- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz balint82 #47030 üzenetére
Megnéztem a jelölteket és az senkit nem érdekel, hogy én se őket preferálom. Mert van a több 100 milliós többség, akik meg őket. A Legónál se hülyék dolgoznak, ebben van pénz, a BTS egy ideje kegyetlenül nagyot megy és Ázsia is hatalmas piac.
Kult? Pedig eléggé otthon vagyok sorozat témában, de a Lego kapcsán hallottam róla először. De ok, a BTS meg egy kult csapat... és már nem csak Ázsiában. Nézd meg MTV díjakat kik zsebelgették be. Pedig az MTV minden, csak nem koreai. Na de ehhez hozzáfűzni már többet nem tudok, mert nincs mit.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest