Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hát... asszem hanyagolnom kell a KMPlayert.
T43 laptopon, avi film volt kiküldve a tv-re és rettenetesen szaggatott.

MPC meg simán lejátszotta.
-
Freeman01
tag
Sziasztok
Nem tudja vki hogyan lehet megnézni egy HD videónál az aktuális FPS-t mert a kisebb videóknál TAB-ra bejön, az információk között olvasható, viszont nagy felbontású videóknál ablakot dob be TAB-ra.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Ez is Note For Me szerűség, amúgy is pang a téma.
Nem kevés melóval átírogattam a Kmplayer icon settjéhez az ikonokat, hogy Potplayer a jól megszokott Kmplayer ikonokat használja, egyrészt mert szebb, másrészt mert jobb a szemnek is.
Felhasznált verzió
KMPlayer 3.0.0.1440
KIconLib.dll -> 2 170 368 bájtPotIcons.dll átnevezve -> PotIcons2.dll
KIconLib.dll átnevezve -> PotIcons.dllC:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll (kmplayeres icon)
C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dl (eredeti potplayeres icon)Azért kell 2 poticons.dll, mert van 5-6 ami nincs kmplayerben, így azok maradtak az eredeti ikonok.
[FileIconList]
0=.AVI*AVI - Windows default video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*2
1=.DIVX*DIVX - video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*56
2=.ASF*ASF - Windows Media files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*0
3=.ASX*ASX - Windows Media files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*1
4=.WM*WM - Windows Media files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*103
5=.WMP*WMP - Windows Media files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*104
6=.WMV*WMV - Windows Media files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*17
7=.WMX*WMX - Windows Media files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*105
8=.WVX*WVX - Windows Media files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*107
9=.M1V*M1V - MPEG video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*4
10=.M2V*M2V - MPEG video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*5
11=.MPE*MPE - MPEG video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*80
12=.MPEG*MPEG - MPEG video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*11
13=.MPG*MPG - MPEG video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*12
14=.DAT*DAT - MPEG video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*3
15=.TP*TP - MPEG2 Transport video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*97
16=.IFO*IFO - DVD video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*62
17=.VOB*VOB - DVD video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*14
18=.OGM*OGM - OGM video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*29
19=.MKV*MKV - Matroska video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*30
20=.RM*RM - RealMedia video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*22
21=.RMVB*RMVB - RealMedia video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*27
22=.MOV*MOV - Quicktime video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*8
23=.MQV*MQV - Quicktime video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*82
24=.MP4*MP4 - MPEG-4 video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*43
25=.M4V*M4V - MPEG-4 video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*70
26=.LMP4*LMP4 - MPEG-4 video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*27
27=.3GP*3GP - phone Video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*48
28=.K3G*K3G - phone video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*122
29=.SKM*SKM - mobile phone video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*126
30=.DMSKM*DMSKM - mobile phone video file*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*31
31=.FLV*FLV - Flash (FLV) video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*111
32=.TS*TS - MPEG2 Transport video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*99
33=.TRP*TRP - MPEG2 Transport video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*110
34=.NSR*NSR - DRM video files*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*0
35=.MPV2*MPV2 - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*81
36=.MP2V*MP2V - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*78
37=.TPR*TPR - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*98
38=.OGV*OGV - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*0
39=.M4P*M4P - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*38
40=.M4B*M4B - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*39
41=.3GPP*3GPP - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*40
42=.3G2*3G2 - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*47
43=.3GP2*3GP2 - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*42
44=.RAM*RAM - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*25
45=.RPM*RPM - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*91
46=.SWF*SWF - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*96
47=.QT*QT - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*13
48=.AMR*AMR - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*123
49=.NSV*NSV - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*117
50=.DPG*DPG - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*0
51=.M2TS*M2TS - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*116
52=.M2T*M2T - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*124
53=.MTS*MTS - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*78
54=.DVR-MS*DVR-MS - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*114
55=.EVO*EVO - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*130
56=.AMV*AMV - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*0
57=.WEBM*WEBM - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*0
58=.WAV*WAV - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*15
59=.WMA*WMA - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*16
60=.MPA*MPA - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*79
61=.MP2*MP2 - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*77
62=.M1A*M1A - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*67
63=.M2A*M2A - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*68
64=.MP3*MP3 - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*9
65=.OGG*OGG - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*28
66=.M4A*M4A - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*69
67=.AAC*AAC - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*42
68=.MKA*MKA - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*72
69=.RA*RA - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*21
70=.FLAC*FLAC - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*41
71=.APE*APE - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*44
72=.MPC*MPC - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*45
73=.MOD*MOD - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*76
74=.AC3*AC3 - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*46
75=.DTS*DTS - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*58
76=.WV*WV - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*121
77=.TAK*TAK - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*0
78=.M3U*M3U - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*20
79=.PLS*PLS - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*19
80=.WAX*WAX - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*102
81=.CUE*CUE - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*0
82=.MPLS*MPLS - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*0
83=.DPL*DPL - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons2.dll*0
84=.SMI*SMI - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*18
85=.SRT*SRT - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*37
86=.ASS*ASS - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*34
87=.SSA*SSA - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*35
88=.SUB*SUB - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*32
89=.IDX*IDX - File*C:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll*33
90= -
BullZeye
veterán
Nah most végre volt kis kedvem beállítani, meg Skin-t csinálni Pot Player-hez. Legújabb verziót használom:
1.5.28663-beta (Jun 10 2011 15:59:36)Átnyálaztam a hotkeyeket, és mivel eléggé sok "rejtett" dolgot találtam meg (pl amit fentebb is kérdeztem, 1 frame előre/hátra), becopyzom amiket használok (magamnak is emlékeztetőül!) :
4. Előre Hátra 1 Frame - Left/Right -> Playback -> Jump(to) -> Previous/Next

1/3 és 2/3-nál az MKV chapterek láthatóak. Középen az a fehér pedig lebegő ablak ami azt mutatja, ahol az egér kurzor van a seekbaron (ez csak akkor látszódik mikor ott az egér).

-
pete_21
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Hát, akkor passzolom...
Viszont PotPlayer-ben most ráakadtam: a görgővel, vagy az egér gombjaival lehet framenkénti léptetést végezni. Viszont billentyűvel kombinálni az egér gombjait nem találtam meg, hol lehet. Illetve sima billentyűkombinácóval sem tudom, hogy lehet. Valahogy biztos azzal is lehet. Át kell nézni rendesen a beállításokat.
(#690) Hege1234: Beállítások \ Általános \ Billentyűzet/egér. Itt kiválasztod a Görgőnél, hogy mit szeretnél. Nálam így írja: "1höz Ugrás (+/- 5 mp.)"
-
Hege1234
addikt
csáó !
meglehet azt csinálni hogy az egérgörgővel tudjak beletekerni pl 5 másodpercet ?
-
Wolfskin
őstag
meg persze, de XP-n sem jegyzi meg. se telepítve se pendrájvról futtatva.
a opciók/beállítások/Billentyűzet/egér alatt lehet(ne) ezt állítani.ha az alapértelmezett funkció helyett mást állítok be, akkor tudja azt, de csak újraindításig.
egyébként a framenénti léptetés a lejátszás menüben van "F", visszafele schift+F és nagyon lassan, képkockánként játssza le filmet
-
pete_21
addikt
-
Wolfskin
őstag
bocs, asszem félreérthető voltam. nem ahhoz ragaszkodom, hogy milyen billentyűn, hanem milyen funkciót tudok beállítani.
ha beállítom, tudja, de újraindítás után ismét az alapértelmezett funkció lesz rajta. tehát nem jegyzi meg. a képarány változtatás helyett inkább a framenkénti léptetést (előre-háta) akartam beállítani, de újraindítás után nem jegyzi meg.
-
pete_21
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Esetleg próbáld meg adminként indítani a KMPlayert, és úgy állítsd be, hátha úgy megjegyzi.
Megnéztem a Potplayer beállításait, de kapásból nem láttam ilyet, hogy Ctrl+görgetés... Lehet, hogy nem is tud ilyet...
De nem tudom, mennyire ragaszkodsz ehhez, bármi más billentyűkombinációt be lehet állítani. -
Wolfskin
őstag
köszi, a társítást az újratelepítés megoldotta, addig meg sem jelent a társítható alkalmazások közt ...(???)
amit nem szeretek, hogy a beállításokba, az egér+bill kombinációknál bármit beállítok, nem jegyzi meg. pl. ctrl+görgetés-->framenkénti léptetés. ha újraindítom, akkor már megint az alapértelmezett funkciót csinálja vele.
én nem vagyok szerelmes bele, csak eddig ez a legjobban konfigurálható. majd megnézem azt a pot playert.
-
pete_21
addikt
válasz
taki_rulZ
üzenetére
Nekem sem voltak nagy problémáim a KMPlayerrel, csak apróbb hiányosságok. A PotPlayer ezeket mind tudta. Meg persze az is jó érzés, hogy tényleg foglalkoznak a programmal, mindig fejlesztgetik.
Az egyik ilyen hiányosság az volt, amit te is mondassz: nem lehetett fényerőt állítani HD videónál. Ezt én sem tudtam megoldani. PotPlayerben gond nélkül lehet állítani...
KMPlayer-ben nem tudom, hogy lehetne, esetleg a videokártyád szoftverében állítani a fényerőt, csak az meg macerás, hogy utána visszaállítgatni...(#682) csaboo: Nincsmit. Már más topikban is beszéltük, hogy érdemes azokat kikapcsolgatni. És arra sem jöttünk rá, hogy alapból miért vannak bekapcsolva. Kinek jó az, ha lerontjuk a HD videók minőségét...?

-
pete_21
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Bocsi, hogy csak most írok: nem tudok én sem róla, csak a forum.doom9.org-ról. Pedig nekem is kéne valami hivatalos support fórum...

Options --> Go to homepage alatt ezt adja: [link]. Már csak meg kell tanulni ezt a szép távol-keleti nyelvet, és sínen vagyunk... Nem tudom, miért nincs valami angol nyelvű fórum. Vagy csak mi nem tudunk róla...
(#663) BullZeye: Esetleg a Font rendering-et tedd át a másikra, hátha...
A Font style-on belül is próbálkozhatsz, nekem így van beállítva: Verdana betűtípus, Use outline, és 3-as érték van mellette. Letter spacing 0, line spacing 9.
A video renderer EVR custom? Nekem így vannak beállítva, dxva megy, nem tűnnek recésnek a betűk...(#665) Wolfskin: Így próbáltad? KMPlayer ikonjára jobbklikk, Futtatás rendszergazdaként. Beállítások\Hozzárendelések. És itt pipálgasd be, ami kell, és utána kilépsz, és már ehhez van társítva. Így mennie kell. Ha mégsem: Start menü, Alapértelmezett programok. Itt vagy Fájltípus vagy protokoll társítása programmal, vagy Alapértelmezett programok beállítása.
(#668) Raga: Lehet, hogy neked egy játék lefrissítette a DX-et.

(#673) taki_rulZ: Nem tudom, mi lehet, csak egy tipp: lehet, hogy olyan videoformátum, vagy kodek volt, amit a KMPlayer nem szeret annyira. Próbáld ki a Potplayert, ezt legalább frissítik is gyakran, ezért ennek naprakészebbek a kodekjei. Nézd meg, ezzel előjön-e a hiba.
(Közben látom helyrejött... Ha gondolod, azért adj egy esélyt a PotPlayernek. Én nem bántam meg, hogy váltottam.
)(#680) csaboo: Javaslom, hogy ne csak a dinamikus kontrasztot kapcsold ki, hanem mindent kapcsolj ki a CCC-ben a Videobeállítások résznél, ezeket kivéve: automatikus deinterlacing használata, pulldown észlelés. (Az egyenletes videolejátszás kényszerítése esetleg maradhat.) Próbáld ki így, ha csak ez a két (esetleg az egyenletes videolejátszás is) beállítás aktív, akkor kapod meg az EREDETI videominőséget. Azok a szűrők, amik alapból be vannak kapcsolva (számomra érthetetlen okból), azok szvsz csak rontanak a képen, nem is keveset. Elveszti a kép az eredeti színvilágát, és a részletekből is elég sok elveszik...
-
csaboo
tag
Sziasztok!
Problémám a következő. Ugyan immár PotPlayer-t használok, de a jelenség KMPlayer esetén is ugyanaz. Ha DXVA-t használok, akkor érdekes csíkos zaj figyelhető meg, enyhén villódzik, és a kép is valahogy világosabb a kelleténél, ez igazán a fekete részeknél látszik. Itt egy kép, remélem látszik rajta miről beszélek:
[link]DXVA nélkül nem jelentkezik a probléma. Próbálkoztam már registry módosításokkal (VForceDenoise) de nem lett jobb.
Megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
-
Wolfskin
őstag
válasz
taki_rulZ
üzenetére
a tünetek, amiket leírtál nekem akkor ismerősek, ha hibás a dvd (főleg írott), sérült a fájl, nem jött le minden része stb.
ilyenkor mindig a legegyszerűbb kiszűrni a hibát, ha cserélgeted a komponenseket, mindig egyet (ugyanaz más lejátszóval, más gépen, más filmmel)
nekem a w7 nem akarta társítani a KMP-t, újratelepítve megoldódott. szóval bármi lehet, meg az ellenkezője is.
esetleg ha továbbra is szaraxik, ne csak simán uninst, hanem a revo uninstallerrel szedd le, az eltávolítja a registry bejegyzéseket is. keress rá, free, magyar sok helyen fenn van.
-
-
taki_rulZ
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a eme csodálatos lejátszóval kapcsolatban.
Eddig semmi probléma nem volt vele, de tegnap elkezdett rakoncátlankodni. Született Feleségeket néztem és hirtelen arra lettem figyelmes, hogy egy fix helyen pixelhibák jönnek egy sorban 3 mp-ként. Újra indítottam a lejátszót és 10 perc után újabb hiba lépett fel belassult a kép és elkezdett akadozni, de a hang viszont jó volt. Megint újraindítottam. Lement a rész és elkezdődött a következő 10 perc eltelt és elkezdte megint. Harmadszor is restartoltam... Viszont már olyan gond is előjött, hogy a csúszka állítása után kép megáll, hang nincs és pluszban akadozik a lejátszás... És ezt csak tegnap kezdte el.. Kérdés: mi lehet a hiba?

U.i.: kétszer újratelepítettem és a hiba előjött ismételten.
Konfig:
i5 760 @2.8GHz
Gainward 560 GTX Ti
4GB memória.Válaszokat előre is köszönöm.
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
nem megy. a MP-ben sehol nem találok ilyen opciót, de a start menüben van egy "alapértelmezett programok" és azon belül alapértelmezett programok beállítása/a program alapértelmezéseinek megadás alatt a MP-hez az össze kiterjesztés be van pipálva, a WMV kivételével, mert az a MPC-hez van társítva.
a társítások alatt pedig bármilyen programhoz tudom társítani az avi-kat, még a comodo internet security is kiválasztható és bennmarad a listában, kivéve a kmplayert. szóval ez egyértelműen a program hibája. telepítsem újra?
-
BullZeye
veterán
-
Raga
senior tag
Probléma megoldva!
DirectX hiánya volt, amit azért nem értek, mert ugyanazt a Windowst tettem fel a laptopra amit az enyémre, de az enyémnél nem kellett külön letölteni és telepíteni a DirectX-et ennek meg külön kellett.
Na mindegy is a lényeg, hogy most tökéletesen működik! -
Raga
senior tag
Sziasztok!
Van egy problémám, amit sajnos sehogyan sem tudok megoldani.
Édesanyám vett magának egy Dell Inspiron M5010 laptopot, AMD procival és ATI Mobility Radeon HD 4200 Series VGA-val.
Felraktam rá a szoftverbázisból letöltött általam már egy Dell Inspiron 1525 Inteles laptopon jó ideje használt és bevált KMPlayert.
Nos amikor elindítok egy filmet, a film nem teljes képernyőn, hanem a képernyő bal oldalán egy kis részen jelenik csak meg.
Minden alapbeállításon van, úgy ahogyan az én gépemen is, ahol viszont nem ATI VGA van és ott minden jól működik.
Mindent kipróbáltam már, de nem jövök rá a megoldásra.
Kérlek benneteket segítsetek, megtalálni a hiba okát.
Legfrissebb Catalyst driver telepítve! -
Wolfskin
őstag
sziasztok,
az új w7-en a KM-Player nem tudok társítani, pedig azt telepítettem, nem is csak úgy fut. rendszergazda a joga, de a tcm /társításban nem ajánlja fel a listában, ha rákeresek az exe-re akkor is a MP indul el.
a program/beállítások/társításokban is hozzárendeltem, de hiába.van valakinek ötlete?
kösz! -
sz.j
nagyúr
Srácok!
Ti honnan szedtétek le a KMPlayert, mert pl. amit a szoftverbázisról leszedtem a Comodo nem engedte telepíteni, mert "rizikósnak" ítélte. -
BullZeye
veterán
1 képkockát akarok ugrani csak, nem időtartamot.
Alt+kurzor bill -> subtitle position
Ctrl+kurzor bill -> 30 sec
Shift+kurzor bill -> 1 perc
Ctrl+Alt -> 5 percRenderelést hol tudom állítani? Mmint mire gondolsz, ami az OSD üzeneteket teszi sebbé?
Deviantarton már néztem, sajna 1-2 font van ami jó, de azok se tökéletesek.
-
F34R
nagyúr
válasz
BullZeye
üzenetére
Sztem nem is lesz belőle magyar verzió , próbáld a renderelést dx(dxva)-re beállítani akkor élesek a betűk is .Léptetés vagy shift ,ctrl , alt + kurzorbill. attól függően mennyit akarsz ugrani , az értesítések betűi tényleg recések próbálj fontot állítani.
Skin-re ezt találtam válogass , bár alapból vannak szépek benne.
-
BullZeye
veterán
Nah, most felraktam a legújabbat, 2 dolgot javítottak benne, miközben állítgatom, és eszembe jut valami leírom.
1) Feliratot én opaque box-ban használom, fekete áttetsző háttérben. A feliratot szeretem, ha teljesen a képernyő alján van, hogy fekete átlátszó háttere összemosódjon a monitor kávával. Viszont akármit akárhogy állítok, egyszerűen minimum 5-10 pixel hézag van alul.
Mivel tudom elérni, hogy az ablak, vagy a képernyő aljához igazítsa. Azaz 1 soros akkor is alul legyen, mert jelenleg ha 2 soros akkor kb 5-10 pixel üres rész van, ha 1 soros akkor meg 50~.2) Mivel amit csináltam Kmplayer-hez skint, sajna nem lehet használni Potplayer-hez, hol található egy nagyobb skin adatbázis képekkel, szépen rendszerezve.
3) Magyar verzió várható belőle a közeljövőben? Vagy külön letölthető magyarítás?
4) Hol van az, hogy "Lejátszás után Leállítás". Esténként ha elalváshoz nézek valami sorozatot és bealszom a felénél, akkor ne arra keljek hajnalban, hogy gép még megy. Kmplayer-ben ez 1 hotkey. -> Megtaláltam
5) Kmplayer-ben a sima jobbra-balra gombokkal képkockákat léptet előre hátra, Potplayer-ben ezt hogy érhetem el?
szerk.: Nem használok cleartype-ot, viszont Kmplayer-ben nagyon szépek a betűk, Potplayerben viszont eléggé recések a betűk széle, erre van megoldás?
-
sambora
csendes tag
üdv!
kmplayer nem műxik win7en, ezt úgy értem hogy kicsit kockás a kép, de xp-n nem volt az csak mióta win7 van, de a legrégebbi verziójú kmplayer megy csak az újabbak nem de a régivel meg egyéb gondok vannak úgyhogy az új kéne csak kockás a kép. valaki segítség? az a ciki hogy képet sem tudok küldeni mert ha kimentek képet az nem kockás, nem értem. na mind1 valaki ötlet?köszi
-
dokee78
félisten
Valaki tudja,hogy ezt hol kell kikapcsolni?
A szuper transzformációs módot.

-
grekon
csendes tag
Heli . Már akkor használtam az Mplayereket mikor nem léteztek a multimedia-s billrntyűzetek , de már akkor rajta volt szinte az összes parancs ( fényerő ,10 mp ugrás stb ) és működtek . Ez sajnos Win7 x64 alatt megváltozott : fényerő , kontraszt nem mennek .

Inkább a kistestvérét az SMPlayert használom ( egyszerűbb ) de mindkettővel ugyanez a helyzet .Kompatibilitási modot is átállitottam XPre de akkor se megy ..Legfrissebb verzival sem ...Több gépen is ezt tapasztaltam . A másik érdekesség hogy amikor felinstalláltam az SMPlayert akkor még mentek a fényerő gombok ( 3-4 ) de késöbb nem .
Várok minden 5letet . -
BullZeye
veterán
Ismét megmutatta magát, mekkora balfaszok a Kmplayer programozói, szinte fizikai fájdalmakkal jár.
4 év alatt képtelenek voltak kijavítani, hogy Numpadot lehessen konfigolni, de ez 1 dolog, viszont ha ne adj isten picit gyorsabban váltom a videó méretét, azaz nyomkodom 1-2-3-4-5-t akkor belassul, és nem válaszol, így kifagy.
Hihetetlen, hogy az utóbbi stabil, és jól működő rls 4 évvel ezelőtt jött ki.
Kb itt hagyta őket a francba az eredeti alkotó? Viszont ebben nincs GPU gyorsítás, de legalább gyors, csak 4 magos procin 2.4ghz-en nem lehet 1080p filmet nézni 
-
tknof1871
őstag
Másnak is akad a film,ha DVD-t néz, és belepörget? Mindig elfelejtem a nevét annak a kis izének, ami a lejátszó alján mászik balról jobbra amíg a film megy. Status bar? Megfogom egérrel, hogy a fim egy részére ugorjak, és amikor elengedem az egérrel, akkor a film laggol.
-
wAfu
tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, ami KMPlayerrel meg MPC-HC-vel is egyaránt megvan. Elkezdek lejátszani egy filmet, utána bármilyen okból megállítom, otthagyom a gépet úgy, hogy nem nyúlok hozzá egy 5 percig, bejön a képernyőkímélő és utána nem tudom újraindítani a lejátszást. Arra gyanakodtam, hogy a vinyó leállítja magát, de megnéztem és az energiagazdálkodásnál ki van nyomva ez az opció. Ötletek?
Köszönöm!
-
artiny
őstag
Valamit megnyomhattam,hogyam tudom visszaállítani...hogy ha kissebb méretre állítom a képernyőt akkor vele a video mérete is automatikussan csökkenjen.
Most a képernyő közepén van a video kb. 5*5 cm es képben korulotte pedig a feketeség -
artiny
őstag
Ha történik valmi változtatás pl. a gyorsbillentyűknél,akkor elkell menteni egy reg fájlt valhova ....az a baj nekem,hogy nem mindig menteni el rendesen..és szerintem ugyan abba a regfájlba ha késobb torenik valmi változtatás es elmentenem...akkor elvesznek az elozok (foleg a felirat kezelesenel levo valtoztatasoknál)
HOgyan tudom betölteni a régebbi elmentett reg fáljt amiben voltak elmentve egy működő beállitásaim?
-
82lacas
csendes tag
Sziasztok a "eszköz nem áll készen " hiba üzentre a megoldás .....alap h nem jutott az eszembe előbb...
a kompatibilitási problémák megoldása a telepített mappában a kmplayer exe jobb klick és ott xp service pack 3 ra kell tenni ezt is próbáltam csak nem így és nem jól a lényeg a gond letudva
Csak azt nem értem h ez eddig nem jelentkezett soha pedig már kb 2éve használok win7 64bit ulti... és nem volt ilyen gond. -
82lacas
csendes tag
Sziasztok először is hhúú jó h van a kmplayer-nek külön fórum oldala így talán van rá esély h kapok választ a problémámra ami a következő egyik nap elindítom a programot és azt írja ki h az " eszköz nem áll készen " elindul ugyan de nem működik rendesen pl nem lehet beletekerni a filmekbe meg hasonló gondok régóta használok win7 64x ultimate-t de eddig nem volt vele gondom Revo uninstaller el távolítottam el nehogy az legyen a gond h marad vissza valami fájl ami bezavar leszedtem újra a progit de ugyan az a gond a google nem segített hátha majd ti előre is kössz
-
Biriboyka
senior tag
Jobb egérgomb a KMplayerben->Opciók->Bővített menünél pipa. AZtán már látod is a jobb egérgomb után, hogy kiegészült a Videó (Alap) és ( Haladó)-val is.
A haladónál kell rámenni a videó leképezésre és ott a neked tetszőt kiválasztani.
Itt jön be az én kérdésem:
Melyik a legjobb szerintetek 32bites Win7 alatt nVidia kártyánál? -
w.miki
veterán
letöltöttem a legújabb KMP-t a szoftverbázisról, feltettem a régire, és azóta mindig egy üzenetet dob a lejátszás előtt.
Hogy töltsem le a hivatalos honlapról a legújabbat
OKde ott nincs ennél újabb
mi a teendőm? -
tzimash
őstag
Sziasztok!
Mostanában valamiért pixeles a kép kmplayerben. Úgy emlékszem mióta win7 alatt használom, azóta. Próbáltam régebbi verzióval, azzal sem jobb. Lehet ez ellen tenni valamit? Sokáig azt hittem, hogy a filmek gagyi minőségűek, de windows media playerben jó a kép, de ha nem muszáj, akkor nem váltanék a km-ről. -
dodopek
addikt
válasz
eszgé100
üzenetére
A beállításokban van egy lenyíló menü,aminél be tudod állítani, hogy az egy mappában lévő összes,vagy a hasonló nevűeket játssza le,vagy ne játsszon le semmit.
Én is kérdeznék.Nem tudjátok, hogy be lehet állítani a kmplayert, hogy a win7 alatt működő tálca kisképeken legyenek vezérlő gombok? MPClassicnál voltak,de ennél nem tudom előhozni....
Köszi! -
eszgé100
őstag
hali!
hogy lehet azt beállítani, hogy ha egy mappában több fájl van (pl: sorozatoknál) azt automatikusan lejátssza egymás után?
korábban ment magától, de most valamiért nem működik -
Hege1234
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
hát ez állati nagyon köszi !!!
2. kérdésre hát jahh sajna tényleg nem a km player a hibás mert vlc-vel is csinálja
csak gondoltam hátha találkoztatok ilyen hibával és egyböl már tudjátok is hogy mihh a baj
lehet valamelyik kodekkel nincs kibékülve de annyi beállítási lehetőség van hogy totál elveszek köztük -
BullZeye
veterán
válasz
Hege1234
üzenetére
1. Google-be keresve kb első találat volt.
2. Ez nem a lejátszó hibája, hanem a TV miatt van, bár akkor normális TV adásnál is ilyen lenne...akkor passz

-
Hege1234
addikt
csáó
nekem két kérdésem lenne
1. lehet a lejátszóban olyant csinálni hogy pl fent a sarokban mutassa az órát ?
2. összevan kötve a tv-vel (régi crt) és kb a kép felénél egy kicsit lejebb van egy vizszintes csík ami megtöri a képet elég zavaró inkább gyors kameramozgásoknál szokott jelentkezni
sajna képet nemtok róla csinálni mert a monitoron nem látszik
a csík kb 1 mm-es de ez így is zavaró rem tudjátok mire gondolok
lehet ez ellen valamit tenni ? -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Megtenné valaki, akinek van ide accountja már 5 napja legalább, az postolja (copy pasteli) ezeket a kérdéseket ide?
Hello
I'm new to PotPlayer, but I have a few questions, before I make it my default player.
1) When I'm opening a file from a zip/rar, winrar automatic starts to extract, Kmplayer opens it from TEMP without any problem, but PotPlayer says: Cant find the file. How can I prevent it?
2) Is there a Skin editor, or any way to convert my Kmplayer Skin for Pot Player?
3) Is this realy the easiest way to setup my own Hotkey-s to disable the others, and add the new ones 1by1? O.o
4) Options/Subtitle/Font Style - > Opaque Box enabled, in this way, no matter what I do, there will always be a 1pixel height line on the bottom of subtitle, how can I remove it? or somehow make it full black?
5) Where is the option, to close player after playing? :\
PotPlayer's default options mostly exact the same option what i used on Kmplayer, so I'm glad finaly a clever programmer ^^ faster/better just need some comfort options to make it perfect.
-
BullZeye
veterán
Tudtok aktív magyar potplayer fórumot? Ma megint megpróbáltam ezt a lejátszót, mert hócipőm tele van Kmplayer-rel.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Minden filmhez ezt használom, most vmiért nem játszik le egy 720pHD.x264.AC3-as mkv-s filmet, csak betöltődik, de semmi, legutóbb egy ugyanilyet simán vitt.
Azért is kérdezném, hogy lehet az, hogy egy újabb verziót kéne feltennem?
Most kmplayer-2.9.4.1434 van fenn. Melyik a legújabb?
köszi -
mbabett
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis bibi a KMPlayeremmel. A régi laptopom kiválóan futott, azon is win7 volt, de mikor felraktam az újra mindenféle videót (bármilyen formátumban volt is) pixelesen játszott le, függetlenül attól, hogy kis vagy nagy méretű volt e az ablak. Próbáltam sokszor újratelepíteni, más verziókat de mind ugyanezt csinálja. Aztán megpróbáltam egy Klite codec packot felrakni hátha az a baj, de nem használt. Egyébként a VLC és a win media player működik, de én mégis ezt szeretem jobban.

Tudna valaki segíteni, vagy találkoztatok már ilyennel? -
adodaniel
őstag
Sziasztok. Olyan problémám van a kmplayerrel, hogy rendesen viszi a videókat, viszont bizonyos időközönként megakad másodpercekre. Ez miért lehet? win 7 64bit-es rendszerem van.
-
modflow
veterán
Felraktam a CyberLink PowerDVD 10 -öt és elcsesződött a Kmplayer-em.
A kérdés, mert már iszonyat felkúrtam az agyamat, hogy lehet beállítani, hogy 5.1-es hangot küldjön a kmplayer optikán az erősítőre és ne csak sztereot?
Anno is alig bírtam beállítani, tudom AC3 filterben is állítani kell valamit, de most nem tudom megcsinálni. AC3 filter-ben a sávok mozognak, hogy van 6 csatorna, de erősítőn látom, hogy csak sztereót kap.
-
grrrgo
csendes tag
Ha még nem lenne meg a megoldás a problémádra...
Hiba leírása: mkv filmek lejátszásánál, ha menet közben hangsávot váltunk becsíkozódik a kép.
Megoldás1 (Eng): Preferences -> Video processing -> General tab -> Select Condition -> Always use. Right-click -> Video Advanced -> bizonyosodj meg afelől, hogy a superspeed és highspeed mód ki van kapcsolva.
Megoldás1 (Hun): Opció->Beállítások-->Videó Feldolgozás-->Általános fül-->Feltételek->"Mindig Használd" kiválasztása a listából, majd nézd meg, hogy a super- és nagy sebességű módok ki legyenek kapcsolva. (jobb klikk Videó(Haladó) menüben találod).
(Megj.: A bővített menü legyen bekapcsolva)==============
Megoldás2: (Eng): Preferences -> Splitter -> Select Matroska -> Gabest Matroska splitter.
Megoldás2: (Hun): Opciók->Beállítások->Szűrő kontroll->Daraboló Szűrők ->Általános fül, és ott a Matroska sornál a Gabest MKV Splitter-t válaszd ki.Nálam a kettes megoldás bevált, az elsőt nem próbáltam ki
-
F34R
nagyúr
Sziasztok szeretnék pillanatképet készíteni , hogy is működik ez ?
-
werthzui
csendes tag
Üdv!
Olyan gondom van h iPhone4 el készített HD videót játszok le akkor nincs hang.valamit le kell töltenem még hozzá vagy megoldható valami beállításokkal!Néztem a videó infókat és azt írja h nincs audoi kodek.Mit tegyek?
köszi
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Olyan problémám van hogy bekapcsolom a bővített menü-t majd a videó (haladó) -ban bekapcsolom a magas minőség 3ghz felett-et és fekete lesz a kép.A filmet lejátsza,hang is van de a képernyőn egy nagy feketeség látható.Esetleg valamit még állítani kell mert a másik két opció (1ghz illetve 1ghz-3ghz ) beállításával működik.Összeírtam a konfigot,de szerintem bírnia kellene.
Alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H v2.0
Processzor: QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3200MHz
Memória: 2x2gb A-data vitesta extreme edition
Videokártya: Gigabyte Radeon HD 4850
Hangkártya: Creative SB Audigy 2 ZS (SB350)
Merevlemez: Western Digital Caviar Black 1TB
Optikai meghajtók: ASUS DRW-1814BLT és Optiarc DVD RW AD-5200S
Tuner: WinFast DVR3100 HOperációs rendszer: Microsoft Windows 7 Enterprise (64bit)
Ötlet hogy mit állítsak?

-
wegener
tag
Sziasztok!
Hogy lehet azt beállítani, hogy egy filmből egy bizonyos részt játsszon le a progi. Tehát mondjuk elindítom az elején és megáll 10 percnél, aztán megint elindítom és megáll 18perc 27 másodpercnél stb.
Köszönöm előre is. -
Közben azt hiszem megtaláltam, a KMPlayer-ben van benne ez a dekódoló.
Telepítés menete nálam - töltsd le, mert online nagyon rossz a minősége (letöltve sem lesz sokkal jobb, de legalább látszik a lényeg).MOD: Most már engem is bosszant, mert a laptopon szintén nem működik.
1080p lejátszásakor, ha van hardveres gyorsítás is, akkor egy ACDaemon.exe nevű alkalmazás fut a háttérben. Megkerestem, ez a Program fájlok (x86)/Common Files/ArcSoft mappán belül van. Hogy honnan került a gépre, azon pár órája már gondolkodom, de végül arra jutottam, hogy a TV tuneremhez tartozó Winfast PVR2 program telepítette fel.
Mivel gondolom nem szeretnél TV tunerhez lejátszó programot telepíteni, ezért próbáld meg ezt a módszert (ha még nem próbáltad). Vagy egy nagyon jó és részletes leírás itt. Én inkább felteszem a laptopra is a PVR2-t, aztán a nem kellő részeket letörlöm, így megmarad majd az ArcSoft.DXVA-hoz vagy MPC-HC Codec (H.264/AVC, VC-1), vagy ArcSoft Codec (H.264/AVC, MPEG2), vagy CyberLink Codec (H.264/AVC, MPEG2), vagy Nero Codec (H.264/AVC, VC-1, MPEG2) kell. A CyberLink az PowerDVD-vel települ (ez fizetős), a Nero is fizetős, alapvetően az ArcSoft is fizetős, de PVR2-ből kibogarászva ingyenes, MPC-HC ingyenes (ebből is ki kell bogarászni a megfelelő plugint).
Egyszóval nem is olyan egyszerű beállítani... -
csaboo
tag
VLC-t nem próbáltam DXVA-val, viszont anélkül ott is gond volt az 1080p mkv lejátszással (lag hegyek); MPC esetében próbáltam szinte mindent, hasonlóan nem működött, mint a KMP...ha jól emlékszem MPC-HC-vel próbálkoztam? Van ennek jelentősége?
Megpróbálom előkotorni valahonnan ezt a dekódert. Ha csak ennyit raktál fel (márpedig azokról a linkekről töltöttem le őket, amiket megadtál), akkor valahol nálam is meg kell lennie. Küldtél egy képet, ahol az ArcSoft beállításai vannak, na ha én ott a B gombra kattintok nem történik semmi

Madness!

-
pete_21
addikt
Bocsi, hogy itt teszem fel a Potplayer-es kérdésem, de nem akarok új topikot nyitni!
Srácok, úgy emlékszem, hogy a billentyűzeten lévő multimédiás kezelőgombok (play/pause, stop) eddig jól működtek Potplayerben is, de most semmi ilyenre nem reagál! Próbáltam feltenni a legújabbat, alapbeállításokkal, de semmi változás. Winampban, és KMPlayerben frankón működnek.
Nektek mennek ezek a gombok Potplayerben?
-
Vagy az ffdshow tartalmazza vagy a Haali splitter pack... Sajnos erre nem jöttem még rá, de tény, hogy máshogy nem működik.
Én is most telepítettem Windows-t, új a rendszer, nem tettem fel mást, csak ezeket:
ffdshow, MPC, KMPlayer, Haali splitter.
Tehát ez az ArcSoft valamiben benne van. MPC-ben nem lehet, KMPlayer-ben ha benne lenne, akkor nálad is működnie kellene...
Anomália.OFF: VLC-vel vagy Media Player Classic-kal (nem MPC-HC) működik?
-
csaboo
tag
Szia!
Raktam fel Haali-t. Mit kellene még beállítani? ArcSoft videó dekódert honnan töltöttél? Hogy jön össze ez a kettő (Haali, ArcSoft)? Tehát jelenleg ott tartunk, hogy van egy szűz KMPlayer-em, telepítettem fel ffdshow-t, ott beállítottam a h.264 támogatást; raktam fel Haali Matroska Splittert; ArcSoft dekóderem még nincs.
-
Úgy tűnik nálad a dekódolást a Microsoft DTV-DVD Video Decoder végzi, erről nem sok jót olvastam. Kellene még egy Haali Matroska Splitter-t telepíteni, ami jól elvégzi majd a későbbiekben a feladatot. Telepítésnél ha gondolod bepipálhatod az .avi formátumot is, valamint a pipát vedd ki az "associate mkv and mka files with Windows Media Player" mellől.
Nálam:
[Elsődleges Szürőgrafikon]
0) - 1080p-sample.mkv
1) - KMP Audio Codec
2) - ArcSoft Video Decoder
3) - KMP Audio Transform(Copy)
4) - Video Mixing Renderer9(Windowed)
5) - Default DirectSound DeviceAz ArcSoft Video Decoder végzi a feladatot, ez a rendszer alapértelmezett dekódoló H.264 és AVC1 kódolású videókhoz. Kép
Ha erre sikerül átállítanod, akkor már tényleg mennie kellene. Igen, sajnos az előző hozzászólásomból kifelejtettem ezt a media splittert, pedig elég fontos. -
csaboo
tag
Mielőtt lefagyott volna a KMPlayer sikerült kimentenem egy ilyet, nézd meg lécci, nekem van némi hiányérzetem ezzel kapcsolatban, pedig "elvileg" minden úgy van, ahogy mondtad:
[Elsődleges Szürőgrafikon]
0) - KMP Matroska Reader
1) - KMP Audio Codec
2) - Microsoft DTV-DVD Video Decoder
3) - KMP Audio Transform(Copy)
4) - Enhanced Video Renderer(C/A)
5) - Default DirectSound Device
[Videó információ]
Dekoder -(MPEG2) Microsoft DTV-DVD Video Decoder
Formátum -Major Type: Video - Sub Type: UnKnown
VideoInfo2: NV12 1920X1040, 12 bits
[audió Info]
Dekoder -(0x8) KMP Audio Codec(DTS(Digital Theater Systems)-LibDTS.dll)
Formátum -Major Type: Audio - Sub Type: PCM
WaveFormatEx: PCM(0x1), 48000 Hz, 16 Bits, 2 Ch
[Alap Videó DSP]
Internal brightness: 100%
[Haladó Videó DSP]
+Video Plugin
[Audió DSP]
+Pre amplification: Main: (100%)
+Auto Volume Control
+Audio Plugin
[Felirat Beállitások]
+Draw Mode(Selected): Image
+Draw Mode(In use): On Overlay
+Text Rendering Method: Rasterizer
+Support HTML Tags(SMI)
[KMPlayer]
+Version: 3.0.0.1439(6 910 976, 2010.11.03. 9:05:54)
+libcodec.dll: Exist(4 870 254, 2010.10.18. 2:00:06)
+libmplay.dll: Exist(431 616, 2008.07.14. 3:31:44)
+PProcDLL.dll: Exist(1 769 472, 2008.02.25. 7:07:04)
+LibDTS.dll: Exist(178 174, 2008.12.05. 8:42:20)
+liba52.dll: Exist(73 063, 2008.12.05. 8:41:10)
+libfaad2.dll: Exist(335 155, 2008.12.05. 8:37:06)
+libmad.dll: Exist(123 036, 2008.12.05. 8:42:30)
+libmpeg2.dll: Exist(154 644, 2008.12.05. 8:42:42)
+theora.dll: Exist(200 864, 2008.12.05. 8:43:32)
+OggVorbis.dll: Exist(1 165 312, 2008.02.25. 7:07:00)
+xviddll.dll: Exist(758 319, 2008.12.05. 8:58:36)
+Old_QUARTZ.DLL: Exist(770 048, 2008.02.25. 7:07:00)
+AboutDll.dll: Exist(105 472, 2005.10.03. 6:12:18)
+DTView.dll: Exist(104 448, 2008.02.25. 7:04:36)
+MPlayer.dll: Missed
+ImLoader.dll: Exist(856 064, 2008.02.25. 7:05:22) -
csaboo
tag
Szia!
Felraktam az ffdshow x64-es változatát, telepítettem a default beállításokkal - DXVA conf - bekapcsoltam a Hardware acc-ot H264, és VC1 esetén, minden más maradt default értéken - KMPlayer-ben beállítottam mindent ahogy írtad - ugyanúgy nincs kép egyik leképezővel sem, ugyanúgy csak task manager-ből lehet kilőni a KMPlayer-t.
Az összes tököm televan már vele, lehet újrahúzom a windózt... -
Szedj le egy friss ffdshow-t, telepítsd okosan. Ha kész, akkor úgymond ez lesz az alapértelmezett DXVA felelős.
Opciók - Beállítások (F2) - Dekóder használat - H.264, AVC1 mellől szedd ki a pipát (kép), Külső dekóder résznél pedig a H.264 és AVC1-et állítsd Rendszer alapértelmezettre (kép).
Mennie kell. Nálam a 42Mbit-es streamet is viszi. -
csaboo
tag
Hi all!
1080p-s videólejátszás akadozik, pontosabban a kép lemarad a hangtól. Prociterhelés elég magas ilyenkor, bár sztem amikor még rendesen lejátszotta a videókat is hasonló terhelésen lehetett. Kipróbáltam már jópár dolgot, illetve végignyálaztam pár fórumot, de semmi sem segített eddig. Próbáltam beüzemelni a DXVA módot MPCdecoder-el, ott meg vagy tökfekete a kép, és befagy a KMP, miután kattintok egyet, vagy ha bepipálom a Use alternative textures... checkbox-ot, akkor meg zöld lesz a kép, szintén befagy. Se a EVR, se az EVR C/A nem működik.
Specs: Windows 7 Ultimate 64 bit, C2D E6300 2.4GHz, 2GB RAM, Radeon HD4850 512MB, legújabb Catalyst, KMP clean install, semmi egyéb lejátszó és kodek nincs a gépre telepítve (próbálkoztam még MPC-vel is, ott nem lemaradt a kép, hanem szimplán szétesett, Inception alatt pl. a komolyabb, mozgalmasabb akció jeleneteknél...)
Tehát a kérdésem az, hogy mitől akadhat ennyire az 1080-as videók lejátszása, illetve hogy miért ad fekete, vagy zöld képet DXVA esetén. Help!

Köszi!
-
válasz
joecontra
üzenetére
Akkor szintén: F2 - Általános - Ismétlés/Lejátszólista - Általános - Mikor végzett - Ne csinálj semmit
vagy
Jobb klikk - Lejátszás - Lejátszó modok - Normál és Ne csináljon semmit
Így ha csak egy fájlt nyitsz meg, akkor a végére érve megáll a lejátszás és nem történik semmi, nem ugrik a következő fájlra, ami a mappában van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest