- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Tudom picit off-topik, de mégis LEGO-hoz kapcsolódik. Úton van ha minden igaz hozzám egy 42129-es Mercedes Zetros, amibe kell elem. Na most én ezt újratölthető elemekkel oldanám meg (valamiért azt hittem AAA kell bele, és azokat vettem nemrég, szerencsére nagyon occón, de most kezdhetem előről a keresést, mivel 6 db AA kell
). Kérdés akinek van ilyen, vagy más elektromos készlete, milyen akku-val nincs probléma? Tehát teljesítményben meg tudja hajtani a motorokat. Vagy nem finnyás elemekre?
Ha töltőt is tudtok hozzá ajánlani azt is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Overwatch 2
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest