- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
R3ĐßuŁŁ #2013 üzenetére
na jó, de ez bontatlan.
az előbb előszedtem a távirányitós autómat /9398/. előszedtem a sarokból az itthoni szabadidőruháim alól.. hát lassan egy hete rogyadozott a szerencsétlen, mert minden nap dobtam rá valami ruhadarabot. gondoltam nem lesz baja. 1 hete a kasztni a jobb oldalára volt kb folyamatosan borulva. illetve a bukósisiakom doboza van alatta aminek nem egyenes a teteje. kirakta ma asztalra és alig akar kiegyenesedni a kasztni. ezek szerint nem szeretik a legos rugós tagok a folyamatos nagyob terhelést. remélem azért vissza változnak a rugók!
előbb beszéltem asszonykámmal. azt mondta, hogy csak úgy vehetek legót, ha elfelejtem a születésnapi és a karácsonyi ajándékozgatást. és nincs új telefon sem meg kb semmi a közeljövőben.
ezt még meg kell gondolnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Quadro FX 570 eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged