- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
OliMac
csendes tag
Üdv! Néhány évtized kihagyás után visszataláltam a Lego-hoz és össze is raktam néhány készletet, amik érdekeltek (Saturn V, Lunar Lander, Empire State Building, Statue of Liberty) és ezek szépen be is töltötték a rendelkezésre álló helyeket a dolgozószobában.
Maradt még egy, amit szeretnék felépíteni: a Colosseum. Viszont nincs neki hely, ahova tartósan kitehetném, így miután elkészült, némi gyönyörködés után meg kéne válnom tőle.
Eladható szerintetek ez összerakva olyan áron, hogy én se járjak túl rosszul vele? Az építési élményre nem sajnálom a pénzt, de elkótyavetyélni sem szeretném a kész alkotást.
Mennyit veszíthet egy készlet így az árából? Semmi tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. Vagy esetleg szétszedve esélyesebb? A újrazacskózás viszont reménytelennek tűnik ebben az esetben...Természetesen nem vevőt keresek, csak tanácsot kérek, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zyxel NAS326
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest