Hirdetés
Aktív témák
-
Ombi5
őstag
válasz Joe004 #17834 üzenetére
avplanet-nel vagy hol lattam mar tesztet! mind2-ot nagyon jonak mondtak,ott levolt irva erv ,ellenerv a vegere picit jobbnak hoztak ki tan samsungot ,ha jol emlekszem,de lehet az ar is befolyasolta!! Ma voltam Mediaban Lg 6000 szeria ,vmi felelem jo kepe volt!! De en meg mindig azt mondom,ha kulso is szamit nekem Samsungot jott be a 3 elmilett LVD tv kozul!!
u.i: Lattam Samsung 7 seriat is,de nem igazan lattam egetvero kulonbseget a led-es dolgon kivul! 450ert volt!
[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
Kezd durvan csokkenni Samsung 40A656 ara,csak azt nem tudom varjak e meg!
-
Ombi5
őstag
Tudtok vhol Samsung Outletet ,szegedin kivul?!
-
Ombi5
őstag
Pixmaniatol okes , hogy olcsok a cuccok, de ha garira kerul a sor nagy szivas lesz belole !!!!
-
Ombi5
őstag
Ahhh itt a kp es sehol se talalok Samsung 40A656-ot 240-ig max ,amire nem csak fel ev garit adnak, hanem minimum 1 , de inkabb 2 vagy 3 lenne jo !? Vki tud ebben segiteni?4
-
Ombi5
őstag
Nos kozben sikerrel jartam a heten jon szallitmany es mindekepp akarok venni,mert arak varhatoan csak felfele mennek!!
Kinek mi a tapasztalata honnan erdemes venni ezek kozul?!
AVPlanet:
2 ev gari, de ok adjak . Allitolag jar hozza EUS gari is.Electro-store:
Ok adjak 2 ev gari es van is nalukMuszaki shop:
lesz naluk es 2+1 ev garit adnak, gondolom ezt is ok vallaljak es a +1 szerintem felejtos duma ezt mondtak!Digital szalon:
2+1 év es jon hozzajuk, azt nemtudom ki vallalja, h gyari samu vagy ok e?
Ezek kozul tudok most valasztani es minden helyen 238.000 Ft-ert adjak most! Szerintem ez jo ar erte?!
THx segitseget!
-
-
Ombi5
őstag
Samsung 40A656-ot szeretnem pc-re is hasznalni itt lehet 1920-as felbontasig mindent allitani, mint sima tft-nel?
Adott esetben utanhuzas mennyire jo illetve rossz PC-s jateknal , aki hasznalja igy esetleg?
-
Ombi5
őstag
DigitalSzalon-rol van vkiknek vmi tapasztalata vasarlassal kapcsoaltban?!
-
Ombi5
őstag
Samsung 46A656 os tv kezeli az 1.3-as HDMi kabel szabvanyt szerintetek, PS3al van osszekotve!
Aktív témák
Hirdetés
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Ingatlanos topic!