Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
Achilles209
üzenetére
Hello!
A led amit én is veszek ugyanez a technológia és ezt még nem lehet kapni.Az Ostar 350 mA áramfelvétel mellett wattonként 75 lument "termel";azaz 1000 lumen nem 1 w
hanem mint esetemben kb 10-12 vagy még több.
A led es projikban ami piacon van reflektív elven működő és csak és kizárólag dlp s rendszerű
azzal a lényeges külömbséggel hogy a színes kép nem a color wheel azaz színtárcsa hozza létre hanem 3 RGB színű led. ennek következtében csökken jelentős mértékben a rainbow efekt azaz a szívárványhatás.Ha 1 led nem elég de számításaim szerint igen akkor lesz több

Amúgy ha nem elég a fénye akkor belerakom a gyári projiba és xga képem lesz igaz színbetegen.
Ha 3-4 de inkább több mert AG mentes és spéci polár szűrős lcd m lesz akkor szerintem már nézhető a képe.
Amin még agyalok az pl a LED elhelyezése azaz fókusz és fényintenzitás. ha 120 fokban egyenletes a fénye akkor az eggyik gond megvan oldva.
2 verzió lehet.
1. kb 155mm re van az F 1 től a led így 120 fokban átlósan lefedi azaz a sarkokat is, és a maradék 4 db körszelet ami elveszne síktükrökkel terelem az lcd panel felé.
2. 330mm re van ami az F1 fókusza és a maradék (jóval több egyébként kárbaveszőt) az imént említett módon terelem jó irányba.Ha nem akkor még agyalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Corsair HX 1000 moduláris táp,80+ Platinum
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Noctua NH-D15 G2 LBC - ÚJ 5 év iPon garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
hanem mint esetemben kb 10-12 vagy még több.