Hirdetés
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Palika71 #524 üzenetére
nem is ezzel van a baj, mert sok pénzből lehet jót alkotni...de tuti nem a 150K-s LCD tévével nyertek EISA díjat....a volkswagen is tud bugattit gyártani, meg polot is, ha a díjat kellene odaadni, mégsem a polo miatt tenné a többség..mert ha arról beszélünk, hogy onkyo erősítő, akkor azt mondom, oké, ők joggal kapnak díjat, mert a legxarabb- legolcsóbb cuccuk is tuti jobb, a boltokban kapható 10 erősítő közül 9-nél. ez tuti...ugyanezt a Philips LCD tévéiről el tudod mondani?
Cifu: nincs ezzel baj, én most nézegetem, hogy lassan a 92 centis CRT tévémet lecserélem egy normális 107es LCDre....lassan nézegetem, hogy melyik lenne jó...ha az ember nem a kosztpénzből veszi el, akkor majdnem mindegy mennyi, csak jó legyen...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
cocoo
tag
válasz Palika71 #6740 üzenetére
Egyik nap láttam egy riportot az MTV elnökével. A lényeg hogy új studiók már az idén készen lesznek a III. kerben , jövőre pedig már minden MTV-s anyag HD technológiával fog készülni.
Azt visszavonom, hogy az adás is HD-s lesz, mivel ezzel a résszel nem vagyok tisztában, de valószínűleg a digitális műsorszórás az lesz....4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4
-
-
Skynet258
veterán
válasz Palika71 #6961 üzenetére
Ha dvd író az a player, akkor kellhet, hisz géppel bajosabb felvenni a tévé adást. Plusz a lejátszóhoz adnak távirányítót, ami szintén sokat számít kényelmileg. Tudom, minkét folyamat megtehető pc-vel is (tv-tuner, illetve ahhoz való távkapcs.), de azért az mégsem ugyanaz. Szerintem
-
Zoló
csendes tag
válasz Palika71 #8319 üzenetére
egyenlőre nem..ez olyan dolog, hogy az egyik márka felbontásban ad többet, a másik szolgáltatásban, a harmadik látható képminőségben..stb..egyénre szabott tökéletes készüléket soha senki sem fog találni..az elvadult árú tv-ket most kihagynám..egy X3000-es Sonyval életem végéig "ellennék"..de horror ára van, legalábbis az én pénztárcámhoz ..
egy biztos és ezt már tisztán látom: ár/érték (talán ár/képminőség) arányban nem hiszem hogy van most jobb tv a PX80-nál..számomra! soha nem fogom a pc-t rákötni, max ps3-at, amiről még nem olvastam tapasztalatot de nem hiszem hogy nagyon béna lenne a tv-n.. -
Rick4
félisten
válasz Palika71 #8361 üzenetére
ennek sajna annyi, és ráadásul nem is garis probléma. anno én egy monitornak használt thomson LCD-vel jártam így, pár hét rendes szélesvásznú használat sem oldotta meg...erre szokták mondani, hogy szopás, ezekkel érdemes próbálkozni: [link] , vagy megveszed eredetiben a pixelprotector dvd-t, ami majdnem ugyanez, drágább, többet tud...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
Sajnos az LCD is hajlamos a beégésre, de sokkal kevésbé, mint a plazma TV-k. Sajnos így, hogy a baj megtörtént, ezzel már nem lehet semmit sem csinálni. A gyártók közül egyesek ezt nem tekintik garanciális hibának, mások panelcserével kezelik a problémát. Hívd fel a Philips ügyfélszolgálatát, és érdeklődj, mi ilyenkor az eljárás.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Bazsika22
tag
Ezt már elég sok hsz-ben olvastam!
Cifu és még jó néhány hozzáértő ember mondta,hogy ahol nincs használva a panel sokáig és rendszeresen ott "ellustulnak" a kristályok és sajna ez lesz.
Én ezt a munkahelyemen tapasztalom.
Azok az lcd-k amin ugyanaz megy évek óta és csak ünnepnakon áll meg sincs beégés vagy csak ritkán,de amiken csak egy kis ablak van megjelenítve a többi fekete használatlan terület ott pár hónapon belül megjelenik a beégés és elég látványosan ahogy Te is mondod.Próbáld meg a garanciát azzal,hogy Téged erről nem tájékoztatott senki és gondolom a használatiban sincs leírva.
-
kugyu21
senior tag
válasz Palika71 #9101 üzenetére
Elég jól volt használva - napi 12 óra, minden nap.
A Toshiba ezt elég jól oldja meg azzal, hogy a két oldalt található csík fényerejét három fokozatban lehet állítani, így ha azt a legvilágosabbra veszed akkor nagyjából együtt van dolgoztatva az értékes terület "pöttyeivel".
Én ezzel együtt is csak akkor használom 4:3 ban, ha alul felírat van. Egyébként nálam a a MOZI1 megy, ami alul felül egy kicsit vág, de legalább nem torz és nem nyúlnak meg a fejek amikor a kép széle felé mennek (a Sonynál SMART- nálam most hirtelen nem is tudom, mert annyira nem jön be).[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Palika71 #9101 üzenetére
Az elég sok azért, mindenestre sajnálatos, hogy ezek a TV-k is ennyire érzékenyek még erre. Anno a LG 32LE2R-eket hordozgatták folyton szervízbe hasonló hibajelenséggel, csak ott permamensen benne is maradt. :S
Ma már szinte minden TV kézikönyve úgy kezdődik, hogy az ezzel kapcsolatos beégés nem garis hiba...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
Digitalis
senior tag
válasz Palika71 #12401 üzenetére
Szia!
Én is ilyet néztem ki magamnak, de még körbe kell néznem merre hány méter.
Te hol veszed és mennyiért?Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz Palika71 #12413 üzenetére
Az igen! 47" 7603 245e Ft-ért szinte ingyen van. Grat hozzá, bár csak nekem is lenne ilyen kapcsolatom. Szorítok neked hogy minden simán menjen!
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
-
Bazs-
tag
válasz Palika71 #12714 üzenetére
Ha jól tudom csak néhány újabb videokártya tudja HDMI-n átvinni a kép mellett a hangot. Talán 1-2 ATI. Szerintem a tiédben olyan van, ami csak a képet továbbítja.
Várható a TV-dről majd egy részletes beszámoló ? Én is ilyet szeretnék. ( sajnos a székesfehérvári "akcióról" lecsúsztam ). Azért ha valaki tud jó áron 7603-ast az érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
wassermann
addikt
válasz Palika71 #12714 üzenetére
"...a HDMI kábellel rákötött laptopról csak a kép jön át, de a hang nem. Esetleg valaki ezügyben? (Vista 32 bit..."
Ez a HDMI-n hang dolog legtöbbször hardver korlát miatt áll elő, Vistának kicsi a valószínűsége, hogy köze lenne hozzá. Meg kellene nézned a notebook doksiját említ-e bárhol HDMI-hangot. Esetleg a gép BIOS-ában is körülnézhetsz, ha érted mik vannak ott, mert ha tudja, akkor szokott ott is egy beállítási pont csücsülni (AC97 vagy HDMI).
-
wassermann
addikt
válasz Palika71 #12718 üzenetére
"..eszközkezelőben, a hangoknál szerepel az "Intel(R) High Definition Audio HDMI" felirtat, ezért sejtem azt, hogy valamit én csinálok rosszul..."
A tippem a következő:
vagy a film-lejátszó programban vagy a vezérlőpult hang beállításainál kell a HDMI-s cuccot lejátszó eszközként kiválasztani. -
Digitalis
senior tag
válasz Palika71 #15104 üzenetére
Hát nálam ha zizis egy kicsit pl. egy gyengébbre sikerült 720p miatt, akkor pl.a zajcsökkentés funkció minimum/közepesre állitása rengeteget javitott a helyzeten.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
kisbuba
tag
válasz Palika71 #16882 üzenetére
Kb 5m-es de nem a legjobb minőségü volt az a (Y, Pb, Pr) kábel ugyanis az ára (1000Ft) és a kép nem volt teljesen 100%, ugyanis 1,5m-ről nézve nehezen lehetett elolvasni a szöveget. A VGA-m tipusa: 8800GT.
Ezek szerint nyilván jobb lenne egy (http://www.vatera.hu/hdmi_dvi_osszekoto_kabel_5_meteres_hq_minoseg_89667636.html)
ilyen kábel?
Köszi!!! -
Digitalis
senior tag
válasz Palika71 #17462 üzenetére
természetesen.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest