- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
ma biztos nem leszek
mint írtam Robajjal már nem vagyok hajlandó közös játékra, maximum ha az ellenfélben van (értsd waron másik klánban esetleg, bár akkor sem szívesen)
ha ennek az lesz az ára, hogy kilépjek, akkor azt is meg fogom tenni (bár nem hiszem, hogy bármilyen klánhoz fogok majd csatlakozni)
a másik ok, hogy holnap 4:45kor kelek, és ki szeretném aludni magam
mellesleg erről is esetleg illett volna szót ejteni szerintem... (de ezt csak úgy zárójelben)
( Név: CorPs-f0qZ
Kedvenc fegyverei: bash
Kedvenc map: stalingrad
MSN: proofone@freestart.hu
Klánon belüli szerepe: Soldier
Születési év: 1987 )
lehet, hogy ez most megint vagdalkozásnak tűnik, és a szokásos Joe ideges majd megnyugszik dolognak, de már nem erről van szó, egyszerűen tényleg elég volt ennyi Robajból, szép időszak volt, sokat röhögtünk, aláírom, hogy sokat tett a csapat összehozásáért, de ezután még többet sikerült, akár akaratán kívül is a széthullásáért tennie, nem tudom tovább elviselni a baromságait még a csapat kedvéért sem
úgy érzem ezt le kellett írnom a tisztán látás kedvéért, mert úgy tűnt nem nagyon fogjátok, hogy mivan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer LED monitor (B247Y)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest