- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
mancer7151 #66491 üzenetére
Egyszer néztem már a Brickstore-t de őszintén szólva nem mentem bele.
Ároptimalizációra mit tud? Mert szvsz a BL felület semmit. A kézzel válogatás amit írtál, vagy legalább a boltok váltogatása kézzel sajnos nálam alap. Sőt a boltok közötti "auto select" gombot se nyomom meg kb. soha, nagyon bénán allokál."Jó lenne wanted listek összhasonlítása is, olvasztása vagy különbség generálása. Na ez a Brickstoreban (majdnem)mind megy."
A listakezelést áraktól függetlenül rebrickable-ön meg tudtam oldani, ott gyártottam olyan listákat ami:
- különbség: Technic szettekhez hiányzó alkatrészek
- unió: a különbségi listák legkisebb uniója, amelyik alkatrész több készlethez is kell azt ne számolja többször, csak a legnagyobb mennyiséget ami lefed mindent.Aztán meg áttoltam az összegyúrt listát BL-re és ott jött a sima buy. De aztán ár szinten mindig kell a kézi vezérlés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest