Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
One for all Atrox a favorit mindneki szinte azzal megy a 3. mecs ahol 10 atrox van
-
smisa
őstag
euw megint dögledezik nekem

-
smisa
őstag
EUW megdöglött

-
smisa
őstag
Help, mit lehet tenni olyan report ellen, amikor egy team 3 v 4 ember mellé kerülők be ARAM-n és elrontják a mecset. Szinte már a végén trollkodás csak és amikor ezt megemlítem beanyáznak, de végén mégis ők reportolnak engem mert, hogy nehogy már én őket és a végén persze én kapom a figyelmeztetést

-
smisa
őstag
EUW-n csak nekem van lag próblémám már pick se megy ah esetleg elérek oda mert nem reagál ?
-
smisa
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
az 5 Kartus vicces lehetett 
-
smisa
őstag
EUW offline?
-
smisa
őstag
Mint irtam silver 4 be kerültem viszont azóta bukó minden mecs mert pl most is az aDC-k aki kezdésnél irja hogy Ő jó cait-l 0/9/2 végez
na mind1. Kéréds hány mecs után kerülök bronzba vagy csak lalsóbb régióba ? -
smisa
őstag
Eelindultam ranked-n az első 3 mecs simma nyerés utána átmentem supportba és 3 bukta (1ben volt afk
) majd egy 50 perces küzdelem és bukta majd 3 win amikor adc voltam és kaptam silver 4-t indulónak...hát ez van majd kiderül
a 10 mecsből 7 honor-t kaptam ami azért elég jó szvm -
smisa
őstag
Tristana-ra tudtok mondani nekem egy jó biuldet és runákat? nekem is megy vele de nem érzem op-nak vagy anniyra kimagaslóan erősnek

-
smisa
őstag
át tudom pakolni a játékot reinstall nélkül? Ha igen írjátok le vagy egy linket adjatok, előre is köszönöm

-
smisa
őstag
mostanában csak ARAM-t tolok hát Alistar szerintem rendesen op support tud lenni most pl 26 killből 25x voltam assist
igza 280 armorom volt már kb 12 szinten csak ütöttek én meg E vel csak vissz a healeltem a magam és a bandát 
-
smisa
őstag
a runa page akció meddig tart? ma 24 ig vagy holnap 24 ig?
-
smisa
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Én probáltam, nekem nem jött be, igaz én kezdő vagyok. Tegnap kiprobáltam Phanteon-t na az simán elvolt fent egyedül.
-
smisa
őstag
mostanában próbálgatam Ahri-t, nagyon tetszik de túl jól megy (csak normal game) vele mi buktató ezzel a champel?
-
smisa
őstag
válasz
Cyberneko
üzenetére
Sona nekem is megvan volt már vele amit linkeltem is "PentaSteal" by sasa
, de mostanában nem becsülik a supportott. Nem egyszer megyek a csapattal kapnak egy fülest én küldöm a healt és erre mennek vissza engem meg ott hagynak eledelnek és egy 3 vs 1 már nekem is sok, a 2 vs 1 még 80% bejönn lesnek is 
-
smisa
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nagyon nem szeretek veszíteni és itt kevés/sok múlik 1 emberen. Kedvencem Xin de azzal se vagyok tutti max végjátékban, de csak ha van sok gold. Elég egy láma a csapatba (néha én vagyok az
)és oda 50 perc. Nem vagyok én már ilyen gyors mint a mai fiatalok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anno így voltam a WOT-al azt is csináltam 1 évig, azon is van egy elég jó ACC 13k arannyal de hetente lépek csak be, ott egy szar csapat max 15 perc és jön az új esély. -
smisa
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
majd sasa megteszi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
smisa
őstag
reagállva a buildre: megelepődtök de negyon jó Xin-nek, érdemes kipróbálni igaz az elején nincs nagy sebzés de ha kiépíted (már a Tiamat után is király) akár az egész mecset is lehozzod egyedül és az Attack Speed rendesen pörgeti
Én a Hydra után egyből a Zephyrt megveszem és onnan ha nincs más egy line eltollok egyedül
Sokszor ezzel nyerem meg a csapatnak a party-t 1,9 AS felett a toronyt leszedem mire a 6 ból 3 minon meghall és már jöhett a következő torony. Illetve nekem a Freenzy kivan építbve masteriben és az is AS-t ad.
Tudom lámák ellen mentem, de múltkor pl Darius és Voli rohant el előlem, mert Katát legyilkoltam mire oda értek 10% hp veszteséggel pedig képernyőn belül voltak
-
smisa
őstag
válasz
warriorguru
üzenetére
Nekem se jön be pedig a jungle vele, pedig Xin a kedvencem, igaz én nem rég kezdtem. Próbáltam már én is junglert de mana buff-nál én szoktam kérni, hogy ne csa behuzzák hanem verjék is le és én csak a végén támadom. Akkor megvagyok vele lvl 4 ig onnan már minden oké. Én ezt követem kisebb nagyobb változtatásokkal.
-
smisa
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Vártam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem igzán volt Steal, mivel AP Sona voltam (ezt már az elején jeleztem). Már csak a nexus volt hátra, a csapat félholt én meg csak nyomkodtam a Q W párost. Vagy a Q, vagy a 2 varázslat utáni auto attack ölt, a tripla után meg már hagyták nekem a kill-t és csak irták : Penta Penta. Nem írtam, de sajna csak botok elleni mecs, de szerintem akkor se könnyű össze hozni.
-
smisa
őstag
Sona Penta

13784 +1 Xin
-
smisa
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Kedves Tamás!
Erre aztán igazán büszke lehetsz:
"Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?"
Azt hiszem erre szokták mondani, hogy aki tudja csinálja aki nem tudja tanítja és TE tanítasz.
Mert TE olyan ügyes okos vagy és TE nem adsz ki szemetet kezed alól és ennyire igénytelen se vagy de az biztos, hogy agyon iskolázott értelmiségi szülők gyermeke vagy. Sok sikert és Boldog Új Évet Kívánok neked.A többieknek meg csak annyit, hogy volt itt már más is téma mit ne, akkor sokan arra jutottak át kell görgetni és megoldva, nem fikázni.
-
smisa
őstag
Én amit észre vettem pl tristana lvl 1-5 semmi mastery és runa nem sok sikert hozzot most brahiból mentem vele most lvl 22 hát meglepően jó volt igaz azóta mastery és runák
-
smisa
őstag
Nekem a mai legdurvább játék nagyon sok tanulsággal

Az elején Mala leugatott és elküldtük egymás a bús pi..ába (Ő mindig szídot hogy lemaradtam a teamfightról, az már más tészta volt hogy Ő mindig csak a last hitre ment a végén is azt próbálta de csak assist lett neki) majd amire feltápoltam magam csak velem mert támadni a csapat 50 percnél fordtottunk akkor már nem volt csak 2 tornyunk a csináltam 2 quadra killt és bementünk középen (iagz az egyiknél vissza kellett menünk mert a minionok bementek
). A katarinánk és a Pantheonunk a végén telejesen elveszet volt szerintem nem tudtak mit kezdeni a goldal 
-
smisa
őstag
az öszes balfasz az én oldalamra kerül -.- inkább megyek ai ellen mert eddig 0-3
Beugat, hogy lvl 22 vagyok és csak 33 win party ez így játék közben, vége na mondom megnézem :az igaz hogy 138 nyert mecs de 180 vesztett és ez ugat nekem mikor nekem 50% feletti a winratiomKipróbáltam Lux-t brutál kis csaj

-
smisa
őstag
most először találkoztam Karma-val hát gonosz egy champ rendesen beszívatott Chogattal szegény Teemo 2-3x halt az elején
de aztán anyira felgyúrtam magam hogy a bot line-n kiszedtem a hátom tornyot a többiek csináltak egy teamkillt középen és az enemy feladta 
-
smisa
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Xin szerintem mindent tud igaz lvl 3 ig karcsú alapban, de runák segítenek rajta utána meg király, egy jó buildel púsztító. Én utoljára ~3500hpra küzdöttem fel és atma-val aranyos volt illetve a 150 armorral

-
smisa
őstag
Hát ez szép patch
[link] -
smisa
őstag
válasz
kexksz
üzenetére
akkor jó mert láttam AD teemo és csak pislogtam. A másik ezt próbálom követni: [link] de masteriben a utility 3 sorában mi az a biscuit nem igazán értem
.Illetve inkább rakjam ki a Offense-t végi és utána a többit vagy szintenként egyre lejjebb párhúzamosan 21 pontom van csak

-
smisa
őstag
Tudom hülye krédés de Teemo-nál az AP melyiket nőveli és melyiket az AD ?
-
smisa
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Nekem ez csak szórakozás szinten marad mert felidegel ha komoylan veszem Nasus Területijével azért farmolom a miniont mert megvezsem a Philosopher stont és van manám
illetve a Clarity-t használom mellé álltalában lvl 5-6ig vissza se kell mennem.Amúgy szívesen mennék veletek ha nem baj, hogy van egy kezdő is köztetek EUW: Lea of Lee
igaz lvl21 de csak azért emrt ráérek 
-
smisa
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
értem én csak mindig a minionk blockolnak mire megkerülöm addigra kinyirják ezért szeretem nasus területit lenyomom és mind az enyém

Már akartam kérdezni múltkor láttam oylan videot ahol azelelnség tornyának a hatósúgarát mutatta illetve az enemy champ-t is az t hogy kell bekapcsolni?
-
smisa
őstag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Nagyon egyetértek veled amit írtál sajnos rendesen szívok amikor beírja valaki hogy Ő jungler
mint írtam utolsó iylen béna Amumu val csinálta amikor mindneki más Range volt rendesen buktuk a kört. Még kezdő vagyok de amit tapasztaltam érdemes segíteni a minionokat, mert rendesen nyomás alá lehet helyezni egy line-t ha nem csak last hitre megy az ember. Lehet csak kis szinten megy ez de ott eddigi tapasztalatom alapján tutti siker, mivel ilyenkor 2-3 lvl lépés után jön segíteni vlaki és addig ami line elhagy, azt beverik és elindul a domino elvlol közben Kanczy pont elenkezőt írta de én szenvedek a last hit-tel ezért nem is leszek jó benne de tetszik a game szóval játszok
a video nagyon jó de ezt blindPickben nem csinálod meg mert úgy legyaknak 2-en hogy csak füstőlsz mert ott nem hagynak így last hitelni én se szoktam hgayni senkit -
smisa
őstag
.-
-
smisa
őstag
Iylen nincs lehet bant kapok, de úgy elküldtem egy Amumu noob-t a picsába hogy csak füstőlt amikor már 5x szívat le, hogy én tankolom az enemyt Asheval és Ő utána killt csinál. Beírom neki, hogy segíts erre válasz: én vagyok a béna mert szar a statom mondom nekii te noob te lennél a tankunk erre vissza írja hogy Ő jungle
mondom mi van ?

Alábbi felálás volt nálunk Amumu Ashe Sivir teemo (de inkább hajuk mert ez is egy béna volt lvl 12 irtam neki ki kénne rakni a jungle a gombákat mert addig csak rakta az utra ) és Vladimir - szembe Darius Teemo Akali Nunu és Vladimir. Szerntetek nyertünk ?

Persze az enemy Teemo megint perfect volt 1/3 hp val csinált Quadrát pedig velem kezdte hogy ne lassítsam be.
-
smisa
őstag
találtam egy új kedvenc itemet, nekem nagyon bejön és szerintem nem is drága de jó a passivja
[link] -
smisa
őstag
hát 6,5k elköltöttem 9 runára (3x3) -2% CD +5% AS és + 1,3% HPreg
de tényleg sokat számít -
smisa
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
17k IP-m van de hülyeségre nem karom elkölteni, én AShe-t Xin-t és Master Yi-t vettem illetve a 2 free hős van. Nagyon bejön Nasus a múlt hétről
illetve Teemo-t utálom enemynek és ezért meg kell vennem, hogy lássam mi ellene a taktika számomra olyan mint egy sorozat lővő méreg zsák 
-
smisa
őstag
elértem a 20 szintett akkor most már érdemes Runákat vennem ? illetve nekem mindig az AS a próblmám lemaradok mindig a killről (múltkor beszóltak hogy ashe-val nem volt csak 3 killem de paraszt azt nem látta hogy 16 asssit volt 1 halál mellett
) szóval melyiket javasoljátok ? Xin nél is ez próblémám -
smisa
őstag
Kipróbáltam Nasus-t vagy mákom van vele, vagy nagyon az én stilusom de brutál
a Q ja tényleg durva főleg, hogy mivel nem csináltam neki Masteryt ezért AD-t próbáltam hát már lvl1-en is erős volt.A W és E varázsalat nekem nem jött be max gyengitem az elenséget, majd a végén meglepem egy R Q párossal de a hp regje az komoly -
smisa
őstag
Hát én eljuttotam oda, hogy lehet abba hagyom a rövid kis életem a LoLba több okból is
az új rendszer számomra mint kezdő káosz eddig is keresnem kellet mindent de most el vagyok veszve, a kinézet szerintem mintha 10 évet vissza mentünk volna vicc de lagalább is újításnak nem nevezném.
A másik fő ok hogy mostanában egyre többen az ai mecseken bejönnek komoly tudással és elbas--ák a játékot mert Ő csinál 40 killt mert Ő tud
én meg csak nézzem hogy a champ amit próbálgatnék mivel free még csak lvl9-12 de már nyertünk is. összintén ha enyire profi akkor miért AI beginnerbe menőzik.Szóval ennyi és főleg a második akaszt ki mert napi 1-2 órát játszanék vele max, de az iylen "profik" elrontják még ezt is

-
smisa
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Hát én meg lehet NUNU-t megveszem 130-ért megér anyit jó champ?
-
smisa
őstag
nagy eszemmel az utolsónap kipróbáltam Blitz-t hát nem kellett volna
Ez valami isten király kész amit csinál a Q ja hát azzal szét lehet szívatni az enemyt
lehet meg is veszem elsőre nagyon bejött -
smisa
őstag
hát nem tudom nekem a péntek óta mintha minden barom nálam lenne, már lassan ott tartok törlöm a gec.be a játékot mert csak felidegesít.
Olyan fail mecseket megyek, hogy az már vicc és beírja a bunkója, hogy fun amikor számon kérem
Persze nem adjuk fel csak amikor már 5x írom be nekik, hogy nincs értelme küzedni
és quadra kill üvölt a játékból -
smisa
őstag
Mentem 2 kört Vayne-vel hát felemás az elején szó szó aztán lvl 5-15 között szinte menekülni kell vele csak viszont utána maga a halál
kegyetelen lassú az elején viszont amikor már 1,8 AS felett an na akkor már szeretem volt hogy tripla killt csináltam (igaz team fightba) és az ucsó 2 már elszaladt előlem 
De igazán nem győzőtt meg

-
smisa
őstag
válasz
üzenetére
lvl 17 vagyok még csak szo(k/p)om
a csatákat. Lehet a MAsterim is rossz
. Ezt a jungle dolgot én kiprobáltam már többször is de lassabban fejlődtem mint ha top-n vagy bárhol csak minionoznék -
smisa
őstag
Szerencsére mostanában összekerülök olyan csapattársakkal akiknek ha jelzem hogy cseréljünk line-t akkor bele mennek és 90% nyerünk. Tegnap is Zighs és Ashe ellen kevesek volunk Xin és Graves-el, írtam a topon lévő Gangplank és Regnar párosnak hogy legyen 1 csere meg is történt én mentem Regnar mellé és mintha varázs ütés történ volna kapásból bontotunk 2 tornyot mire az ellenfél is cserélt már fölénybe kerültünk és egy középsű nyomulás után fel is adták

-
smisa
őstag
Mint írtam megvettem Xin-t, ami a kezdeti nyertes mecsek után most mintha nem menne anyira
.
A másik nagyon kezdem utálni a range-t mert szinte mindig kikészítenek pl Ashe mintha buffot kapot volna vagy csak akikkel most összekerülők profik vele, ezért akarok venni én is egy range champ-t melyiket ajánljátok? -
smisa
őstag
EUW másnak is 20000 várakozási sort ír és több mint 1 órát a belépésre

-
smisa
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Hát nekem megvan Xin de csak pár napja nekem a jungle-ra kevés volt de én kezdő vagyok

-
smisa
őstag
Túl vagyok egy nagyon durva mecsen igazán vissza nézném hogy tanuljak belőle. Van ilyenre lehetőség utólag? Hát mindig is utáltam a mérgező championokat de most már jobban, Nasusunk nagyott forditott és Ő nyerte meg a partyt.
-
smisa
őstag
Hát srácok most volt egy srác velünk JAX-l 39 killből 30at Ő csinált szinte már azt mondanám hacker ha lenne ilyen a LoLban.
-
smisa
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
és ez jó értelmben vagy rossz ? miért utálod?
-
smisa
őstag
Na megvettem Xin Zhao-t mivel elég brutálnak láttam
hát mit mondjak első mecs után meglepően jó persze Bot-k ellen de már az alap champ is elég durva nem úgy imnt Yi aki az elején csak van. Próbáltam még Twitch-t de valahogy mindig csak asssitom volt max 2-3 kill illetve mire elég dmg vitt volan be addigra vége lett a partynak
remélem jó lesz Xin akienk esetleg van várom a segítséget 
-
smisa
őstag
akartam már kérdezni a 140-180 xp / kör az jónak számít?
-
smisa
őstag
Hát srácok még egy ilyen noob-t nem elég hogy le afk-nak az elején mert Yivel lapulok bot-n a fűben lvl-2-3 és onnan csinálom a killeket a bunkó még a penta killemet is elveszi Mundo-val
és a végén beírja hogy sorry hát nem csak én irtam neki hogy noob
de sajna nem vigasztal 14es kill sorozatom volt (37ből 21 az enyém +4ass)
Leverem LUX-t majd Ashe-t ezután Nunu-t és Chogat-t erre és menekülő Ryze-ba akire 540 futok rá és közben abállom critekkel a köcsög rádob valami szart az nem számít hogy levertem a hp 90%-át
az egész mecsen anyit sebeztem mint a 2-3 együtt 
-
smisa
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
grat én sajna csak Quadra-nal tartok de ezt 3x egy mecsen 23:30 kor fel is adták
illetve a Tripla megy rendszeresen mivel mindeki lenézzi Yi-t ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
smisa
őstag
válasz
Kanczy
üzenetére
Hát amikor eldobja a dáűrdát vagy mit holt térbe és nem is látszik csak kiírja hogy kill az azért mák mert az is kell hogy az enemy pont ott legyen. Ha látná azt mondom OK de nem is látja csak ráprobál de ezzen nem veszünk össze. Én minden iylet utálok pl LUX ultija is kiidegel

Más a tegnapi napi nyerésem buktam hogy kapja be a RIOT pont jó kör volt
csak avégén nem volt szerver utána már visszalépni se tudtam. Azért vicc egy ekkora csapatnál az iylenek -
smisa
őstag
másnak is leállt az EUW vagy csak én vagyok iylen szerencsés napi dupla után

-
smisa
őstag
Mi van ma minden profi AI ellen nyomja a 3. kör amit max lvl 12-14en nyerünk ha enyire profik miért bot-k eleln nyomják ?

-
smisa
őstag
na megeltt az eddigi top kör Yi-vel 29/24/25 ből 19/3/2 az enyém 20k gold és 311minion kill a végén már 5k volt amit nem tudtam elkölteni
amit vettem: AS cipő, IE, 2x PD (második véletlen), LW és egy Youmuu.
Sajnos csak dupla killt csináltam viszont a killing spree 16 lett. 114 IP 138 XP -
smisa
őstag
Most mentem egy kört:
nem én voltam király de végére felpörögtem 2xdupla és lvl6 után nem is haltam addig is csak 2x nagyon király az ulti ha killt csinál nincs CD szinte berohangálom a pályát vele
most vetem az AS cipőt majd a Infinity Edge-t ezután az ajánlott Youmuust és a LastWispert ami durva az a folymatos crit ami már végén 1k volt
és nem tudom mitől volt ennyi, köszönöm a segítséget mindenkinek
alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
smisa
őstag
Hát ez lenne a profilom nem kinevetni a kezdőket
itt látni mindent volt egy két probám más karival de nem igazán jöttek be ami még ment az Alistar de az is csak azért mert heallelem a minion sereget és azzal megyek be a végén 
hát ez a Last hit dolog nem az erőségem ezért jó Yi mert az első tulajdonságával elég jól kaszálok volt már 300 minon killem is vele na akkor volt lé
Statok alapján mindig a legtöbb sebzést én adom de kevés killben ritkán vagyok első

-
smisa
őstag
Sziasztok olyan gondom van hogy mostanában túl gyorsan lemegy a mecs, magyarán nem tudok elég goldot összeszedni hogy mindent megtudjak venni
emiatt elég rossz statokat érek el mert Master Yi (legalább is nekem) csak a végén lezs nyerő amikor már vettem neki ezt azt akkor viszont nagyon 
Pedig már 8-9 lvl-nél már elmegyek farkasokat is nyirni illetve a buffokat is felveszem.Mit csinálok rosszúl? vagy most hagyam abba ha nem megy

-
smisa
őstag
Valaki ebben tudna segíteni? [link] a két ingyenes hősről van szó Alistar és Tristana

-
smisa
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hogy tudom beváltani mert nem sikerül én EU westen vagok és amit linkeltél az Nourt America

-
smisa
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszönöm 
Ha van még ilyen promo vagy bármi küldjétek/mondjátok nyugodtan
-
smisa
őstag
Sziasztok
csatlakoztam a klubhoz csak gyakrolóba megyek még de ott eddig 6-6 nyertes gondolom az élesbe nem így lesz
. Érdemes megvenni olcsó hősőket és azzal tovább menni vagy nagyra gyűjteni egyből? 
Nagyon bejönn Miss Fortuna és Ashe eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- Wartales
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az 5 Kartus vicces lehetett

igza 280 armorom volt már kb 12 szinten csak ütöttek én meg E vel csak vissz a healeltem a magam és a bandát
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

poén

mint írtam utolsó iylen béna Amumu val csinálta amikor mindneki más Range volt rendesen buktuk a kört. Még kezdő vagyok de amit tapasztaltam érdemes segíteni a minionokat, mert rendesen nyomás alá lehet helyezni egy line-t ha nem csak last hitre megy az ember. Lehet csak kis szinten megy ez de ott eddigi tapasztalatom alapján tutti siker, mivel ilyenkor 2-3 lvl lépés után jön segíteni vlaki és addig ami line elhagy, azt beverik és elindul a domino elv
mondom mi van ?