- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmis
csendes tag
válasz
Stihl024 #1096 üzenetére
Igen, most már itt vagyok, és olvasom! Pontosan így van Árpi ahogyan leírtad egy Sulyok videó hatására merült fel bennem hogy egyszer ki kellene próbálni ezt a Hyway szettet. Ott a videóban ő elmondja pl. hogy „Egy minőségi termék olcsón ” ,meg hogy ez milyen műszaki és technikai csemege…Nos én elhittem, és mivel Big Bor szett került a 372.-re, gondoltam a teljesítmény megközelítheti a gyárit, nyilván tartóssága nem, de hamar rá kellett jönnöm hogy a gyári meleg nyomába sem érhet a teljesítménye. Tartósságról nem tudok véleményt alkotni, 15 órát ha mehetett nálam a gép! Nyilván nem haragszom senkire, hiszen az én döntésem, de a Sulyok úr amikor esetleg beszerelte a gyönyörű Hyway szettet, arról is készíthetett volna videót hogy teljes legyen a kép.
Igen a másik dolog a Villager, ezt is az ő csatornáján láttam először, nagyon pozitív véleményt alkotva a gép, gépeikről, hát gondoltam Solt nincs olyan messze, megnézem személyesen. A gépet kézbe fogva, kipróbálva hoztam el, nagyon megtetszett, kényelmes, van teljesítmény mögötte. a burkolatok normálisak, a hangja kulturált, markolatba épített gyertya kulcs, üzemanyagszint látható, belső kuplung,… egy minőségibb gép benyomását keltette bennem. Tulajdonképpen a S.GY. itt sem állított valótlant, csak hát a tartósság itt hamar kiderült amit már tudhattok az Árpi videóiból.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...