Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
-
RG4L
őstag
A smurf fióknak mi a lényege?
War Thunder: Gelesztaa
-
thEndeR
aktív tag
Hát ez már nem lehet igaz. Mindig én kapom a noob teamet. Legutolsó gameben leavelt a topos mert be ragelt. Eddig 29-24 volt a ranked statom 4 nap alatt 30-36 lett. 12 meccs alatt kétszer ha feedeltem. Már a pöcsöm kivan.
-
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Kanczy #24091 üzenetére
Amikor éjfél körül felléptem akkor tényleg jó volt
@petcsike: Én meg mindig azt hallom, hogy Westen van több magyar. Érdekes, igazán érdekes, mindenki úgy csűri-csavarja, hogy az "ő szervere" legyen a jobb. Mondjuk mindig előjön ez a szarság, mikor semmi különbség nincs a kettő között, sőt EUW többször áll le, sok sikert hozzá.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dinter
addikt
válasz ClydeBeka2 #24109 üzenetére
Így van, mindenki legyen boldog a saját szerverén
-
Devas
őstag
EU-West csak nálam nem megy?
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Dinter
addikt
Ty Anonymous. Ezzel a riotot szopatod, nem a játékosokat. Ja nem. K.va anyj.kat..
Greetings citizens of the world, please don't spam us for somethink that we are't responsible. Riot is just performing a live maintence of the servers, because they were hit by 40GB/s Massive DDos attack
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Dinter #24116 üzenetére
Azért azt el ne hidd, hogy ez a valódi Anonymous..ezek csak vmi kis hülye gyerekek (DDos attack..az aztán komoly hacker meló) ha egyáltalán tényleg támadják a Riotot, mert az ő szervereik támadás nélkül is heti rendszerességgel omlanak össze btw..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Dinter
addikt
válasz n a x v i L #24121 üzenetére
Ezt most találtam, akkor mégse igaz.
És ott van a videó alatt az a bejegyzés. Most nem tudom, hogy melyik igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
west nem megy máris mindenki NE-re rátérdelt? 20k várakozó :-D
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
KYZRR
őstag
válasz n a x v i L #24121 üzenetére
You can only die once, make sure it is worth it...
-
kanyipicske
tag
Nem igaz, hogy meg akarják dönteni a játékot, csak azt akarták, hogy euw és euna több figyelmet kapjon
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
hugi0
őstag
válasz petcsike #24124 üzenetére
Nalam tegnap este 10 kor halt euw mentem volna eune re de mar az is kakukk volt.
Ma 18:10 kor halt euw - es 18:20 mar nem tudtam logolni eune.En a kommentek nelkul is mar tegnap este 10 kor mondtam a haveroknak, hogy ez tuti tamadas.
RIOT nak nagy szopas, hogy foidoben nem tudnak az emberek jatszani.
Minnel nagyon egy ceg - es a bevetele, annal tobb rosszakaroja van.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Montebá
tag
Sziasztok! Most ahogy olvasgatom a kommenteket, felötlött bennem egy kérdés: ez tényleg az igazi Anonymous?
-
batai15
félisten
Most kajak hacker támadás érte a szervezeket? LOl. remélem mindenkinek végtelen rp-t hackelnek xD
-
petcsike
tag
reménykedem benne, hogy az utóbbi időkben tapasztalható rengeteg szívás miatt, a Riot ismét lesz olyan jó arc, és ad némi RP-t kompöenzálásképp
Tudod mit jelent az, hogy Nemezis? Az érintett erõsebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetõen. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat. Én.
-
thEndeR
aktív tag
Ez az. Nyertem egy rankedet még a szerver szarakodása előtt és nem adta meg. Nem mintha számítana, de egy kicsit idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
Úgy érzem egész jól alakul ez a dolog
EUNE: iNeeko
-
petcsike
tag
válasz Mottie #24134 üzenetére
Hát anno még akkor regeltem, amikor csak NA szerver volt, és hát ott lett először 30as karim. Őszinte leszek, most elbizonytalanítottál, hogy valóban EU szerver volt-e vagy még NA amikor ez történt, de megtörtént, mert én magam is kaptam akkor. Pedig nem vagyok kivételes játékos, és speciális helyzetben sem voltam soha De részemről akármilyen kompenzációt, ami ingyenes, és plusz, szívesen látok
Tudod mit jelent az, hogy Nemezis? Az érintett erõsebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetõen. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat. Én.
-
Dani_kp
addikt
Nagyon régen húztam már fel magam ennyire egy rohadt ranked miatt, de most kész vagyok teljesen. Ennyi degenerált idióta, hogy játszhat .
Elnézést a kirohanásért, de ezt most muszáj volt kiírnom.
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
válasz Dani_kp #24139 üzenetére
Menten lefosom a bokám . Megnyertük, az amúgy egy simán bukóra állt meccset. Csak jót tett a rage-elés .
szerk.: bár az elején nagyon rossz voltam (0/6/4-ről fordítottam a statom-on), elég amatőr hibákat vétettem, de a végére már tudtam koncentrálni és meg is lett ennek a gyümölcse .
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz adamkaa777 #24141 üzenetére
Főleg a support morgana . 25. percbe vette meg a sightstone-t, se pink wardot se oracle-t nem vett . A játék vége fele én vettem 2x oracle-t, aminek meg lett az eredménye.
Plusz morgana összesen 2x stunnolt a Q-val enemy champ-et .
#24142 WinnerB0Y: de nem én bannoltam...sajnos.
-
smisa
őstag
euw megint dögledezik nekem
-
törölt tag
Froggen DDOS..Ohh wait
-
petcsike
tag
válasz #56230144 #24147 üzenetére
hihetetlen, hogy leduplázni sem lehet ezt a rohadt lolt... nemtudom miért kell lőni a szervereket, ezzel valamit elérnek?
-
Dani_kp
addikt
válasz adamkaa777 #24144 üzenetére
Régebben nem azt írtátok, hogy a BotRK tankosabb team ellen jobban megéri venni, mint BT?
Őszintén szólva nekem ez a build eddig bevált és 60%-ban tudom vele hozni a meccseket.https://ingatlan.com/33821564
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest