- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Korrekció szerintem is ráférne: a COD hiányzik a játéklistából.
Mellesleg boldog bejglizabálást így karácsony alkalmából mindenkinek, és sok fps-t a fa alá!
-
Pacák
senior tag
-
BlackOps#MNK
csendes tag
http://magyarnagyklanok.hu
Hello,Ez az oldal egy nonprofit baráti társaság amely igyekszik megkönnyíteni a warok keresését és lebonyolítását. Az oldalon egy kereső program fut aminek segítségével kiválaszthatjátok az ellenfelet.NEM LIGA HANEM FIX ÁLLANDÓ CSAPATOKKAL!
A lejátszott warok után pontok járnak, nyert warnál 3 pont, vesztett war után 1 pont.
A pontokat külömböző ajándékokra, nyereményekre lehet beváltani pl.: klán pólok, fejhalgatók, gamer egerek,stb. amik postázva lessznek..(Nem átbaszás!)
Azért,hogy a war felügyelőknek könyebb dollguk legyen,KÖTELEZŐ a TeamSpeak3 használata ahol külön klánszobát kaptok!
Hogyha több infórmációt szeretnétek tudni vagy regisztrálni akkor irjatok nekem:lordo15@gmail.com vagy keresetek fell TeamSpeak3-on: 178.209.51.145:9987 ”BlackOps” néven (Van olyan,hogy Security Level(Biztonsági Szint) amit el kell indítani,hogy megnöveld és betudj lépni,egyszeri alkalommal kell megcsinálni!)
Nevezhető játékok: COD2;COD4;CS1.6;CS:S;CS:GO;LOL;WOW;MC;SC2(De klán játék szerint bővitjük!)
Tisztelettel,"BlackOps" MNK Technikus -
Pacák
senior tag
Úgy érzem sok volt a meló mostanában.
Le kéne ereszteni a fáradtgőzt...
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2493 üzenetére
Ezek szerint neked is van
puttonyodteli zsákod?Akkor jó munkát!Boldog névnapot!
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2488 üzenetére
Boldog Névnapot!
-
Pacák
senior tag
Szenteste? Maaaargit nooormális?
Nem borul a családi béke ez miatt?
Én rendszeresen megkapom, hogy ne játszak, ha éppen olyanja van a páromnak. Az persze nem gond, ha ő a két kereskedelmin vetített szappanoperát egyikről a másikra kapcsolgatva követi nyomon... De én ne játszak, csak 22 óra után, de akkor sem nézi jó szemmel.Ezért főleg akkor játszom, ha nincs itthon, mert egésznapos/délutános műszakban van.
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2488 üzenetére
Okés Főnök!
Zombizni is kéne ám, úgy ahogy mondod. Mondjuk szenteste? -
Pacák
senior tag
Belevetettem magamat a COD4 érába és kezdem otthonosan érezni magamat, mióta majdnem hazai fegyverekkel és feltételekkel játszhatok.
Mondjuk ma felbosszantott egy kis tejfeles szájú huszár, hogy szerinte aimozok.
Szerintem meg a gyári COD4 teljesen kezesen viselkedik, különösen a forraltboros kezelés után.
Annak a nagyokosnak meg kapja be a vacogós cápa és rágódjon rajta...Írtam neki, hogy nem egy kategóriában focizunk, de kötötte az ebet a karóhoz...
-
Pacák
senior tag
Ami értelmes az a kvatera rifle only a lengyeleknél és az UDDP a németeknél. Van még egy német szerver, (LSK-MP.de) amin változtatják a játékmódokat én szerencsésen pont a hq-ba futottam bele. Kálmánkával a KHT magyar szerverén szoktam ctfb -t nyomni még COD2 alatt, ahol nagyon el vannak találva a hangok/poénok. Van western map, klasszikus westernfilm zenékkel. Bolt-action rifle-only fegyverek vannak ott is. Meg sokat játszom COD4 -vel hq-t. Végre vannak benne majdnem hagyományos fegyvereim, mint az M14 (egyenesági rokona az M1 Garand-nek) és a M1911 Colt, meg persze három repeszgránát - ahogyan én szoktam meg a felszerelést COD1 alatt.
COD4 alatt még viszonylag nagy a hq-s élet, sok a magyar szerver, ahol persze mindenféle lényegtelen Perk-et és a gránátvetőt tiltanak sok helyen. Állítólag ez magyar specialitás.
Viszonylag nehéz volt tábornoki rangot elérni úgy, hogy ne lépjek senkinek a tyúkszemére akaratlanul.
-
Elrood
őstag
Bocs, hogy elszúrtam a hétvégét, de szombaton eszméltem, hogy le se töltöttem a L4D2-t.
Két napot át próbáltam letölteni mindegyik napszakban, de mindig azt írta, hogy a szerverek túlterheltek.
-
Zsadi
őstag
Felőlem mehet valami este.
-
Elrood
őstag
Na lesz valami?
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2472 üzenetére
Köszi a választ!
Mióta vagy Te addikt?
-
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2467 üzenetére
Tényleg. Csak 4 ember játszhatja, vagy több is?
Annyare nem vágom... -
Elrood
őstag
Ha tényleg ingyen lehet vele játszani hétfőig, akkor én benne vagyok.
Hmm, steam is írja, hogy free weekend, meglesem miután hazaértem.
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2467 üzenetére
Oké főnök!
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2463 üzenetére
4 napos ünnepben várható zombihent?
Elvégre a hallottak ünnepe lesz....[MORBID
FF]
Néznem kell akkor holnap valami micót, a régi halott.
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2461 üzenetére
Már meeeg vaaaan.
Neked köszönhetően.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Most Halloween alkalmából akciós a L4D2 a Steamen, csak szólok.
Sőt, jövő hétfőig free weekend van, azaz ingyen lehet vele játszani.
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2458 üzenetére
Van még más buktató is. Egyáltalán nem ismerem a cod konzolos parancsrendszerét, a linux disztrók sem mennek csuklóból, csak használom az éppen aktuális GUI-t a legjobb tudásom szerint.
Van egy pendrive-om, ami 2GB, ezen van egy bootolható slax kill bill edition, eddig ezzel, meg néha ubuntuval bohóckodtam. Lövésem sncs, hogy elég lesz-e ennyi tudás hozzá.
Tegnap vettem hirtelen felindulásból egy COD4 -et. Azt se tudtam, hogy eszik, vagy isszák a PERK-et eddig, amíg nem kickeltek amiatt, hogy az elsô elért perket beállítottam mikor megkaptam.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem dinamikus IP-ről szervert üzemeltetni nem telitalálat. Persze lehet ilyen DynDNS meg hasonló szolgáltatásokkal bohóckodni, de sosem lesz az igazi. (Szigorúan szvsz.)
-
Pacák
senior tag
Na tessék, még a szervernek is van saját facebook oldala, és persze az én skalpom van ott a képen...
-
Pacák
senior tag
Van egy használaton kívüli Asus A2500D laptop, amit hozzámvágott a szomszéd. Nincs benne vinyó, rossz a saját billentyűzete, de egy linuxos bootolható pendrive-val régebben néztek rajta filmet a kicsik. Az öcsém nem játszik COD1-et mióta öszekarcolta valamelyik CD-jét. Ha elkérem a kulcsát, akkor adott az elméleti lehetőség egy konzol módban futó dedikált szerverhez. Csak nincs hová dugni az utp-t, mert nincs routerem.
-
-
Pacák
senior tag
Elfogyott a jókedvem...
-
Pacák
senior tag
Szeretettel várom a népeket a ch!mera clone szerveren játszódni. Halloween PH!umpkin néven vagyok fent.
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2444 üzenetére
Ofkolz.
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2442 üzenetére
"Kis hentelés" -
ezzel azért vitatkoznék.... még annyi büdös zombit..
-
Pacák
senior tag
Ez dulva séltés!
Vagy PH!ortissima PH!ngus vagy PH!kus Kukis! Nem keveledek saját magammal csak a plebssel!Egyébként a szolgáltatónak nem ment egyik szervere/domainneve sem valami karbantartás miatt.
Mivel játszódtatok ti? Csak nem COD5? Japán oldalon talán szamurájkard a melee attack?
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2439 üzenetére
ááááááááá
Ja, ahogy most nézem igen.....PH!ingus Kukis-nak szántam volna...
Hüle!
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2436 üzenetére
Nagyon, de nagyon elveszett.
Tegnap játszottam először, csak lestem néha mi van....de nagyon jó volt.
Bár rohadt pörgős, alig lehet közben sörözni.De amit azzal a karddal műveltél...még jó hogy nem adnak ilyet a kezedbe a való életben.. :
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2428 üzenetére
Direkt nem írtam, Zsadinak már a könyökén jön ki.
De tény és való, hogy a PH!ng-Pong kimaradt, pedig azt tegnap használtam elôször.
-
Pacák
senior tag
Egyébként a vég lehelete kreatívvá tett, sok nevem van már.
PH!ng of Death
Icike-PH!cike Okrocske
PH!nk PH!anter
PH!aprikas Krumpli
PH!mp my Game
PH!mp my Gun - Ezt a kettôt akkor szoktam használni, ha fent van Pimp my Gun és Pimp my M!x is (utóbbi asszem RoBB/Marlboro neveken szokott még játszani)
LamPH!on - ezen a néven játszom stratégiát is ecsémmel
PH!mpa szeret minket - akinek van kisgyereke/volt gyerek az érti, hogy miért.Nem volt használatban, de még lehet:
PH!acalporkolt
PH!alinka
PH!losoPH!a
PH!aprika
SoPH!a
PH!o:co:k
PH!ocokKalandor adta az ötletet, de mára nagyon elkapott a lendület.
Vannak állandó benyögéseim is:
Elmesz am a PH!caba!!!
LoPH!asz esti fenyben!!! -
törölt tag
Megvan még a klán?
-
Pacák
senior tag
Doyen megint meg karja szüntetni a szervert. Nem fizette be az utolsó havi díjat, de a számlaszámot sem árulja el, hogy mi dobjuk össze... pedig végre mûködik és nem fagy, nem bugzik.
Gyász. Egyperces. Néma. Gyász.
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2416 üzenetére
Köszi!
Lődözés ha lesz időm, mehet. -
FlasH-BacK
senior tag
Halihó mindenkinek, Zsadinak gratula az utánpótláshoz.
A karácsonyi punnyadásban nem lődözünk majd egyet? Aki használ xfire-t, az tegye meg hogy bejelöl pls, proofone névre keressetek rá. -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2414 üzenetére
Köszi!
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2410 üzenetére
Megvolt ma a csapó kettő.
És újabb fiú. (Csípőmakkereket tovább kell vinni
)
-
Zsadi
őstag
este leszek, ha lesznek
mico nincs (nem találom)Mejte: teamspeak kell? ment is?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jelentem: leporoltam, felraktam, felpatcheltem, mit kell még vele csinálni? Volt valami PB update is, de arra már nem emlékszem, hogy mit meg hogy kellett.
Amúgy meg nem tudom, virtuális gépen buziskodik az egér, csak a képernyő felső sávjában mozog és nem tudok menüpontokra kattintani. Majd egyszer bootolok natív Windows-t és megnézem úgy is.
-
LJoE
senior tag
játsztam másfél órát az imént
csodás nosztalgia kapott el
kell még -
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2402 üzenetére
xfire + teamspeak
ezen kívül szükség van még egy jó fülesre, egy jó egérre és pár üveg sörre.
és senki se feledje, hogy /rate 25000, engem egy párszor kivágott 'corrupted packet flow' miatt a szerver, mire sikerült megtalálni a hiba okát...
rég vót már, na. -
mejte
csendes tag
Uraim,
először is üdvözlök mindenkit,
másodszor pedig kérek mindenkit, hogy akinek nincs fent, installálja fel a COD-ot (nagy levegő, port lefújni róla, ahogy én is tettem)
a ch!m hq clone szerveren hentelhetnénk egy egészségeset valamikor, előzetes időpontegyeztetést követően
azokat, akik kételkednének, el kell, hogy keserítsem: Zsadi reflexe még mindig a régi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest