Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Továbbra sem értek veled egyet.Mi köze lenne a vallásnak a multik által gyártott termékekhez és az ennek okán elért extra profitjukhoz? Az utána olvasást se értem,Számtalan példát tudnék hozni a humán felhasználásra szánt élelmiszer botrányokról,vagy ott is kis utána járással értesülni lehetett a termékeikben lévő méreganyagokról?Ilyen publikációt nem igazán hoznak nyilvánosságra a multik és tesznek közkinccsé
Kutyát meg soha nem hülyéznék le, gazdát már annál inkább ( nem rád mondtam ,csak általánosságban ) Szerintem ez szemlélet kérdése.Vannak tartók, akik azt nézik mi a jó nekik ( reggel kiömlesztjük a száraz kaját a kutyának és többet nincs rá gond ) Azt sem tudom elképzelni,hogy bármilyen blöki is önszántából egy csirkecomb vs száraz kaja közül az utóbbit választaná önkéntes alapon.És van aki a kutya nézőpontjából közelít és azt ad neki amit szeret ( még,ha az több időt ,energiát is követel tőle.) Magyarán vannak az én nézetem szerint igazi rajongók és vannak a kutya tulajdonosok.A két csoport között valóban kevés átjárás van ezt elismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest