Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz runner 125 #16461 üzenetére
Nincs egy hónapja,hogy eltemettem a 12 éves német juhászomat-ugyanezzel a tünetekkel indult,volt több hullámvölgy,de hiába.Több orvos is látta,de megmondták,ideig-óráig tudják csökkenteni a fájdalmát,készüljek a legrosszabbra.
-
lacos001
senior tag
Mindenképpen műtét lenne részemről,ha a helyedben lennék........
Ha ez lesz a döntés,akkor sok sikert kivánok!
mellesleg a 60-70K nem is sok,a francia bulldogunknak "térdficam" utáni izületi tok balhé miatti műtéte volt 55K+3x10K infúzió+15K egyéb költség,kötözés,gyógyszerek stb.....de minden költséget tekintve,ami nem tartozik szorosan ide simán 150K volt 4 évvel ezelőtt.....és ez nem gerincbonyolultságú beavatkozás volt[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Kidussal értek egyet, 1 jó dokit keresnék és én is belevágnék
Mi az az ekezet dragasag??
-
capulet75
addikt
Ő a te társad, ahogy te is az övé. Küzdj érte.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Kidus
őstag
En bevallalnam, olyan dokival akiben bizok.
Ha gondolod korbe tudok kerdezni tanacsert, kihez merre de ha jol emlekszem azt irtad Pest neked kicsit messze.Assuming Control
-
Dr.Zoo
őstag
válasz runner 125 #16454 üzenetére
Szia!
Ha pesti vagy, lehet érdemes lenne elvinni Rákosligetre.
Ha érdekel, priviben elküldöm Olasszy Krisztián telefonszámát,Üdv
Z
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Kidus
őstag
válasz runner 125 #16454 üzenetére
Te tudod, mi a legjobb a kutyadnak, mennyi idotok van ra, amig felepul, mik a lehetosegek ( anyagi es nem anyagi ).
Oreg kutyanal mindig riziko az altatas, a mutet, es a felepules is lassabb.
Viszont nyilvan igy nem maradhat, ha nagyon szendved tole, tehat vagy elaltatas, vagy mutet.
Ha ezen kivul semmi baja, es a folyamattal tisztaban leve van ra lehetoseg, en nekimennek a mutetnek, ha az en kutyamrol lenne szo.
Van amelyik kutya tiz evesen mar nagyon oreg, de van amelyikben meg boven van par ev, ezt te tudod te latod az allatotAssuming Control
-
Bjørgersson
félisten
válasz runner 125 #15011 üzenetére
Értem. Jobbulást nektek és kitartás!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Lompos48
nagyúr
válasz runner 125 #15011 üzenetére
Sajnos közelebbi ismeretségi körömben 2 esetről tudok (apakutya és fia). Nagy kifutójuk van, idejük nagyon nagy részét ott töltik. Ami a feltételezett okként felmerült az a lebetonozott kifutó. Sajnos visszaút ebben az esetben sincs, de elgondolkoztató, nagyon.
-
titán
válasz runner 125 #15007 üzenetére
De aranyos!
-
Bjørgersson
félisten
Nagyon szép. Mit mondott a doki?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Lompos48
nagyúr
Szép kutyi!
-
canniball
nagyúr
válasz runner 125 #12533 üzenetére
A Fressnapfban most épp akciós a Get Off leszoktató és távolságtartó spray. Tapasztalatom nincs vele, de egy próbát szerintem megér.
Másik ötlet a láthatatlan kerítés, de az kicsit nagyobb beruházás.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
törölt tag
válasz runner 125 #9356 üzenetére
köszi srácok, amúgy ja
-
kircipeti
senior tag
válasz runner 125 #9340 üzenetére
Szerintem ez nem kotheto eletkorhoz.
Az enyem meg le is ul a kaja elott, mert addig ugysem kapja meg. Nemugy a macskak, akiktol mindig felek, hogy leharapjak valamelyik ujjamat kajaosztaskor
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz runner 125 #9337 üzenetére
Nálunk ma 1 macska pisálta össze magát a félelemtől , mert bejött az udvarra a 2 kutyám meg mint 2 veszett vad megtámadták! Ha nem vagyok ott a macska már alulról szagolná az ibolyát , mert szerencsétlen hasas és majdnem ez lett a veszte , mert alig fért ki a kerítésrács között a nagy hasa miatt ! Miközben kifele tuszkolta magát összepisálta magát de szerencséjére az ott létem megakadályozta , hogy bármi baja legyen
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
titán
válasz runner 125 #7064 üzenetére
Mindenfele kotekedes nelkul irom a kovetkezoket es a kutyat is sajnalom, hidd el.
Ezt csak igy tudom en felfogni. A kutyaert a gazdaja a felelos minden esetben. Ezert is irtam, hogy jobban kellett volna figyelni ra. A rendoros temanak ehhez semmi koze. En is ramentem egyszer a kutyam labara (illetve nem mentem ra, csak surolta a szoret) es eszembe sem jutott magamrol elterelni a felelosseget. Ha jarok ki a garazsbol allandoan szemmel tartom hol van eppen (tukorben es korbe nezegetessel), ha nem latom, akkor kiszallok es ranezek. Es nagyon fontos, hogy az udvarban csak lepesben a kocsival, igy ha veletlen neki vagy ramennel, akkor sincs nagyobb baj belole, mert nyikkanik. Ezeket muszaj ahol autoval/tgk-val kozlekedsz a kutya teruleten. Az nem kifogas, hogy nehez meg lehetetlen lett volna megoldani. Oda kell figyelni, lassan kell menni, vagy el kell zarni a kutyat.
Nyilvan ami megtortent, azon mar nem lehet valtoztatni, viszont a jovore nezve hasznos lehet ha ezeket megfogadod.
-
Eagl3
veterán
válasz runner 125 #7055 üzenetére
Kennel vagy valami elkerített rész... sajnos az ember a saját hibájából tanul a legtöbb esetben. Egyébként sokszor megtörténik ez a baleset, a múltkor egy 7 hónapos Shar-pei -t ütött el a fiatal hölgy gazdi, sajnos ő sem maradt életben, mikor kiengedték az állatorvostól otthon belsővérzése lett...
-
Diego!
senior tag
De így meg az élete múlt rajta.
Ez borzasztó -
titán
De naponta 8x egyszerűen kivitelezhetetlen lett volna oda-vissza mászkálni, csak azért, h bezárja szerencsétlent az ember.
Viszont ha bezarjatok most is elne. De nehogy valami lelki terrornak vedd ezt, csak ezzel nem lehet a felelosseget a helyzetre vagy a kutyara haritani.
-
titán
válasz runner 125 #7050 üzenetére
Sajnalom! Ettol fuggetlenul egy vak es suket kutyara jobban is vigyazhattatok volna, ha o mar nem tud epp ezek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz runner 125 #7050 üzenetére
Ilyet... Szegényke
Nekünk is ott vannak a kocsi mellett a kutyák, de csak a nagyok, őket simán észrevenni. A 13 éves tacskó keveréket mindig is bezártuk. Ő is vak mindkét szemére szürke-hályog miatt.
-
ladybug
őstag
válasz runner 125 #4652 üzenetére
Igen, valószínűnek tartom, hogy féltékeny. Ha titeket lát, azt azzal köti össze, hogy vele kell foglalkozni, mert ha magatok vagytok egymásnak, akkor ő bizony kint marad.
Sok simogatás, játék oldhatja meg a gondotokat, de ne essetek túlzásba. Nem kell minden alkalommal játszani vele és szeretgetni, ha sír. Néha csak szóljatok neki kedvesen, az is megnyugtatja.Hamarosan feldolgozza, hogy háttérbe szorult. Remélem minden ok lesz.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
runner 125
nagyúr
..ennyire kihalt?!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TomiLi
addikt
Hát én nem hozzáértő vagyok így passz!
De a spektrumon szokott lenni egy műsor, ahol egy angol nő x idő alatt átneveli a problémás kutyusokat! Mondjuk a Tiéd nem ez a kategória, de nagyon jó ötleteket lehet meríteni, ha kutyanevelésről van szó!Amúgy lehet, hogy erősen ez a féltékenység játszik nála!!! Eddig biztos, csak azt érezte a kutya, hogy ha mellette vagy csak vele foglalkozol..... most osztoznia kell a Hölggyel is....
Más: Ősagárd képek 2
videóBogyorisz
-
Winner_hun
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz runner 125 #3954 üzenetére
Saját kutya esetében nevelés kérdése. Idegen kutyáknál esetleg a szalmiákszesz szagát nem szeretik a kutyák tudtommal.....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
cellpeti
nagyúr
Nyakörv létezik!
Nekünk is van sziklakert,de most az új kutyát se foglalkoztatja,meglesi a benne lévő medencét,meg ráül a virágokra azt ennyi!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
niyabinghi
tag
Spré esélytelen, négyméteres betonfaltól meg nem látszik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest