- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz Sordoran #85758 üzenetére
Közben újra ránéztem, és azért akad anomália 29. éjfél utáni S@H rendelésnél. Jelenleg DPD-nél még át se vették csomagot, LEGO nyomkövetés hibára fut. Ami viszont furcsa, hogy eltérő telefonszámot adtam meg direkt számlázási és szállítási címhez. DPD oldalán viszont a számlázási cím telefonszáma szerepel. Ennek el se kellett volna jutnia a DPD-hez, szóval itt nem lehet csak rájuk fogni a problémát, ezek szerint a LEGO eleve rossz adatokat adott át. (maga a szállítási cím helyes amúgy)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz RapaNui1 #85749 üzenetére
Nekem is hasznos infó, én se tudok semmit csomagomról. Annyira azért nem stresszelek rajta, valami majd lesz, de jó lett volna hamar átvenni. Összerakni úgy sincs időm karácsonyig.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Emlékszem, nekem is szétjött párszor ez a rész. Nem jellemző a LEGO-ra az ilyen, így én is megjegyeztem magamnak.
-
Sordoran
addikt
válasz Sundesz #85634 üzenetére
Na ugyan ezt miért nem tudták még múlt héten a többi F1 szettel együtt bemutatni? A Ferrari mellett két dudás egy csárdában nem fért be?
-
Sordoran
addikt
válasz HUN_Sector #85510 üzenetére
Akkor ezt benéztem. Meg se próbáltam, mert féltem összeakad a kosár és a végén nem tudom megrendelni.
Crus: Szerintem van egy kis óvatosság mögötte, ugye D&D GWP is egyszer már viszatért, viszont annál voltak egyedi elemek is, míg ezúttal azt hiszem nincs. A figurák legalábbis biztos nem egyediek, ez pedig levon az értékéből.
-
Sordoran
addikt
Én is berendeltem Endurance-t, első saját vásárlás volt S@H-n.
Először éjfélkor felnéztem, sorbanállás, de én is emlékeztem hogy 1-kor indul majd, csak kíváncsi voltam. Miután beengedett nézelődtem Insider oldalon picit. Ezután 00:58-kor még ráfrissítettem a hajóra, betöltött. 01:00-kor ismét, ekkor megint sorbanállás... Már kezdtem mérgelődni, hogy 2 perc alatt "kidobott", de láttam hogy másik fülön nyitva Insider oldal, és ott simán át tudtam menni hajóra.
Elégedett voltam magammal, hogy gyorsan eltudtam intézni, erre ma felkelek kényelmesen, elkészülök, bejövök dolgozni, és látom még mindig jár mindhárom GWP mellé... Jó, beváltottam egy 1500 Ft-os kupont rá, ezért megérte éjszakázni. (egyébként engedett volna 3x 1500 Ft kupont, vagy vásárásonként 1-1 kupont enged?)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Remélem nem lesz amazon exclusive nálunk is... A poszter nem izgat, de elvileg minimálisan olcsóbb lesz együtt a 10 autó, és nekem kell teljes sor.
-
Sordoran
addikt
válasz petya86 #84953 üzenetére
Csak nem társas játékok ünnepe?
Igaz nem magamnak, hanem ajándék lesz, de én is vettem egyet. Sajna kipróbálni nem volt időnk, de a bizalmat megadom, van gyerek családba akinek oda lehet adni és játszani velük.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #82834 üzenetére
Autóknál egyszerű, csak egy zöld rendszámtáblát kell rárakni és kész.
-
Sordoran
addikt
válasz HUN_Sector #82574 üzenetére
Annyiban lehet amúgy bízni, hogy itt szerintem nem 1-1 figura lesz nagyon kapós, hanem az összes kell a gyűjtőknek. Szóval ha ember bemegy egy boltba ahol nagyon sok doboz ki lesz rakva, csak kikeres 12 különböző kódú dobozt, és kész is a gyűjtemény.
-
Sordoran
addikt
válasz Melezor #82198 üzenetére
Teljesen jó készlet, megéri beszerezni szerintem. A vele együtt megjelent dupla Aston készlet F1 rajongóknak jó, ellenben nekem a lambo GT nagy csalódás volt, kissé instabil. Én nekem csak polcon dísz, de egy gyerek kezében folyton szétesne ha játszana vele.
-
Sordoran
addikt
válasz tocsek18 #82066 üzenetére
Végre, erre vártam. A színe kicsit sokkolt, de belegondolva a fekete nagyon gáz lenne, még ezüst jó lett volna. Viszont megszokható ez a narancs is, biztos beszerzem. Funkcionalitásra azért kíváncsi vagyok, miket raknak bele.
-
Sordoran
addikt
-
Sordoran
addikt
válasz Gubbba #80087 üzenetére
Nem arról volt pletyka, hogy technic-ben jön egy G-s merci? Vagy az F1-eshez hasonlóan itt is kettőt kapunk meg, eltérő méretben?
-
Sordoran
addikt
A kilövő állvány teljesen elszipkázza a látványt és főleg az elemszámot a rakétától. A méretére és a Saturn-nal való összehasonlításra kíváncsi vagyok, de ránézésre nem olyan kidolgozott a rakéta itt.
-
Sordoran
addikt
Szép állapotban van, enyém is ma jött meg (1-jén délután lett rendelve, könyvet nem kértem). Sajnos a szörnyláda doboza nagyon össze lett nyomva nálam. Mivel magamnak lesz így nem gond, de amúgy eladhatatlan lenne külsőre.
-
Sordoran
addikt
válasz RapaNui1 #79318 üzenetére
Talán egy picit, nem tudjuk a pontos adatokat. A fizikai üzleteket érinti egyedül ez a vásárlói tahóság, hogy felszabdalják a dobozokat. Viszont webshop-oknál ezzel nincs gond. Javítson ki valaki, de gondolom felbontott doboznál nem lehet 14 napos elállással élni.
Fizikai üzleteknél majd behozzák, hogy csak pultnál lehet kérni minifiget, és akkor ennyi volt a kód olvasásnak.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz RapaNui1 #79313 üzenetére
Az utolsó mondatod szerintem nem helyes így, ez a LEGO-t nem érinti egyáltalán. Ő eladott X mennyiség adott üzletnek, onnantól kezdve részéről vége a tranzakciónak. Amennyiben a bolt nem tudja eladni, ő baja, majd akciósan kiszórja. Amennyiben a boltban feltépik a dobozt, a bolt elkönyveli veszteségnek. Az az üzlet ahol ezáltal veszteséget termelnek a minifigek, majd idővel nem fogja árulni. (vagy szimplán belefér nekik, és nem törődnek vele)
-
Sordoran
addikt
Szerintem nincs gond ezzel, én nem örülnék neki ha a sárkány kvázi szerves része lenne az épületeknek, vagyis hozzá lenne építve. Így, hogy külön van teljesen jó, több játék funkciót ad a készletnek.
-
Sordoran
addikt
válasz apholyon #79146 üzenetére
Melyik régi az amelyik nem tetszik? Nekem gyerekként a 2000. évi 8002-es technic például nagy vágyam volt, és mai szemmel is simán megvenném.
-
Sordoran
addikt
válasz NoOne1976 #78820 üzenetére
Én még csak a két mercit raktam össze. A kis technicnél engem is idegelt, hogy elemek fele előre nyomtatott volt, másik felét nekem kellett matricázni. Logikát nem láttam benne, lehetett volna az összes, vagy egyik se előre nyomtatva.
A nagy 1:8-asnál már mindent nekem kellett matricázni, ott 2 íven volt rengeteg ragasztani való. Nem mondom hogy meguntam végére, már egészen hozzá szoktam. A végeredmény kárpótol. nagyon impozáns lett. Csak reménykedem benne, hogy nem fog feljönni. (pár éves készleteimnél rendre elkezdett a matricák széle felválni, azóta sokkal jobban rájuk nyomom, simítom, de lehet szoba páratartalma miatt jön fel)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz TheProb #78775 üzenetére
Igen, sajnos nálam is így állnak. Ha felfigyel rá az ember elég zavaró, nyitott szárnyakkal nem annyira feltűnő, csak úgy meg nem lehet tárolni.
-
Sordoran
addikt
Nem fogok unatkozni a hétvégén...
-
Sordoran
addikt
Nekem is felcsillant a szemem, hogy de jó is lenne egy G merci. Motorizáltság nélkül, tiszta lego technic funkció élménnyel, így lenne az igazi. Csak ne legyen fekete, inkább ezüst. (nagy szívfájdalmam, hogy tavalyi F1-es autót adták ki a ronda fekete színezéssel, és az igazi 2024-es autóra visszakapta a gyönyörű ezüst színt, amiből nem lesz hivatalos lego set...)
-
Sordoran
addikt
Nem lesz gond, nekem is több készlet később jön. A Dűne készlet is hiába lett rendelve a Creator fényképezővel együtt január közepén, utóbbit rögtön küldték, míg a Dűne majd csak február 1. után indult.
Most én is rámentem gwp-re, lényegében csak az ajándék és még egy készlet fog jönni, míg a többi (március 1-es autók) majd később. Lesz mit összerakni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Derron #77949 üzenetére
Vagy az, vagy legyen egy SW készlet IS a rendelésben és érd el a határ értéket.
-
Sordoran
addikt
A nagy McLaren-t kihagytam, de erre rá fogok ugrani. Illetve a többi F1 járgányra is ami jön márciusban. Drága hónap lesz.
-
Sordoran
addikt
Promotion period-nál ott van hogy 2024.02.19, szóval majd hónap közepétől várható.
-
Sordoran
addikt
Erre az Audi-ra kíváncsi leszek. A Zetros-ban nem tetszik a lomhasága, hiába tud felmenni mindenen. Remélem az Audi-nál inkább a fürgeség lesz fontosabb, legyen ilyen is.
-
Sordoran
addikt
válasz balint82 #67163 üzenetére
Velem kicsesztek, úgy álltam hozzá, hogy majd törlik a várat 25k-ért. Erre mégis megkapom úgy látszik, a fene vigye el...
-
Sordoran
addikt
válasz MarioG #67142 üzenetére
Auchan oldalán már 25k csak. Ennyiért berendeltem, aztán úgyis törlik majd.
-
Sordoran
addikt
válasz HUN_Sector #67117 üzenetére
Kétszer próbáltam rendelni auchan webshop-ból lego-t, mindkettőt pár nappal később törölték, hogy elfogyott. Azóta nulla bizalmam bennük, vagy kamuznak, vagy képtelenek egy normális készletet vezetni.
-
Sordoran
addikt
válasz hami85 #65637 üzenetére
Akkor az probléma lehet, hogy most rakom éppen össze amit vettem.
-
Sordoran
addikt
Eddig is hallottam sok rosszat a lego.com-ról rendelésről, de most nekünk is probléma akadt. Még múlt héten leadtunk rendelést, járt hozzá ajándék húsvéti készletek: húsvéti kosár és egy csirkés zacskós. Meglepve tapasztaltuk, hogy a zacskósból küldtek kettőt, a valódi cél a húsvéti kosár sehol. Írtunk nekik, mondták utánanéznek. Tegnap válaszoltak: látják, hogy ők rontották el a rendelést, sajnálják, de nem tesznek semmit... Komolyan van ilyen?
Még fut az akció, és most április 1. készletek közül rendelünk annyit hogy újra rápróbáljunk, de ezek után még azt is kinézném belőlük, hogy utólag kiveszik rendelésből, mert már egyszer "kaptunk".Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Nekem is ez jutott eszembe, csak féltem hogy lehurrognak. Én se értem, frissen megjelent készlet, bár most kifogyott de idővel újra kapható lesz megint. Akinek több kell (3 darab hogy mindhárom verzió egyszerre ott legyen a polcon, vagy befektetésnek, későbbi eladásra) az is ráért volna egyet venni most, és később a többit, akár olcsóbban is. Viszont nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy áll hozzá. Szerencsére az enyém is megjön elvileg a héten, szóval engem nem érint, de aki lecsúszott róla annak rossz érzés.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz koncsik #47289 üzenetére
Honnan tudod? Nekem nem tűnik fel ezen a képen.
Itt látszik, kíváncsi vagyok ha írok boltnak lesz-e eredmény.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz HellGreg #47210 üzenetére
+1 A dupla Mercedes nagyon jó árban van, és a többi kicsi is. A dupla Aston Martin akad máshol olcsóbban, azt kivárom még, az annyira nem is fontos. Ismerős aki jó áron hozta volna csak az Evija-t tudja, többire hetekig kéne várnom. Annyit nem ér meg egy kis spórolás.
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #46696 üzenetére
Csak képzeljük el, kiadnak egy McLaren MP4/4 kocsit, választhatóan Senna vagy Prost számával. Egyszerűbb lenne elkészíteni, és hatalmas siker lenne, nem csak az autó, hanem a pilóták is eladnák azt a készletet. Esetleg a szponzorok miatt lehet probléma (cigi márkát nem illik reklámozni manapság), de valódi megnevezés nélkül, magával a színekkel is elég egyértelmű lenne milyen autó az.
Hozzászólva a mostani autóhoz, így hogy köze nem nagyon van az idei McLaren-hez, én inkább lekaparnám a dobozról a 2022 feliratot, vagy oda dobnám a concept-et mögé, és nincs akkora probléma.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz tocsek18 #46639 üzenetére
Nagyon jó szekrényt kell keresnem szobába, mert sok lesz a LEGO. Már így is több készlet nincs összerkava helyhiány miatt, de most jönnek idei SC-k, az F1 kocsi és ez is, te jó ég de jól néz ki!
-
Sordoran
addikt
válasz t-bali3 #45407 üzenetére
Visszahívták ezeket a "mech" készleteket, mivel minőségi probléma volt velük. Remélhetőleg csak ideiglenesen, és később kisebb módosításokkal kiadják.
-
Sordoran
addikt
válasz smilix #43087 üzenetére
Berendeltem egy virágcsokrot, már ideje szemezek vele. Edigis üzletben vehetem át már ma, ha csúnya lesz a doboz lövök képeket. (amúgy míg csak edigital volt, rendeltem oda üzletbe többször is lego-t, azoknál nem volt probléma dobozzal)
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #41565 üzenetére
99.99$ a tengerentúlon, ami itt az öreg kontinensen 139,99 lett euro-ban. Szóval jah, nagyon gáz. És igazából az ottani ár a normális, és a miénk drága, nem pedig ott olcsó.
-
Sordoran
addikt
válasz kbalage2 #41487 üzenetére
Igen, láttam ezt a videót, de én nem tervezek módosítani, helyette inkább nem fogom a határait feszegetni. Pontosabban ahogy látom hogy elakad inkább kézzel segítek neki. Amúgy se akarom hosszan kinn tartani, ne koszolódjon.
Ezen amúgy én is elmélkedtem, hogy az RC mivolta megdobja az árat, cserébe mennyivel gyengébben teljesít, mint egy kifejezetten arra való játék. De azért maga az építés öröme, és hogy ezek a kis műanyag darabok teszik lehetővé az egész mozgását mégis sokkal többet ér. Ott ami kell lehet fém, lehet minden keréken közvetlenül egy elektromos motor stb., de itt műanyag fogaskerekek és tengelyek teszik lehetővé az egészet, ez meg szinte egy csoda.
Meg hát hozzáteszem most el szórakozok vele, de pár nap/hét múlva a polcra kerül és hónapokig csak nézni fogom, de nem hajtom meg.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Sordoran #41472 üzenetére
Nem bírtam ki, összeraktam a 42129-es Mercedes-Benz Zetros Trial Truck-ot. Héten úgyis home office-ban vagyok, majd a hétvégén bepótolom a munkát.
Belegondolva eddig a legnagyobb Technic készletem az a 42123-as McLaren Senna GTR volt, ami azért kicsi készlet. Szóval így vágtam bele ebben a 2110 darabos eszközbe. Ilyen, vagy ehhez közeli elemszámú készletet raktam már össze korábban, de ez technic, és szegény ujjaim kikészültek. Persze amúgy is érzékenyebbek, de néhány elem összerakásával megszenvedtem. Összességében nem is tudom hány óra volt, de egy nap alatt teljesíthető, talán olyan ~8 óra lehetett nekem kisebb-nagyobb megszakításokkal. Mivel motorizált így azért aggódtam hogy rendbe lesz-e. Szerencsére csak két bakim volt, az egyik nagyon minimális bontást igényelt, a másiknál lemaradt a műszerfal matrica de ez a kész járműnél is könnyen orvosolható volt. Ha már matrica, abból sok volt, és nekem nem is jön be ez a "versenyjármű szponzorok" dolog. Amúgy élvezetes volt az összerakás, és a végeredmény is bejön. Rendben működik, csak a sebessége az ami fájdalmasan lassú, de ezt előre tudtam. Mondjuk a kanyarodás is megér egy misét, de hát le kell nyelni a dolgot. Cserébe a mászó képessége jó, de ezt később fogom igazán tesztelni. Ha jobb lesz az idő (nem sülök meg se én, se a telefonom) kiviszem hosszabb tesztre is, meg úgy az egész készletről akarok egy hosszabb írást csinálni.
Az árához még annyit (mivel jogosan a legtöbben ezt tartják negatívumnak) hogy más control+ készletekhez képest nincs itt semmi látnivaló. Szimplán a lego árpolitikája az oka, vastagon fog a ceruza ha a távirányítás szóba jön, nem ennek a terméknek a kiváltságos tulajdonsága.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
És meg is van a heti programom. Első nagy és komoly technic készletem, remélem nem fogom elrontani az összerakást, elég fájdalmas lehet visszabontani ha kimaradna valami.
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #41423 üzenetére
Lehet már meg is tették, a fehér lett linkelve, és bár írja van még (utolsó lehetőség beszerezni) de nem lehet szállítással rendelni. Helyette van a szürke ami picit drágább, de kérdés ez jó-e. Van aki azt írja a szürke is japánban gyártott még, de máshol már azt írják kínai és gyengébb. Most nem tudom bevállaljam-e, közben az eneloop-ot meg visszamondtam.
-
Sordoran
addikt
válasz hulp01 #41418 üzenetére
Igen, ez biztos így van. Na de ki győzi azokat venni mindig. Hosszabb távon drágább is, na meg környezetszennyezőbb is. Itt több motort hajt meg, szóval a teljesítmény számít, de erre az Eneloop Pro 2500 mAh-ra az van írva "For high drain devices", én értelmezésem szerint ez akkor ideális a célnak.
-
Sordoran
addikt
válasz timar88 #41413 üzenetére
Köszi neked és a többieknek is. Később olvastam már a Ladda-kat és addigra rendeltem Eneloop-okat már máshonnan. (töltővel együtt 4 db + egy 4 db-os csomag) Kicsit (jóval) drágább, de már nem variálok rajta, meg lehet jobbak is. Korábban mikor olyan fényképezőgépem volt én Varta-t használtam, de annál pont előfordult hogy nem tudta meghajtani, vagy fizikailag nem/nehezen ment bele AA helyre.
-
Sordoran
addikt
Tudom picit off-topik, de mégis LEGO-hoz kapcsolódik. Úton van ha minden igaz hozzám egy 42129-es Mercedes Zetros, amibe kell elem. Na most én ezt újratölthető elemekkel oldanám meg (valamiért azt hittem AAA kell bele, és azokat vettem nemrég, szerencsére nagyon occón, de most kezdhetem előről a keresést, mivel 6 db AA kell ). Kérdés akinek van ilyen, vagy más elektromos készlete, milyen akku-val nincs probléma? Tehát teljesítményben meg tudja hajtani a motorokat. Vagy nem finnyás elemekre?
Ha töltőt is tudtok hozzá ajánlani azt is megköszönném.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz adalbert1 #41390 üzenetére
Én régóta vártam már a LEGO 42129-es Mercedes Zetros-t, és figyeltem haza boltok árait árukeresőn. Bár máshonnan jön végül, de azért felmerült bennem hogy többet fizetnék érte az ajándékért, de az eredeti 110k ára túl sok. Ez ugye a kocka.hu-n is ennyi volt még hétfőn, de kedden lement többiekhez 90k-ra, tehát egy készlet esetén 20k differenciál... Árukeresőn viszont már megjelenés előtt, múlt héten is több helyen ennyi volt, szóval miért nem árazták már be korábban arra a szintre? Hátha első 2 nap behúznak pár embert a 20k értékű limitált ajándék hajóval drágábban? Az mondjuk elegánsabb lett volna ha nem simán lecsökkentik az árat, hanem "akciót" hirdetnek rájuk.
-
Sordoran
addikt
válasz kbalage2 #40992 üzenetére
Ez a bemutató kicsit megnyugtatott, mert bár így is megvettem volna, de savanyodott a dolog a tegnap látott review után. Ami nagy szívfájdalom az a kanyarodása, azon nehezen lehet túllendülni. Lényegében nem tudok majd vele házon belül folyosón rendesen kanyarodni, se megfordulni. Sebességben is többet vártam volna, de ezt letudom nyelni még. Viszont a "mászó/terep" képességei azok hozzák amit reméltem.
Amúgy vicces, nem tudtam hogy ez a te csatornád, de nálad láttam 2 hete a dobozról a videót és vártam a tesztet, és csak tegnap állt össze a kép. Köszönet a tesztért!Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
A két héttel ezelőtti LEGO CON-on volt bejelentve, szóval nem hagyományos ideas kiválasztáson nyert. Abból az egész show-ból egyedül ez volt egyetlen értelmes bejelentés.
-
Sordoran
addikt
válasz adalbert1 #40751 üzenetére
Volt már róla pletyka, szóval valószínűleg igen. Sokan a Jóbarátokat fikázzák, hogy egy "ilyen sorozat" miért kap saját készletet, nekem viszont ez a Seinfeld mond egy nagy semmit. Mármint nincs bajom a sorozattal, lévén soha nem is láttam.
-
Sordoran
addikt
válasz elektrotank #40732 üzenetére
Nekem insta buy lesz a merci, de tényleg csak azért mert maga a márka is kedvenc. Nagyon sajnálom, hogy mikor az Arocs kapható volt még egyrészt se megengedni nem tudtam magamnak, se nem voltam aktívan lego-s. Mire "visszatértem" már kifutott, mostani ára pedig már sok.
Persze a Zetros eredeti 110k ára horror tényleg, de van lego-s ismerősöm így azért barátibb árra számítok. A motorizáltságra kíváncsi vagyok, állítólag ebben erős lesz nagyon.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz kbalage2 #40717 üzenetére
Az a Zetros kell! Bár nagyon sajnálatos, hogy alig nagyobb, de dupla ára lesz másik készlethez képest. Oké hogy motorizált, és licensz, de nah.
-
Sordoran
addikt
válasz draco31 #40496 üzenetére
Igen, ez egy borzalom volt. Látva a Technic kiírást még előzetesen, reménykedtem benne, hogy az két új kamionról lesz valami kis teaser legalább. Végül is augusztusban jönnek, miért ne lehetett volna valamit mutatni, ha már a japán nyelvű katalógus kiszivárgott amiben benne vannak. Valamint az új SW UCS is jöhetett volna, erre az se volt. Csupa olyan készletet mutattak ami már rég megjelent, most jelent meg, vagy hamarosan megjelenik, DE már hivatalosan is be lettek mutatva. Semmi újdonság szinte, vagy ami igen, az érdektelen. Voltak a közvetítéssel is bajok, de ezek fölött szemet lehet hunyni. Bár azt nem értem, miért kellett ezt élőben tolni, feszesebb tempóban, felvételről is mehetett volna az egész. 2 órán át ment a duma, de semmi érdekesség.
-
Sordoran
addikt
válasz Peathee #40494 üzenetére
A 4 kerekű lesz a végleges, és az sokkal jobb mint az eleinte látott 6 kerekű borzalom. Én is nagyon várom már. Ebből kiindulva a CAT-nél is bizakodhatunk, hogy a végleges jobb lesz, a mostani leak túl sárga lett és egyáltalán nem tűnik olyan minőséginek.
-
Sordoran
addikt
Holnap este 6-kor lesz a Lego Con, ki fogja élőben nézni?
A hivatalos weboldal szerint egy új SW készletet lepleznek le, ez talán az UCS AT-AT lehet majd? Valamint téma lesz a Technic, Super Mario friss készletei, lesz valami Harry Potter építés és City témakörben egy interjú egy igazi űrhajóssal.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Sundesz #40411 üzenetére
Akkor viszont ez le kell boxolni velük, hogy te csak egy visszaküldést indítottál (az meg grátisz, hogy ha mégis te csináltad volna a másodikat is, akkor is milyen alapon kezdik az utóbbival az ügyintézést?) Szóval legyenek szívesek törölni a második visszaküldést, és az elsővel foglalkozzanak csak.
Amúgy nincs itt gond ezzel a drágább terméket visszaküldjük dologgal, etikusság kicsit megkérdőjelezhető lehetne, de hát a boltok nagyobb disznóságokat is csinálnak, túlélik. (ha pedig nem érné meg nekik így is, akkor nem adnák olcsóbban) Amúgy visszaküldhetnéd úgy, hogy MÁSHOL vetted meg olcsóbban, így legalább náluk költöd a pénzed.LÁZ: Későn láttam, lassan írok, remélem maradhat.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Sundesz #40407 üzenetére
Nem tudom mi lesz az ügy vége, de akkor jövőre való tekintettel, vagy másnak talán segít:
Ilyen esetben érdemes lenne akkor más névre rendelni az olcsóbbat, és így csak a te, eredeti áras rendelésed lesz a rendszerükben mikor visszaküldöd. A cím egyezhet persze.
Amúgy nem tudom milyen a visszaküldési felületük, de nem kérnek esetleg számla számot? Csak terméknév és dátum? Korábban az edigital-nak vittem vissza terméket, bár személyesen és végül el se vették a papírt mivel rögtön levásároltam árát, de ott azt hiszem kellett hozzá számla másolat, az pedig bizonyíték mennyibe került, valamint aláírás is volt rajta.
Szerintem ha belebegteted a GVH-t, rögtön megoldódik az ügy, csak próbálják elhúzni hátha rájuk hagyod, és benyeled. Az hogy ki mennyire tisztességes itt, más kérdés.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz NorDezs #40263 üzenetére
Ejnye, ez nagyon jól néz ki. Ha méretarányosan stimmelni fog (nem fog) a Zetros-hoz, akkor megveszem ezt is.
-
Sordoran
addikt
válasz balint82 #40234 üzenetére
És a párja? Vagy mindenki fél lábú kalóz?
Egyébként nem néz ki rosszul, mint ötlet tök jó, csak nem érzek semmi késztetést a beszerzésére. Inkább az árának a feléért veszek egy párat amit lábra is tudok húzni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Ez most nekem is "rosszul" jött, de olcsón megúsztam. Két új SC-t húztam be, de már múlt héten is jött kettő, a héten a tavalyi szériából szintén kettő, valamint érkezik majd a Harry Potter főnix is. Mindezt úgy, hogy elvileg az augusztusban érkező Zetros-ra kéne gyűjteni. Nem is feltétlen a pénz a leggázabb már, hanem a hely, idén minden új készlet csak ideiglenes helyen van ahol nincsenek útban, de mégse jó helyen vannak.
-
Sordoran
addikt
Tudom, én is szidtam ezeket az SC autókat. Ez a kettő érdekelt márka alapján, de mégis ez a kettő tűnt elég sivárnak, főleg a többi most megjelenthez képest. Végül az emag-os akcióban csak lecsaptam rájuk múlt héten. A kettő együtt 10ezer alatt azt mondom megérte. Élőben jobban néznek ki, bár így se szobám ékkövei lesznek. Kellett valami apró jutalom, ezek lettek azok. A kék csodának amúgy női sofőrje van, ez csak rendeléskor tűnt fel. Nem probléma, sőt, ebben a kék színben kifejezetten lehet csajos is. Van más SC modell aminek női sofőrje van?
-
Sordoran
addikt
válasz timar88 #39772 üzenetére
Jól játszható és dísznek is kiváló vár elég necces. Illetve miért legyen jól játszható egy ideas készlet? Az említett 31120 jól játszhatónak tűnik, de dísznek legfeljebb egy gyerekszobában a többi játék között nevezhető. Akkor legyen egy olyan ideas vár, ami dísznek jó, és pár rejtett mechanikával le van tudva a játszhatósági faktor. Ez akkor menne jól, ha elég karakteres lenne a vár, vagy ismert. Ez utóbbi problémás, mert inkább kastélyok vannak amik világhírűek, váraknál inkább csak különböző régiók vagy országok területén ismertek. Ide haza is van több vár ami megépítve tök jól nézne ki, de határon kívül már senkit nem érdekelne.
Marad a jellegzetes, klasszikus vár akkor. Erre én is szívesen látnék jó példákat.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz tocsek18 #39748 üzenetére
Na végre megvan akkor a végleges Mercedes Zetros, erre vártam. A zöld, és fapados plató rész maradt, de azért a végleges változat már ízlésesen néz ki. Összességében tetszik, de az ára elég borsos lesz. Így is must have a márka rajongás miatt, na meg nekem kimaradtak fiatalkoromból az RC játékok, egy vezetékes autó volt egyedül, de nah. Most felnőttként ezt is bepótolom majd.
ui.: Nekem is megjöttek még kedden az SC autók emag-tól, csak hogy nagyobb legyen a minta. Nem átlátszó, sima zacskóban voltak, tehát minden védelem nélkül. Dobozok nagyon enyhén nyomódtak/sérültek éleknél, nálam ingerküszöböt se éri el, szóval eddig nálam pozitív a mérleg.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz maross #39635 üzenetére
Nekem már jött értesítés hogy átadták futárnak. Mondjuk kettőt vettem és két külön csomagban fog jönni várhatóan...
-
Sordoran
addikt
Gyerek szájából az Auchan-os akciós top gear távirányós lego autó. Pénteki rendeléssel kapcsolatban most hívtak, elfogyott és nem is kapnak már, a kaszkadőr autót felajánlotta helyette. Túl szép volt ennyiért, de igazából gondolkodtam is rajta már kell-e ez nekem egyáltalán, vagy dobozában hagyva majd később eladom. Így a probléma megoldott magát, már csak az emag-os SC-k jöjjenek meg holnap és akkor elégedett vagyok. Távirányítani pedig úgyis majd a Zetros-t akarom nagyon.
-
Sordoran
addikt
válasz tocsek18 #39496 üzenetére
Az eleje végre néz ki valahogy ennek a Zetros-nak, bár korábbi képeken se azzal volt a gond. (de nem is a 6 kerékkel, holott a neve végig 4x4 volt, hanem a plató rész gagyi még mindig) Remélem ez se a végleges, annyi pénzért legyen több anyag benne, illetve ha már 4x4, legyen erő is.
Az alsó 42128-as nagyon pofásan néz ki itt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz HUN_Sector #39490 üzenetére
Ennyiért be is rendeltem egyet. Bár idén várhatóan a Mercedes Zetros is jön, de kell addig is egy aszfalt huszár (bár videók alapján elég lomha ez a top gear autó).
-
Sordoran
addikt
válasz kbalage2 #39376 üzenetére
Ez már koncepciójában elbukott, egy ilyen íves formákkal rendelkező autót ilyen kis méretben nehéz hűen visszaadni. Főleg ilyen egyszínű gagyi kék színben lesz borzalmas. Szerintem ezeket a modern sportkocsikat inkább csak nagy és közepes méretben kéne kiadniunk (2-3x áron technicbe, mint a McLaren Senna vagy Jeep idén), és a kis SC-k maradjanak klasszikus autóknál. Azok jól néznek ki.
-
Sordoran
addikt
válasz thomeef #39372 üzenetére
Nem csak te, bár én gondoltam hogy ez a kisebbik. De a "nagy" készlet is kb. hasonló szintű, kár érte.
-
Sordoran
addikt
válasz #75376384 #39352 üzenetére
Első kommentel értek egyte, így képeken nekem is bántotta nagyon a szemem ez a színkavalkád így. Kár érte, érdekes koncepciónak tűnt.
-
Sordoran
addikt
válasz tocsek18 #38798 üzenetére
Pont az a kettő amit vártam lett gagyi. Se a McLaren se a Koenigsegg nem lett jó. Előbbi olyan mintha duplo szökevény lenne, utóbbi pedig túl magasnak tűnik, nem olyan kecses.
Minap azt álmodtam, hogy az új 1:8-as supercar a Mercedes AMG ONE lesz, sajna csak álom volt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #38047 üzenetére
Nincsenek ilyen irányú terveim, most elég hely szűkében vagyok már, így emiatt csak ami nagyon tetszik, azt veszem meg.
Jelen pilanatban idén még a Columbia jön (annak el se tudom képzelni hol fogok helyet szórítani), majd a Technic Mercedes-Benz Zetros. Utóbbi ha igazán rátermett terepjáró lesz, lehet az udvaron fog pihneni. (jk)draco31: Csak a Senna és Mustang páros van meg. A Mini nem a szívem csücske.
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #38016 üzenetére
Kérésre, a két Senna. A kicsit nem akartam megvenni anno, de így muszáj volt.
Elnézést a képminőségért, most jutott eszembe, és csak gyors mobillal lekaptam őket.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #38011 üzenetére
Jól mutatnak együtt. Nekem is van 3 kicsi-nagy. Ezeknél mindig a nagy jött meg előbb, aztán a kisebb: két Mustang és két McLare Senna eddig, valamint a LEGO-s Mercedes-AMG GT3-nak a párja egy 1:18-as AutoArt.
-
Sordoran
addikt
Jah, hogy úgy! Nem vagyok ebben jártas, nem tudom. Hátha valaki rápróbál. Nem szoktam tesco-ba járni, de múlthéten kétszer is oda keveredtem, így ránéztem lego-kra. Egy olyan készlet se volt ami picit is érdekelne, áruk pedig szintén nem kiemelkedő. Így nem hiszem, hogy lesz értelme elmennem most.
-
Sordoran
addikt
Weboldalukon ott van, március 25-től érvényes katalógusban van, tehát csütörtöktől.
-
Sordoran
addikt
válasz koncsik #37832 üzenetére
Gyors google alapján április, akkor lesz 40. évfordulója az első indulásának, és 200$-t pletykálnak.
Ez az év lassan indult lego ügyileg, de tegnap a Mercedes Zetros, most pedig ez, kezdhetek spórolni rájuk.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz namilegyen #37812 üzenetére
Nekem bejön, kell.
-
Sordoran
addikt
válasz Fr0z3n #37809 üzenetére
Már kifutott a MB Arocs addigra, mire visszatértem a lego világába, de most erre a Mercedes-Benz Zetros-ra lecsapok majd! Ára mondjuk érdekes, 2108 pcs és 330 eur, míg fölötte a listán 2017 pcs 150 eur, csak mert utóbbi nem licenszelt? Vagy itt a 4x4 távirányítást jelenthet? (ami fun, gyerekként nem nagyon volt távirányítós autóm, ezt is bepótlom )
-
Sordoran
addikt
Elég egyértelmű, mindenki ezt a sorrendet mondja, és én is e mögé állok be. Mindhárom készlet megvan, szerintem is ez a jó sorrend. Hely nálam se nagyon van, bár csak az ISS van ideiglenes nyitott helyen, már 1 éve. Majd egyszer csak találok neki egy optimáls helyet.
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #37587 üzenetére
Nyugi, én is röhögök rajta. Írtam nekik fb-n, és azt mondta ügyintéző, hogy a szállítás nem törlődött, ezért kaptam üzenetet. Volt kedves, és törölte a teljes rendelésem végül. Engem nem stresszel, most az eMag-tól várom keddre, meglátjuk azzal mi lesz.
-
Sordoran
addikt
Héten edigital törölte először a virágcsokor majd a bonsai fát is rendelésemből, gondoltam akkor a teljes rendelést törölték. Erre most kapok e-mailt hogy rendelésem összekészítés alatt, hamarosan postázzák: virágcsokor 0 db 0 ft, bonsai fa 0 db 0 ft, 990 Ft szállítási díj és 490 Ft utánvét díj, összesen 1.480 Ft. Ez mi? Kapok egy nagy semmit, de a szállítását én fizetem?
-
Sordoran
addikt
válasz balint82 #37575 üzenetére
Ha már tegnap törölték az edigital-osat, hátha ezt kihozzák. Árban kb. ugyanott így.
Kettőt rendeltem mivel tesómnak is kell, ő nem viselte jól az edigital-os rendelés bukását és most ehhez is teljesen pesszimistán áll hozzá. Így legalább nem fog csalódni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz magickonfig #37541 üzenetére
Nem tudom engem miért hitegettek még egy napig... Kicsit fura amúgy, hogy beléptem oldalukra megnézni mi újság, és a virágcsokor törlését látom, bonsai-nál még beszerzés alatt. 1perccel később már jött az e-mail a bonsai törlésről. Gyanús...
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #37487 üzenetére
A virágcsokor végig Rendelés-re voltak jelölve, nem volt készleten. Mindössze engedte megrendelni. (legalábbis én így rendeltem már) Bonsai fa is így volt, de azt (még) nem törölték.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Djuree #37471 üzenetére
Szintén, remélem legalább a 2db bonsai-t megkapom. Igazából az a fő cél, a virágcsokor csak grátisz lett volna. Megvárom míg ez megjön, aztán szóváteszem majd, hogy lesznek szívesek ugyanazon az áron a virágcsokrot is beszerezni, én megvárom. (Hozzáteszem nekem azt írták kifutott/nem beszerezhető termék, ami vicces, egy idén megjelent készletnél... Bár inkább jöjjön a két bonsai előbb minthogy erre várjak.)
-
Sordoran
addikt
válasz pardus #37415 üzenetére
Ez elég gáz azért, nekem minimális kerülő üzletük ezért kérem mindig oda, azon kívül hogy ingyenes átvétel. Kizártnak tartom, hogy a hónapban megint vásárolok náluk aminél használnám a kupon-t (és átruházni se lehet). (kisebb dolgokat szoktam venni néha, ha sürgős és van náluk raktáron helyben)
Közben futnom kellett egy kört a ügyfélszolgálattal is, mert bár tudtam szállítási módot, címet módosítani, de két külön rendelésben volt a virágcsokor és a bonsai fa, amit magamtól összevonni nem tudtam. Cserébe a szállítás módosítását is elintézte ügyfélszolgálatos legalább.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
-
Sordoran
addikt
válasz pardus #37258 üzenetére
Szintén kertész. Gondolom lehet szállítási módot változtatni, akkor erre fog sor kerülni. Csak az a plusz pénz...
-
Sordoran
addikt
Nálam itt van a negatív értelembe vett nepper, aki tudatosan megveszi más elől (ritka készlet, bár lego-nál nem jellemző, idővel minden kapható normál áron az életciklusa alatt), hogy aztán nyereséggel adja tovább. Az, hogy valaki megveszi mostani normál áron, és évek múlva, mikor már kifutott adja el, nagy(obb) haszonnal, azzal nincs gond.
-
Sordoran
addikt
válasz #75376384 #37159 üzenetére
A nepper az aki nagy tételben felvásárolja olcsón, és aztán kihasználva a szűkös kínálatot jóval drágábban adja el. Legalábbis jellemzően ezeket nevezzük most annak. Aki megveszi most normál áron, és aztán évek múlva eladja akár többszörös áron... hát nevezhető neppernek, de igazából akkor már nem létezik kínálat (illetve boltok is drágán adják). Tehát nem olyan negatív a dolog.
-
Sordoran
addikt
válasz HellGreg #37138 üzenetére
Múlt héten még rendelésre se volt, és akkor egy március 8. dátum szerepelt mellette. Lehet most kaptak megerősítést rá, azért került fel. Én is rendeltem egy virágot, és két bonsai-t, meglátjuk mi lesz. Veszíteni nem veszítek semmit.
-
Sordoran
addikt
válasz Djuree #36275 üzenetére
Nekem egyik első LEGO szériám volt, és imádtam, báryámmal együtt. Viszont nem hiányzik, főleg nem egy egyszeri készletként. Nem is tudom mit várnak az emberek ettől.
-
Sordoran
addikt
Igen, Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Még csak pár hete van meg, szóval sok tapasztalatom nincs még vele. Halk, nem fogyaszt sokat, és a kijelző szerint szűri a levegőt, mert a reggeli szellőztetés utáni átlagos 16-18 PM2.5 délután már 1-en áll. Valamilyen szinten szűri a port, de azért porszívót nem kell kidobni miatta.
-
Sordoran
addikt
Nekem is megvolt az év végi termés összerakása.
A mozdony félig saját, én rendeltem meg fekete pénteken, aztán "engedtem a családnak hogy átvegye, és megajándékozzanak vele" . Az Ironman sisak meglepetés volt, csípem, és jól is néz ki.
Végül a Senna GTR már karácsony után jött, és szerintem nagyon jó ár-érték arányú (másik két készletnél olcsóbb). Ráadásul rég raktam össze technic készletet, hát ez azért más. Plusz kép róla ELŐL és HÁTUL. Ami negatívum, hogy sok volt a matrica, összesen 46 darab. Viszont ezt leszámítva nagyon élveztem az összerakást, és elég jól is néz ki.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest