- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
TazLeacher #16479 üzenetére
Pont ez az, hogy most valahogy jobban. Jó lenne kibírná csütörtökig (nem is péntek).
-
TazLeacher
nagyúr
Lehetséges. A Suliban, ahova járunk - mondjuk kan kutya - ki kellet rakni az oviból a kutyust, mert még nem volt 5 hónapos és ivarérett lett. De amit mondasz, az nem feltétlen az jelenti. A kölyök kutyának még ennyi idősen is, amíg nem ivarérett, kölyök szaga van, amire sokszor rámozdulnak az ivarérett kutyák. A nyalogatás meg természetes. De persze Te látod, hogy ez mennyit változott.
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
5 és fél hónapos lett Luna. (tacsi - bolognase keverék kislány 7,2 kg) jövőhét péntekre van időpont ivartalanításra, de aggodunk mert elkezdte nyalni magát elég sűrűn és a kan kutyák is egyre jobban szaglásszák, kerülgetik. Volt akit már vissza kellett fogni. Lehetséges, hogy tüzelni fog hamarosan?
-
Orlin
addikt
válasz
Bjørgersson #16475 üzenetére
Sajnos még egy szög beverése is problémás nálam
Ergo lehetetlen,hogy magam valaha össze tudjam rakni -
Orlin
addikt
Úgy könnyebb azért
Nyár vége óta van nálunk a kutyus eddig nem ment be házba ki is béleltem neki télire a fást,hogy majd ott alszik.Oda szokott bejárni és ott aludt eddig.Erre ma azért a régi helyéről átvittem a házát hátra kedvet kap hozzá.Be is gyömöszöltem ,hogy lássa milyen bent és hátra megtetszik neki ,szórtam be kaját a házba,de nem fűztem, hozzá sok reményt.Este megyek ki megnézni mit csinál erre bent fekszik a házba.
Ki érti ezt?
A régi helyen miért nem volt jó.
Csak kicsit rozoga már a ház és azért akarok valami jobbat.Csak kérdés mennyire "lehúzás" a hőszigetelt ház...Elég drágák is...
-
Bjørgersson
félisten
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Hőszigetelt kutyaház van valakinél?Mennyire jó ötlet?Termofüggöny nem veszélyes?Olvasta pro-kontra érveket a neten.
Vizsla keverék kutyának mi az ideális méret?
Én közepesnek gondoltam,de most néztem egy táblázatban ahol ebben a méretben Beagle,Spániel,Puli tartozik.
Nos náluk nagyobb azért.
Testéhez mértet szeretnék,hogy könnyeben bemelegítseKöszi
-
válasz
runner 125 #16461 üzenetére
Nincs egy hónapja,hogy eltemettem a 12 éves német juhászomat-ugyanezzel a tünetekkel indult,volt több hullámvölgy,de hiába.Több orvos is látta,de megmondták,ideig-óráig tudják csökkenteni a fájdalmát,készüljek a legrosszabbra.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó minőségű tartós nyakörvet kutyusomnak?
Ferplast VIP bőr nyakörvek mennyire jók?
Közepes termetű a kutyám.Köszi
-
fattyu
veterán
ad egy egyértelműen a műtét mellett vagyok én is
Ad kettő
Srácok kisállatbiztosítás.
Aki teheti azonnal. Nem összeg viszont csak bizonyos koráig lehet az állatnak megkötni és pl egy ilyet azonnal fájdalommentessé tehet anyagilag legalábbis.
nyilván vannak kivételek. oltások kullancsos dolgok meg talán a DP sem tartozik bele, nekünk már így is mocskosul megérte... -
lacos001
senior tag
válasz
Mindenképpen műtét lenne részemről,ha a helyedben lennék........
Ha ez lesz a döntés,akkor sok sikert kivánok!
mellesleg a 60-70K nem is sok,a francia bulldogunknak "térdficam" utáni izületi tok balhé miatti műtéte volt 55K+3x10K infúzió+15K egyéb költség,kötözés,gyógyszerek stb.....de minden költséget tekintve,ami nem tartozik szorosan ide simán 150K volt 4 évvel ezelőtt.....és ez nem gerincbonyolultságú beavatkozás volt -
kenwood3
addikt
válasz
Kidussal értek egyet, 1 jó dokit keresnék és én is belevágnék
-
capulet75
addikt
válasz
Ő a te társad, ahogy te is az övé. Küzdj érte.
-
Kidus
őstag
válasz
En bevallalnam, olyan dokival akiben bizok.
Ha gondolod korbe tudok kerdezni tanacsert, kihez merre de ha jol emlekszem azt irtad Pest neked kicsit messze. -
runner 125
nagyúr
Noh, meghoztam, megtörtént a röntgen.
Szegényem annyira félt, reszketett, h összepisilte magát, pedig nem egy félős eb.A diszplázia gyanúja hála ég kizárva teljesen, mi több, azt mondta a doki, h példaként bármely előadáson bemutatná a röntgenfelvételét, h mennyire hibátlan a 10 éves kor ellenére a csípő rész.
Viszont a fő probléma gerinceredetű. Egészen konkrétan a hátsó lábak környékén az egyik csigolya az izületi nyúlásból adódóan (oka: kor és h németjuhász...) el van csúszva, és nyomja a gerincvelőt, a tökéletes inger nem tud átfutni rajta - ezért a koordinálatlan hátsó végtagi mozgás.
Első körben nyilván megoldásként a műtétet említette meg, de abszolút korrekten lefektette, h egy gerinceredetű műtét mindig kockázatos. Egy részből a felépülési idő is, illetve a műtét végkimenetele is, de van 20-30% esély a kiújulásra is.
Mindemellett azt mondta h ha úgy döntök, megoldható - a kockázatot tudatában, mivel a kutya egészségi állapota ezen kívül remek, jó fizikumú, illetve az izmok sem sorvadtak még le a hátsó végtagokról.
A genetikáját tekintve az apukája tavaly halt meg, 15 évet élt, ebben bízva azért csak van még 4-5 éve.Oldalról:
Végezetül kapott egy szteroid injekciót, azt mondta, h ez kicsit felfrissíti, illetve javasolta h vegyek neki Milgamma N kapszulát, ami az idegekre jó hatással van. Gyógyszertárba kicsit furcsán néztek, de az emberi adag 3-4 kapszula / nap, úgyhogy megfelezve ezt szépen beadogatom neki.
Szerintetek? A műtét költsége egyébként 60-70k lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest