #7083 üzenetére
Hát, naponta többször játszom vele (Deluxe Edition) és még soha nem tapasztaltam.
-
marilllyo
veterán
válasz Punisher15 #7083 üzenetére
Kzolee216 nak volt ilyen. Lejjebb vette az órajeleket 750M szintre és asszem megszűnt neki . Írj rá. Egyszer kaptam én is... Bf4 alatt, de csak azért mert össze-vissza alt taboztam.
-
beloadjoker
őstag
válasz Punisher15 #7487 üzenetére
ezt a részt kell kicserélni nem ?
<CustomQuality>
<quality ResolutionX=”1920″ ResolutionY=”1080″ EnvironmentQuality=”ultra” AntiPortalQuality=”pc” PostFxQuality=”ultra” TextureQuality=”pc” TextureResolutionQuality=”high” WaterQuality=”ultra” ParaboloidReflectionQuality=”ultra” DepthPassQuality=”pc” VegetationQuality=”ultra” TerrainQuality=”ultra” GeometryQuality=”ultra” LodDitheringQuality=”pc” ShadowQuality=”ultra” ShadingQuality=”high” RoadQuality=”pc” EditorQuality=”pc” ParticlesQuality=”ultra” DeferredFxQuality=”pc” HDR=”1″ SuperSampling=”0″ HighPrecisionNormal=”1″ RenderSplashes=”1″ RenderRain=”1″ MotionBlurQuality=”pc” SSAOQuality=”hbao+_high” DepthOfFieldQuality=”pc” AntiAliasingQuality=”temporalsmaa” id=”_runtime” />
</CustomQuality>mert betettem és hibaüzenettel kidob a program mikor indítom
amit kijelöltem a képen azt kitörlöm és a fent lévőt meg beillesztem ennyi lenne ? mert ha csak ennyi akkor nálam nem jó
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Punisher15
tag
válasz Punisher15 #7490 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Origin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
marilllyo
veterán
válasz Punisher15 #7641 üzenetére
Spyduck-ra kell ráírni. Ő tud intézni extra garit.
-
marilllyo
veterán
válasz Punisher15 #7813 üzenetére
Nem melegszik jobban. Legalábbis nekem egy fél fokkal sem lett több. Csupán energiafelhasználási szempontból kényes . Állítólag a bf3 nem tudja rendesen ébren tartani..... Ezt mondják..
[ Szerkesztve ]
-
tibi206
tag
válasz Punisher15 #8082 üzenetére
Elvileg csak GTX-es videókártyával működik nem?
-
Danex
addikt
válasz Punisher15 #8082 üzenetére
Y500-nál megy... a trükk annyi, hogy az NvidiaExperience program parancsikonját szerkeszted...
Az elérési cím végéhez az idézőjelek után írd azt idézőjelek nélkül, hogy " -shadowplay"
-
Hawnin
tag
válasz Punisher15 #8127 üzenetére
Szerintem felesleges letiltanod mert alapjában véve intel hd val megy a gép ha nem futtatsz komolyabb gépet igénylő alkalmazást, és film nem fogja neked nvidia gput beindítani neked, nekem eddigi leg hosszab üzemidő 6:10~20 óra:perc körül volt
-
kzolee216
senior tag
válasz Punisher15 #11557 üzenetére
Érdemes, az Nvidia drivert meg főleg.
-
CHaooSS
őstag
válasz Punisher15 #12157 üzenetére
Szia
( még mindig van a +1 év )
Kapsz ugye ilyen kis szervizkönyvet és ott van a 3 év, viszont előtte regisztrálni kell a gépet akkor kapod meg a 2 év gyári mellé +1 évet." ugye minden évbe be kell vinni tisztitásra a gépet.plus fizetni érte" Ilyenről nem tudok
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
válasz Punisher15 #12159 üzenetére
Amúgy nagyon nem ismerem laptopszalont garancia téren, eddig még nem kellett garanciáztatnom hál Isten.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest