Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2377) King Unique válasza tpeter77 (#2375) üzenetére


King Unique
titán

Szia!

1. Az alvó állapot az, amikor 2 perc múlva leáll. Ha nálad egyik interfész esetében sem áll le közvetlenül leállítás után, akkor vsz a chip és/ vagy firmware nem támogatja ezen funkciót. Aszem nálad WIn7 van és még a registry-s dolog is be lett állítva és még úgy sem működik. Kösz az infót, akkor majd az új táblázatban is javítani kell. Időben szóltál.

2. Az alvó módnak és a fejparkolásnak nem sok köze van egymáshoz, azon kívül, hogy kikapcsolt állapotban nyilván nem parkolgat. Hiába pörög tovább, attól még ugyanúgy parkolja a fejet. Ha pl. HDS-ben maxra húzod az APM-et, vagy tiltod a leállást, azzal mérsékelni lehet, de teljesen tiltani nem. Ez merevlemez függő dolog. Jelentősen csökkenteni, vagy kikapcsolni csak WD-knél lehet, ha átállítod a wdidle3 programmal SATA-n. Csak ezért nem kell 7200-as Black-et venni, mert előbbivel beállítva, megteszi a Blue is. Illetve adattárnak amúgy is 5400-asok javasoltak, WD-ből pl. a Blue, Red.

A JMicron firmware frissítési és beállítási lehetőségeket csak tájékoztató jelleggel említettük meg, nem lett olyan szinten kipróbálva, mint ASMedia esetében.
"Open Firmware File Error!"
Látom be van pipálva a a Firmware update. A meglévő gyári firmware-t akarod flashelni, vagy leszedtél hozzá új firmware-t is? Mert, ha nem, akkor lehet az a baja, illetve nem jó a firmware hozzá.
Várd meg batagy szaki válaszát!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.