Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ami értelmes az a kvatera rifle only a lengyeleknél és az UDDP a németeknél. Van még egy német szerver, (LSK-MP.de) amin változtatják a játékmódokat én szerencsésen pont a hq-ba futottam bele. Kálmánkával a KHT magyar szerverén szoktam ctfb -t nyomni még COD2 alatt, ahol nagyon el vannak találva a hangok/poénok. Van western map, klasszikus westernfilm zenékkel. Bolt-action rifle-only fegyverek vannak ott is. Meg sokat játszom COD4 -vel hq-t. Végre vannak benne majdnem hagyományos fegyvereim, mint az M14 (egyenesági rokona az M1 Garand-nek) és a M1911 Colt, meg persze három repeszgránát - ahogyan én szoktam meg a felszerelést COD1 alatt.
COD4 alatt még viszonylag nagy a hq-s élet, sok a magyar szerver, ahol persze mindenféle lényegtelen Perk-et és a gránátvetőt tiltanak sok helyen. Állítólag ez magyar specialitás.
Viszonylag nehéz volt tábornoki rangot elérni úgy, hogy ne lépjek senkinek a tyúkszemére akaratlanul. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
COD4 alatt még viszonylag nagy a hq-s élet, sok a magyar szerver, ahol persze mindenféle lényegtelen Perk-et és a gránátvetőt tiltanak sok helyen. Állítólag ez magyar specialitás.
Viszonylag nehéz volt tábornoki rangot elérni úgy, hogy ne lépjek senkinek a tyúkszemére akaratlanul.