Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Robokutya
üzenetére
Az alábbi oldalról letölthető regfájlokat ajánlják, amivel a Win 7 társításai visszaállíthatók alapértelmezettre. Minden fájltípushoz van külön visszaállító regfájl:
http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html
-
Kernel
nagyúr
-
Robokutya
senior tag
srácok még egy kis segítséget kérek.
felpakoltam a gépemre a k-lite codec pac 9,9,5 ful verzióját és amióta ez fent van a windows könyvtárakban a videó fileok megjelenése csak a kmplayer logója látszik ami egy kicsit zavaró mert eddig a videó előnézetét láttam.
Hiába állítom át a mappa nézetstílusát nem jelennek meg a pillanatképek a filmeken. vagy lehet a kmplayert állítottam el?
Ötlet? -
Kernel
nagyúr
Ma véletlenül épp a KMPlayert piszkáltam, ennek kapcsán jártam erre:
http://www.videohelp.com/tools/KMPlayer
Ahol szintén említik a témát. De a lejátszóval nálam nem volt semmi.
-
ceia
őstag
Bocsi, most kapcsolok, én már 10.-én töltöttem le, tehát ez már tiszta! Csak éppen leállásunk van a cégnél, és már azt sem tudom, hányadika van..
Mindegy, talán segít valakinek, aki abban az időben rakta fel és most látja..
(azért érdekes, tegnap még nem írta ki)Különben eddig nagyon bejön a lejátszó, a Jetaudioról váltottam. Az is jó volt, csak irgalmatlanul sokáig indult el még akkor is, ha már ment előtte. És dvd filmekről nem hajlandó képlopást készíteni

-
ceia
őstag
Tegnap telepítettem a KMPlayert és ma ezt írta ki:

Comodo tűzfalam van, Avira antivírus, és Malwarebytes Antimalware. Mindegyik friss, utóbbi kettővel csináltam többféle scant, és nem találtak semmit.. Amúgy minden letöltött exe-t le szoktam csekkolni a Virustotalon is mielőtt kipróbálnám, a KMPlayer telepítőjét is néztem.
Akkor ez most valami vicc? -
Robokutya
senior tag
Hali skacok.
Kérdés:
Be tudom e valahogy állítani a windows 7 et vagy a kmplayert úgy hogy ha bemontolok egy dvd-t akkor ne a mediaplayer induljon hanem a kmplayer? -
Kernel
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Off-ba tett hozzászólás nem jelenik meg a kedvenclistában (vagyis nem jelzi a fórum, hogy új hozzászólás érkezett), ezért csak most látom, de egyébként igen.
A menüben is mutatja a billentyűparancsokat, vagy a beállítások között testre is lehet szabni. Adott esetben törölni például a Num Del társítást, ha zavaró annak véletlen megnyomása. Vagy akár távszabályzót lehet konfigurálni, mint én is például használok hozzá.
Itt a Num Del billentyű ciklikusan lépteti a menüpontokat, vagyis az 50 % méret a következő, arra állt be.
-
whiskeys
őstag
ha kétszeres gyorsasággal nézek filmet annyira lefogja a gépet hogy 61-70 %-ot használ a ramból. Ez normális?
-
koshmar
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Létezik az, hogy egyszerre állítottuk el ezt?
Vagy 2 hetig nekem is ezt csinálta a KmPlayer. Ha kivittem teljes méretre, mindig megtartotta a videó eredeti felbontását, a többi meg fekete lett. És nem én piszkáltam a menüt.Azért jöttem ide, hogy segítséget kérjek, de így gyorsan megoldódott.

-
Kernel
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Míg az ágyról asztalra raktam a gépet, valahogy elállítottam a kép méretét.Teljes képernyőn maradt ugyanúgy, de az egész kép kb 300x60 pixel volt. Merre lehet ezt újra teljes képernyőre tenni? Egyszerűen sehol nem találom.
Köszi!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Az Aspect Ratio-t nem tudom állítani. A arányok felirata halványan látszik a jobb klikk -> Aspect Ratio menüben, és nem lehet beállítani őket. Felülről lefelé, a Custom Aspect Ratio Setting-ig. Tudja valaki a megoldást? Én tudtam, de elfelejtettem, és nem találom, hol olvastam a megoldást.
-
Zso2
őstag
Hol lehet beállítani az audiot,hogy a spdif-en keresztűl megkapja az erősítő az 5.1-et?
VLc-ről váltottam,ott egy pillanat alatt kiválaszthattam egy jobb klikkel a felugró menüből.Itt nem találom csak audio rendelerést, de ott hiába váltogatom,nem kapja meg azt a jelet az erősítő. -
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
A múlthéten újraraktam a Win7-et és azzal együtt a KMPlayer legfrissebb verzióját is (ver. 3.6.0.87) és azóta a legtöbb esetben, amikor elindítok egy filmet, MP3-at a következő ablakok jelennek meg:

Ez mitől van ill. hogyan lehet a problémát megoldani?
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Az a problémám, hogy hiába állítom be, hogy használjon külső codec-eket a lejátszó és, minden ennek megfelelően be is van állítva, a CoreAVC -n kívűl valójában mást nem használ a lejátszó, ez egyértelműen kiderül ha a CTRL+TAB infó ablakot megnyitom. Pl van telepítve a gépemre divx is vagy pl ott van a catalyst driverrel érkező ati mpeg decoder, ezeket mind fel is ismeri a KMPlayer és a megfelelő file formátumokhoz be is állítottam, hogy melyiknél melyik külső codecet használja, de sikertelenül, mint mondtam, az h/x.264-es AVC mkv fájlokhoz valóban használja a CoreAVC-t de pl divx avinál, hiába állítottam be, a KMPlayer saját belső dekodolóját használja. Mi lehet a hiba, hogyan lehetne mindezt orvosolni?
-
kurion
senior tag
Üdv
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy én a KM playerrel szeretném használni a TV tuner kártyámat de a csatornákat sehogy se tudom normálisan beállítani.
-
nubreed
veterán
Már kifutottam a szerkesztési időből, de az előző kérdésemre megtaláltam a megoldást.
Viszont van egy másik kérdésem is: én úgy szoktam beállítani a KMPlayert, hogy ha az egér görgőt mozgatom fel-le akkor 2-3 mp-et ugorjon előre hátra a nézett filmben. Viszont az alapértelmezett beállítás 5 mp az első ugrásra (1st jump +/- 5 sec) és tudom, hogy be lehet állítani valahol ezt nekem megfelelő értékre, nekem túl sok az alapértelmezett 5 mp, ezt szeretném 2-re vagy 3-ra beállítani. Már többször átnéztem a beállításokat de egyszerűen nem találom, hol lehet? -
nubreed
veterán
Sziasztok!
A legújabb verziót csak most tettem fel és szerintem nagyon hasznos funkció az Instant View. Azonban mkv fájloknál ez nem működik nekem. Hogyan lehetne megcsinálni, hogy működjön?
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem volna még, hogy milyen beállítással lehet megváltoztatni azt amikor lejátszok egy videót és az 5 másodperces beletekerésnél ne mindig a gomb megnyomásával megegyező helyzetet mutassa hanem mindig lépkedjen a videóban 5 másodpercel előre illetve vissza ha a visszagombot nyomom
Idegesítő mindig ugyanazt a jelenetet látni minden leütéskor
-
old-dog
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Bal gomb az ikonra-tulajdonságok-ikoncsere. Esetleg valami tötölte a parancsikont.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
A win7 64 bites operációsrendszer újratelepítése után néhány program mellett a KMPayert is feltettem, mint már néhány éve mindig, viszont most kb 2-3 napja megváltozott az ikonja
ez mitől van?
Illetve mivel lehetne megszüntetni?
[link] -
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Kedvenc videólejátszóm a win7 újratelepítése után megbokrosodott, pl:
a legújabb verzió hangsáv váltásánál/magyarról angolra/ elkezdte dupla sebességgel játszani a filmet.
No, gondoltam, feltelepítek egy régebbi verziót, azzal nem volt gond...eddig.
Ugyancsak hangsáv váltásnál ez történik a képpel:
Tapasztalt valaki hasonlót, illetve ötlet?
Üdv:
S -
dodopek
addikt
Sziasztok!
A legújabb 3.5.0.77 verziójú KM playert töltöttem le. Hol lehet beállítani, hogy Win7 alatt a tálca-miniképen látszódjanak a vezérlő gombok? Nem találtam a beállításokban...Köszi!
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok pár napja előjött a probléma h. 1 secig van kép utána feketeség, hang van. ( eddig jó volt semmi frissítés nem volt )
Tudtok valami megoldást ?
Szerk. Megoldódott alapbeállításokat vissza kellet állítani.
Viszont azt be lehet valahogy állítani h. az openinget illetve endinget ne vágja le ?( Sorozatnál levágja egyszerűen ) -
Kernel
nagyúr
válasz
bopeti98
üzenetére
Gondolom, nem kellett volna telepíteni a Pandora médiaszolgáltatást, ami esetleg az ázsiai felhasználók számára lehet érdekes, egyfajta Youtube-szerű akármi. De mi úgysem értjük, sem a nyelvet, sem a betűket, úgyhogy mindegy.
Windowsban Startmenü, keres/futtat: services.msc
Itt le kell tiltani a nemkívánatos szolgáltatást, ami egyébként ártalmatlannak mutatkozott, amikor én teszteltem. Legfeljebb értelme semmi (nekünk).
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Amióta feltelepítettem a KMPlayert az Eset Smart Security folyamatosan ilyen üzenetekkel bombáz:
Már le is töröltem a KMPlayert de még mindig ugyan ez van.
Valaki találkozott már ezzel? Mennyire veszélyes ez a fedett csatornás támadás? Mit tudnék vele kezdeni? -
Kernel
nagyúr
Lehet még a registryből is törölni a KMPlayer kulcsot, ahogy néhány hozzászólással előbb említettem, hátha az jobban visszaállítja az alapértelmezést.
Vagy én néha átállítom fix 16:9-re (Őrizze meg...), vagy amire kell, ha végképp nem akar beállni egy video. Később vissza (forrás). Plusz még a többi beállítási lehetőség, a KMPlayer engem is megkavart már párszor.
-
akyyy
senior tag
na feltettem, de továbbra is rossz a képarány. visszahozta az eredeti beállitást is, emlékszem hogy probáltam beállítani de csak rosszabb lett

papirokon lehet látni mpc-ben hogy ott normális még kmp-ben torz. de csak ennél a saját videóknál, filmek sorozatok, stb, videókat normálisan hoz be. régebben nem csinált pedig ilyet a progi.

összbb huzom marad lent fent a fekete csik , meg hát akkor is ilyen marad :S
-
Kernel
nagyúr
-
akyyy
senior tag
valahol sikerült elállitanom egy képarányt, igy ha megnyitok egy bizonyos videót, elég hülyén néz ki. többi videónál jó.
mivel tudnám visszaállitani az alapértelmezést?
illetve hol lehet letölteni a legfrisebb verziót?
-
Hurkafej
aktív tag
Az új verzió feltelepítése után nincs kép... Valakinek hasonló probléma?
-
akyyy
senior tag
mi a teendő ha egy videónál igy néz ki a feliratválasztási lehetőségek:
rámegyek hogy felirat nyelvezete és ott
következő nyelv
összetett nyelv mutatsa
subtitl/hun(complete)
(o)subtitle/hun[forced]
subtitle/eng[complete]
------------
next subtitle fájl
(o)*hun[compete]
eng
eng[compete]
---------------
második felirat>
harmadik felirat>azt szeretném, ha csak a forced magyar felirat jelenjen meg, de valamiárt a második vonal alattit veszi figyeylembe, ahol egyrészt nincs ilyen másrészt ki se leheet azt kapcsolni.
akkor mégis mire menjek, mert én már nemtudom sajnos

-
bubu68
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne a kmplayerrel,hogy a fájlok megnyitásánál kiválasztom a tv megnyitása analógkénti részt!A laptopon easycappal csatlakoztattam a tv-t!A kép bejön,de hangot sehogysem tudok kicsikarni belőle!Más lejátszóval megy a hang,de én ezt szeretném használni!
Van valami tippetek?
Egy pár audió kódeket feltelepítettem,de semmi.Köszi.
-
Kernel
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Komplett az egész cuccot. Nyilván el is mentheted egy jobbklikkel, ha valami számodra fontos van benne, de amúgy lényegtelen.
KMPlayer legyen bezárva, következő indításnál létrehozza magának az új beállításokat, lehet tiszta lappal kezdeni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Amit már többször említettem, Regedittel törölni kell a KMPlayer kulcsát, mert az újabb verziók valamit rosszul értelmeznek a régebbi bejegyzésekben.
Ettől elvész minden beállítás (kivéve a KMPKey.ini által hordozott bill. kombinációk), utána tiszta lappal lehet indulni.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Eddig egy itthoni gépen sem volt problémám a KMplayer-rel, most viszont a "A tag nem található" hibával az összes verzió kifagy. XP van a gépen.
Rákerestem itt a topikban, láttam, h telepíteni kell a flash-t hozzá, megtettem, de úgysem jó.Mit lehetne csinálni még?
Köszi.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Hogy tudok külső audio sávot csatolni az aktuálisan lejátszott filmhez?
Egy japán nyelvű filmhez megvan külön flac fájlban az angol szinkronos hang, de az audio menüben nem találtam erre semmit. -
Kernel
nagyúr
Ha szeretnél mindent alaphelyzetbe állítani, és nem gond, hogy elvesznek a korábbi beállítások, akkor könnyen megoldható. Zárd be a lejátszót, a Regedittel töröld a KMPlayer kulcsot:
HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer
Szerk: de nyilván el is mentheted törlés előtt a régi beállításokat, ha úgy jobban tetszik.
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
A KMPlayerem valamiért megkergült a második lejátszást követően. A beállítások menüben akarnám megcsinálni hogy ha leveszem a második kijelzőt, akkor ő a fő képernyőn induljon és ne a nem létező másodikon.
Naivan azt gondoltam egy könnyő lesz, de kaptam egy kis nehezítést:
Még windows nagyítóval is megpróbáltam, de mivel a betűk 2-3 pixelből állnak így meglehetősen nehéz.
Mi történt? Egyedül csak a feliratok méretét és helyét állítottam, semmi mást.
-
Bali27
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Kmplayerről már én is kénytelen voltam váltani.. Smplayer jött be.
De örülök hogy megoldódott -
cintula187
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Lehet procit kell váltani
Azok a bizonyos filmek milyen formátumúak és felbontásúak? -
cintula187
addikt
Mi lehet az oka annak,hogy bizonyos filmeknél negyed/fél másodpercre megakad a film? Ha visszatekerem az akadós részre nem ott akad meg hanem máshol. kodecet váltottam úgy is hibás.
-
Bali27
addikt
-
szumo
senior tag
Bevallom férfiasan, elkezdtem az elejéről olvasni a hozzászólásokat, de olyan négyszáz körül feladtam, az meg, hogy visszatekerjek párat hajnalban nem is jutott eszembe, pedig gyakorlott olvasó vagyok.
Azért köszönöm mindenkinek a választ, a postokat megnéztem.

Nekem még mindig bejön a lejátszó, gondom egyik verziójával sem volt, csak most hogy 2 év után újraraktam a gépemet, már nem voltak frissek az emlékeim a beállításokról. -
Kernel
nagyúr
902-903-ig csak néhányat kellett volna visszaolvasni. Megoldható kétféle módon is, aszimmetrikus margóval vagy teljes kiegészítéssel.
A 903-ban mellékelt képen lényeges lehet még a felirat le/fel igazítása, amit én egyébként távszabályzóhoz is beállítottam, így kényelmesen tudom állítgatni, menet közben is. (Vagy tudtam, mert a PotPlayer azóta jobban bejön.)
-
szumo
senior tag
Üdv!
Egy olyan gonddal küzdök, hogy elfelejtettem a KMplayerem beállításait kimenteni, és már nem emlékszem, hogy sikerült a feliratokat anno beállítanom, hogy a film alatti fekete sávban és ha ott nem fér el, akkor a filmen is megjelenjen egyszerre.
Remélem valaki használja ilyen módon a lejátszót, válaszaitokat előre is köszönöm. -
Kernel
nagyúr
Bizonyára be lehet állítani valahogy külső dekóderrel, de szerintem legegyszerűbb megoldás a PotPlayer, ami gond nélkül viszi a MinDigTV-ről készült SetTopBox felvételeket, vagyis az AAC hangot is.
Mint azt talán sokan tudják, a PotPlayer szintén a KMPlayer fejlesztőjének munkája, én már jó ideje átálltam erre. Alapból DXVA-módban dolgozik például (legalábbis az én hardveremen), így a CPU-t alig terheli, még full HD-ban is.
-
perempe
veterán
AAC hangsávot nem viszi. megoldás?
Boldog Karácsonyt!
-
ESP
őstag
HelloLeszedem egy BD50 filmet.Hogyan kell hangot váltani benne? Magyar is van benne de nem lelem.Tárgytalan.
-
FireShadow
senior tag
SetTitleMatchMode, 2
#If WinActive("ahk_class Winamp v1.x") or WinActive("ahk_class PotPlayer64") or WinActive("THE KMPLayer")
F14::
if not GetKeyState("Alt")
Send {Alt down}
return
F14 Up::Send {Alt up}
F16::Left
F17::Right
F18::,
!F18::NumpadSub
F19::Space
F20::.
!F20::NumpadAdd
F23::!x
#IfWinActiveÉn AutoHotKeyt használok a logitech setpoint mellé, a plusz gombok be vannak makrózva F13-F24-ig és AutoHotkey eldönti melyik programba mit jelentenek a gombok. Így sokkal kellemesebb mint a logitech programjában szenvedni és gyorsabb is az egész.
-
FireShadow
senior tag
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Ajanlom hogy allitsd be az F2 -> General -> Keyboad/Mouse-ben az egyik Alt/Ctrl/Shift+wheel-re a Move Subtitle up/down. Igy miközben megy a film oda állitod be a feliratot ahova jól esik, a görgö tekergetésével miközbe nyomod mondjuk az altot.
-
Kókuszdió
nagyúr
Üdv. Olyan problémám lenne,hogy felteleptettem a legfrisebb verziot viszont apro kockás a kép bármilyen videot lejátszok,mi lehet a probléma? Gondolom vmi beállitás téma lehet,ha lehetne pontosan milyen opcion belül tudom szebb képpé varázsolni a megjelenítést? Win 8 64bit rendszeren próbálkozok,köszöntem előre is!

-
Kernel
nagyúr
Később jutott eszembe, hogy van egy másik mód is, ami alsó margóval egészíti a képet, az F3 nyomogatásával lehet változtatni, hogy milyen széles legyen. Még azt is tudja, hogy érzékeli a feliratot, így annak hiányában nem aktiválja.
De nekem egy idő után valamiért nem tetszett az aszimmetrikus margó, ezért inkább az alsó-felső kiterjesztésre szoktam rá, amit a másik hozzászólásban említettem.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Természetesen lehetséges. Pan & Scan, 16:9 Extending, amikor a mozifilm szélesebb, mint a 16:9 kijelző.
Vagy 4:3 Extending, ha képcsöves TV-hez akarnánk illeszteni. Utána már el lehet tolni a feliratot, mert így fekete sávokkal egészíti ki a képet.
PotPlayer jobban csinálja, ott nem kell beállítani semmit. Egyszerűen, full screen-nél automatikusan engedélyezi, hogy a fekete sávra toljuk a feliratot. Csak ezt először nem tudtam, kerestem az Extending opciót (ami ennél jól el van rejtve, a billentyűkombinációk között). Utána rájöttem, hogy anélkül is engedi.
-
Little_Gaara
tag
hali valaki tudna segíteni hogy a feliratot hogy tudnám a fekete sávba tenni??? ha egyáltalán lehetséges

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Byski Áramláskijelző.
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindegy, talán segít valakinek, aki abban az időben rakta fel és most látja..