Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stihl024
junior tag
válasz Juhász Imi #3540 üzenetére
Úgy privát írási lehetőség van a jobb felső részen
-
batai15
félisten
Ezennel én kiszállok .
Total elment a téma , értelmetlenül . Amit írtam korábban aki szeretne segítséget keressen privátba ,többieknek meg hagyom ezt a topikot.Én kérek elnézést minden indulatos ember nevében , felnőttek létére eléggé gyerekes volt mindenki .
Kellenes hétvégét kívánok. -
batai15
félisten
válasz Stihl024 #3514 üzenetére
Egyrészt nem vagyok a kis komád
Kettő tényleges nézet eltérés nincs kettőnk között ,ugyan akkor mint írtam meg volt az oka miért tiltottam a leveleid.
Három értem nem félsz semmitől ez jó dolog.
De a szabályok rád is vonatkoznak amit többszörösen meg szegtél te is
Válaszoltam neked amúgy többször is ,mivel te is válaszoltál az én kommentemre .[ Szerkesztve ]
-
Stihl024
junior tag
-
batai15
félisten
2 amíg beindul jó . Utána meg már úgyis a gazon van a kezem . Amíg állítok. Van az a helyzet hogy csak úgy indul a gép ha húzod a gázt .
Igen van mikor én is be tekerem helyzet adja mikor hogy csinálom meg épp milyen a kedvem .
4 találkoztam már de az sokat állt .egy évet meg kettőt. E95 mint sokadjára írom rövid távon használva nem káros . Ha sokáig áll akkor 100ast mondom én is.
De keress vissza le írtam .
Tavaly előtt egy önkormányzatnak 13 gépet csináltam meg ,a régi olaj benzin miatt.
Na volt aminek csapágy is kuka lett.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Azért remélem hogy azzal mindenki tisztában van többen is meg szegtük a fórum szabályzatot .(személyeskedés továbbá privát üzenet meg osztás ) senki ne lepődjön meg hogy rövid időn belül szankcionálni fognak mindenkit . Szóval szerintem addig fejezze be mindenki amíg lehet.
-
csiga8
senior tag
válasz batai15 #3502 üzenetére
2., nem arra van a félgáz ( indításhoz kell, nem beállításhoz)
3. Nem írtam, hogy a károsodás miatt kell a lap és lánc. Ahogy írtad a veszteség miatt, anélkül magasabb a végfordulat.
4., Idővel fogsz találkozni sokat tárolt, keveset használt géppel, ( amibe benne hagyják az üza-t) ami tele lesz lerakódásal, csak légy türelemmel.
-
batai15
félisten
1: valóban leginkább a frissen felrakott kuplung tud ke csavarodni . De tud az is ami fent van.
Egyébként lancfekkel teljes fordulaton le kell fekezni felrakas után és nem esik le. De mivel sokszor nélküle próbáljuk ezért fő az óvatosság .
2: erre van a felgaz
3 nem a károsodás miatt kell lappal állítani hanem a veszteség miatt .
Állítani meg füllre kell . Főleg hogy szinte minden már elektronikusan szabályozott .
4 cafolom e10es95 sem rakódik le.
Nyílván amikor le ír az ember valamit akkor jönnek az ellen kommentek . Ezért van a stílus .
Másik azért nem járok ide ami miatt most kialakult a helyzet. Vannak itt elég jó szakik , nem sok értelme van állandóan harcolni .
Régebben is be írtam hogy akinek kérdése van keressen privátba . Ezt továbbra is tartom .
Az ilyen hülyeségek miatt .
Azt hogy meg tanították ? Hát igen és ? Senki nem úgy született hogy például profi szakács .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest