Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz Napfénysüti #17053 üzenetére

Az előző kutyámnak Acana-t adtam, szerette, és nagyon szép is lett tőle. A mostaninál Brit Care-el kezdünk, mert az az egy táp, amiben nincs egyáltalán szárnyas fehérje (sok bull allergiás rá), majd fél éves korában át akartunk térni az Acana kölyökre. 20%-al kezdtem a hozzátáplálást (80% maradt a régi tápból), a kutya egész nap fingott, olyat, hogy a belem kifordult, és nedveset fingott. Volt, hogy kis kakigolyókat. Pedig már szobatiszta volt. Ezen felül rengeteget ivott. Minden reggel azzal kezdtem, hogy kitakarítottam a helyét, mert csupa sz@r volt. 5 napig csináltuk ezt, utána kivettem a tápból azt a 20% Acana-t is, és minden visszatért a régi kerékvágásba. Most itt áll a spejban 11,5 kg Acana Puppy. (Jó áron eladó...1 éves korig ajánlott :DDD ). Azóta beszéltem pár emberrel erről, és többeknél (2-3) ugyan ilyen tünet az Acanától, de a legtöbb embernél nem. Ezt csak azért írtam, hogy ajánlom az Acana-t szerintem jó kaja, de lehetőség szerint ne úgy kezd, mint én, hogy bevásárolsz 12 kg-t.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés