Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
balint82 #47030 üzenetére
Megnéztem a jelölteket és az senkit nem érdekel, hogy én se őket preferálom. Mert van a több 100 milliós többség, akik meg őket. A Legónál se hülyék dolgoznak, ebben van pénz, a BTS egy ideje kegyetlenül nagyot megy és Ázsia is hatalmas piac.
Kult? Pedig eléggé otthon vagyok sorozat témában, de a Lego kapcsán hallottam róla először. De ok, a BTS meg egy kult csapat... és már nem csak Ázsiában. Nézd meg MTV díjakat kik zsebelgették be. Pedig az MTV minden, csak nem koreai. Na de ehhez hozzáfűzni már többet nem tudok, mert nincs mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- NVIDIA® driverek topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest