Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Ezt az oldalsávot miként lehetne eltüntetni? [link]
No meg a régi verziónál olyan is volt, hogy ha balegérrel a már megnyitott videóra kattintottam 2×, beadta a teljes képernyőt, ezt hogyan tudnám beállítani?
Köszönöm előre is!
-
Bali27
addikt
Lehet át kéne nevezni a topicot Masochism Playerre 
-
Kernel
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
AC3-hoz nem kell neki külső dekóder, van hozzá belső. Csak egy példa, ha magnyomod a Tab billentyűt:
(Quadro rendszert használok, azért mutat 4 hangszórót.)
Egyébként verzióváltáskor én törölni szoktam minden beállítást. Előfordult már, hogy a régi opciók nem teljesen kompatibilisek, hibát okoznak (pl. a "Tag" hibaüzenet).
Ehhez a registryből komplett törölni kell a KMPlayer kulcsot:
HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer
Törlés közben a program ne fusson, és természetesen elvész minden beállítás. A billentyűmódosításoktól eltekintve, mert azt külön fájlban tárolja (KMPKey.ini).
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Agyam eldobom. Frissítette magát a KM Player, azóta nincs hang...
Gyanítom az AC3-mal gyűlik meg a baja. Más is belesett ebbe a cipőbe?
Mi a megoldás? Egy kodek pakk fennvan már, ami elvileg tartalmazza az AC3-at, de mégsincs hang.
Köszi.
-
dodoroli
aktív tag
Ez valóban igaz erre a lejátszóra,de dvd-t nem volt hajlandó elindítani merevlemezről és dvd-ről sem.
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
Mr.Peter
üzenetére
Bali27 ajánlotta a SMPlayer-t.
Kipróbáltam, és minden ami a kmplayerben nem működött, az itt tökéletesen megy.-5.1 hang
-hangsáv váltás
-kis módosítás után a felirat is tökéletesen jelent meg.
-magyar menü
-egér, billentyű gombjait egyedileg lehet állítani, hogy mit csináljon.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

-
Kernel
nagyúr
-
Kernel
nagyúr
válasz
Mr.Peter
üzenetére
Le volt már írva a topikban (is), hogy a hosts fájl végére be kell írni:

Vagy tűzfalon tiltani, de lényeg, hogy a program internetre való kapcsolódását valahogy meg kell akadályozni.
Egy gond van, induláskor így is próbálkozni fog, ami egy pillanatnyi torpanást okoz nála, az ablakában is bevillan valami fehérség, én meg nem nagyon szeretem az ilyen dolgokat. Ezért inkább visszaraktam ez előző verziót, ami simán indul.
Annál is inkább, mert meg lehet nézni a verziótörténetben, hogy mit is javít az újabb változat? Semmi olyat, ami engem érdekelne, így aztán tökmindegy.
-
Mr.Peter
aktív tag
A hangsáv váltós probléma nálam is előfordult már bizonyos fájloknál, illetve az 5.1 es hang mentességgel is meg kellett barátkoznom. És mind ezeket el is viseltem, mert ezek mellett akkor is a legjobb lejátszónak tartom. (És amiket nem vitt azt megnéztem VLC-vel.)
DE, frissítettem a 3.7.0.113 verzióra, és bejött jobboldalt ez a borzalmas menü tele reklámmal, és olyan dolgokkal, amik csak lassítják a programot, és senki nem használja, senki nem kíváncsi rá.
Valaki rájött már, hogy hogyan lehet kikapcsolni? Ki lehet egyáltalán?
Ha nem, akkor azt hiszem 3 év után végeztem ezzel a programmal.
-
Bali27
addikt
További jó szórakozást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Innen szép nyerni
-
dodoroli
aktív tag
Hello urak!
Nekem is problémám van a hangváltásnál Km player-ben 3.7.0.113!
Mikor kiválasztom a hangot a kép felpörög semmi hang és a Km player működése leállt üzenet fogad,mi lehet a gond? -
Pá
addikt
Jaja, kipróbáltam VLC-t pont emiatt, de nagyon sokminden hiányzott belőle.
Azt láttam, hogy valamennyire személyre lehet szabni, de KMplayer alapból tudja ezeket, csak ez a DTS izé ne lenne.
-
Pá
addikt
DTS 5.1-es hangot nem játszik le nekem valamiért a kmplayer...
A magyar hangsávval elindul a film, és ha átváltom az angol 5.1 DTS-re (1.5Mb) akkor elnémül meg a film is szakadozni kezd. A probléma több filmmel is jelentkezik, nem csak egy bizonyossal.
A filmek amúgy tuti jók, mert VLC player pl hiba nélkül viszi őket. -
ceia
őstag
válasz
Robokutya
üzenetére
Az előző verziókkal is volt ilyen probléma pl. frissítés után, majd javítják valamikor ezt is. Addig is próbáld meg azt, hogy távolítsad el CCleanerrel, és utána takarítsad ki a registryt is, majd tedd fel újra.

Nekem eddig semmi hiba, de XP van. (ha úgy sem jó, akkor talán egy korábbi verzió) -
Robokutya
senior tag
Skacok Megállapítás
Amióta beállítottam a lejátszót hogy jegyezze meg hol maradt abba a videó lejátszás bizonyos formátumoknál 1-3 hibaüzenettel tud csak kilépni az üzeneteket nem tudom mindig elfelejtem fotózni őket
Ha valakinek van ötlete jöhet
-
ceia
őstag
Az első nekem is be volt kapcsolva, a többi nem. Kipróbálom ezekkel az opciókkal, köszi

Viszont a rendszerbe avatkozó dolgokat (filebox, skinek, tsr..) nem szeretem, mert erőforrásba kerülnek, és a stabilitást is csökkenthetik. Nekem stabil is az XP, és nem kell félévente újratelepítgetni. A mostani már 2 1/2 éve fent van és minden OK
-
Kernel
nagyúr
XP-ben használtam egy kis programot, ami bármelyik ablakra tudott rajzszöget csinálni. Egyébként ez MAC és/vagy Linuxból származó ötlet. Csak Windowsban ritka aránylag.
A KMPlayer részletes beállításokkal rendelkezik, legfeljebb néha nem egyszerű megtalálni valamit. De legalább lehet, sok mindent. Alábbi kép mutat néhányat, ahogy nálam van most belőve:
-
ceia
őstag
Kösz a választ! De igen, nekem is kiírja, csak nem tudtam mit csinál..
Nem gondoltam volna, hogy egy rajzszög a "mindig felül" kapcsolója. Inkább arra gondoltam, talán a képernyőhöz szögezi az ablakot, és akkor nem mozdul el onnan - csak hát elmozdul, amint más és más felbontású videót indítok el eredeti méretben. Ezért nem értettem, hogy mire való..
Eddig ez az a legnagyobb hibája, amit tapasztaltam. Miért nem maradhat mindig középen az ablak?? Na meg pár nem működő szűrő.. ezeket leszámítva kiváló és szép a felülete is. Két lejátszót szemeltem ki kipróbálásra, a másik az OpenSubtitles Player, de azt még nem próbáltam. -
ceia
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a csoda ez? Mire és hogy kell használni?

-
Bigyo13
őstag
válasz
tesopapa
üzenetére
A hosts FÁJL átírása után, néha előjön egy hiba üzenet a TV-re, amikor elindítom a KmPlayerrel a filmet!
A hosts fájl átírása: 127.0.0.1 player.kmpmedia.net no sidebar
A hiba üzenet: READ OF ADDRESS A0FC0000
Ezt, hogyan lehen semlegesíteni, hogy ne legyen többet?
Köszönöm, ha tudja valaki!

-
tesopapa
aktív tag
Oldalsáv eltüntetése:
Kipróbálva, a megoldás a [link]-en.
You can disable it by navigating to: 'Right-click menu > Skins > Logo' & Selecting '<Skin Default Logo>'.
Edit your hosts file, located in c:/windows/system32/drivers/etc/host and add the line:
127.0.0.1 player.kmpmedia.net no sidebar
will appear Edit in Notepad, run Notepad as an administrator in order to save back the file.Thanks! Works fine for me.
(KMP ver. 3.7.0.109 / Windows 7 ultim. SP1) -
Bali27
addikt
Gondolom nekem szántad.. Vagy nem? :S 
Igen, tényleg be lehet állítani.. + ha nyomsz egy CTRL + C-t akkor Kompakt módba lép , majd a beállításoknál a Felület/ lebegő vezérlősávnál bejelölöd a "Megjelenítés kompakt módban is"-t , akkor egész vagány lesz.. Legalább is nekem így nagyon tetszik, + vannak beépített gomb skinek meg ilyesmik is. -
Dusee
őstag
hát én ezt már nem értem...
töröltem a registryből a KMPlayer részt, uninstall a programra, feltettem a legutolsót, amiben még nem volt benne ez az idegesítő oldalsáv, és egyszerűen nincs kép, fekete a videó de a felirat az megy
mi a gyász lelte? egyik napról a másikra csinálta ezt, nem állítgattam semmit benne. -
Kernel
nagyúr
Milyen restart, a Windowst nem kell újraindítani, a registry törlést pedig a KMPlayer bezárt állapotában kell végezni, különben leálláskor visszaír.
Ha tényleg tiszta lapot akarsz, akkor reg. törlés, utána lejátszó telepítés.
Korábbi verziók itt is megvannak
-
Kernel
nagyúr
-
Dusee
őstag
üdv
mitől lehet az, hogy akármit nyitok meg a lejátszóval, semminek nincs képe?
letöröltem ami fent volt (még nem ez az oldalsávos borzalom), felraktam a legújabbat és ugyan az. -
Villanyász
tag
Itt lehet válogatni: http://www.digital-digest.com/software/kmplayer_history.html#58
-
lcee79
addikt
nem elég hogy a frissítőre folyton jön az eset a vírus szöveggel, még miután felfrissítem odacseszik ezt az idióta oldalsávot, nagyon idegesítő, de látom nem csak engem zavar....
Lehet hogy lemondok a kmplayerről és használok valami mást...
De már ezt használom kb 5 éve nem is ismerem a többi lejátszót
-
Villanyász
tag
Sziasztok!
Az mitől van hogy ha egy fimnél audio sávot akarok váltani magyarán magyar helyett mondjuk angol hangot szeretnék akkor kifagy a kmplayer. Legutóbbi két verzió is csinálja
-
Milka 78
nagyúr
Ezt a birka bandát és a fantasztikus oldalsávjukat...
Ment is vissza a 3.5-ös verzió. -
-
-
Üdv
Frissítés után egy új fájl megnyitása után megjelenik a jobb oldali menü.
Hogy tudom kikapcsolni? Beállításokban nem találom.
-
Kernel
nagyúr
A klasszikus "tag" probléma megoldását már sokszor leírtam a topikban, ez egyébként saját találmányom:
Törölni kell a registryből a KMPlayer kulcsot (összes beállítás elvész, tiszta lapról indulunk utána):
HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer
Ez már régebben is szokott jelentkezni, amikor verziót cserél az ember.
-
Pinky
csendes tag
válasz
old-dog
üzenetére
Raktam fel régebbi kmplayert (3.3 és a 3.6ot) de mind a 2nél indulásnál kiírta, hogy nem találja a Tag-ot?! (Hogy mit nem találsz barátom?
) és persze ezek után nem is működött normálisan, a feliratot nem tölti be, nem műxik a számláló, a csík is csak akkor indul meg lent, ha fel le tekerem a hangerőt, mihelyst abbahagyom megáll megint...Én most próbáltam ki a VLC-t és eddig jónak tűnik (persze nekem a lényeg az újraszinkronizálás, de ez is tudja és a videók se csíkosak). Persze a kinézete nem 1 kmplayer, de találtam hozzá 1 kevéske skint és azt próbálgatom.

-
Pinky
csendes tag
Helló! Nem elég, hogy idegesítő, de ezáltal még lassabban is tölt be a lejátszó... Már vagy 1 hete keresek erre megoldást, nem sok sikerrel. KB: 0.. Szerintem, kicsit mélyen kell belebogarászni, hogy ki lehessen iktatni. Mérgembe felraktam a potplayert, ami meg egyes videóknál csikos képet mutat, most splash playerrel fogok próbálkozni, csak annál nem tudom, hogy van e újraszinkronizálás?!

-
rob83
aktív tag
Hali!
Sikerült valakinek likvidálni a KMP+-t?
Nagyon idegesít!
-
szumo
senior tag
-
Alfonz64
csendes tag
Kmplayer DTS hang mkv-nál:
Ha nincs hang ha átváltasz a Magyar DTS hangra:Itt át kell állítani a matroskát, Gabestra

Ahogy a külföldi fórumon is írják:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=59328Vagy kiveszed a pipát a DTS-elől:

Ez is fent volt a gyártó Kmplayer forumán csak nem találtam.
-
-
Televan74
nagyúr
A KMP+ ki lehet valahogy kapcsolni? Meg ez a oldalablak is nagyon idegesít. Azt is jó lenne valahogy eltüntetni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
RedWing
üzenetére
Feltehetően a Scroll Lock véletlen megnyomása okozta, de ki lehet iktatni teljesen is.
Noha egyébként hasznos, én régebben még a távszabályzót is megvariáltam az AutoHotkey segítségével, hogy adjon neki egy Scroll Lock parancsot (amit egyébként a táv nem tud). Mást viszont nem hajlandó elfogadni a KMPlayer:
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy egyik pillanatról a másikra megjelent lejátszás közben a jobb felső sarokban az eltelt/hátralévő idő.. Tuti én vagyok láma, de sehol az ég világon nem találom, hol lehet kikapcsolni?!
-
válasz
bluobluo75
üzenetére
nálam akkor csinál ilyesmit, amikor a két audio stream eltérő kódolással lett berakva a konténerbe, és az eltérő kódolásokhoz különböző dekóder használata van beállítva. ac3, dts, dts-hd, stb. ilyenkor sajnos nem sikerül neki a váltást megfelelően felgondolni.
-
old-dog
aktív tag
Szevasztok!
Az a problémám, hogy induláskor még jó a hang, de amikor előre viszem a lejátszást elnémul a hang. Akkor ismét elölről kell indítani az avi-t és jó lesz. Mit kellene beállítani, hogy a hang lejátszás is megfelelő legyen? -
Kernel
nagyúr
Nekem erre is jó a távszabályzó, hogy egy pause, visszalépés nem gond, illetve a rádiós egérrel is szoktam kezelni, görgővel tekerni, ha kell.
De van egy program, amit főleg hardveres médialejátszókhoz szoktak használni, amikor nem tetszik annak saját felirata, ezzel viszont igény szerint testre szabható:
http://aviaddxsubs.blogspot.hu/p/aviaddxsubs.html
Úgy látom, több feliratot is kezel.
-
zoli03
őstag
Van pár sorozat, amit nagyjából megértek angolul, de ugye van egy-két szó, amit nem ismerek. Ilyenkor jó lenne, ha csak ránéznék a magyar feliratra, aztán akkor érteném az egészet. De így, hogy alul-felül vannak, túl sok idő felnézni és megtalálni az adott szót.
Lehet keresek valamilyen feliratos programot, amivel egybe tudom másolni az angol és magyar szöveget, az időzítés ugyanaz, akkor gondolom valahogy meg lehet oldani. -
Kernel
nagyúr
A második felirat fentre kerül, a harmadik középre, ezen nem lehet változtatni.
Van lehetőség a felirat magassági pozíciójának eltolására, billentyűparancsokkal is, én egy távszabályzón külön gombokat konfiguráltam erre.
Azonban két felirat (alsó-felső) esetén az történik, hogy a feliratok távolodnak, vagy közelednek egymáshoz, így esetleg a képernyő közepén lehet összehozni őket. Utána még átfedésbe is hozhatók, majd helyet is cserélnek, ha tovább nyomogatom. De ennél több nem hozható ki belőle.
Poén kedvéért betöltöttem egy harmadik feliratot is (pontosabban ugyanazt harmadszorra), annak nem változik a magassága, marad középen.
Még mielőtt más fórumozók hülyét kapnak, annyit talán tegyünk hozzá, hogy két felirat hasznos lehet nyelvtanuláshoz például, noha a gyakorlatban én sem szoktam rá erre. Olyan előfordult már, hogy egy spanyol vagy angol filmhez csak Google-fordított felirat állt rendelkezésre (akár úgy, hogy én voltam kénytelen ilyet kreálni), mellé betöltöttem még az angolt is, így a két felirat + hangból hámoztam ki a mondanivalókat.
-
zoli03
őstag
Azt hogy tudom beállítani, ha két feliratot töltök be, akkor azokat egymás alá rakja alulra? Ha betöltöm a második feliratot, akkor az felülre kerül, és nem jöttem rá, hogy hogyan lehetne áthelyezni.
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
KMPlayerben meg lehet olyasmit csinálni, hogy a bevitt számokat albumonként, előadónként szortírozza ill. a listát elmenteni, exportálni, importálni? Vagy esetleg maga ismerje fel a számokat egy megadott helyről...
-
koshmar
veterán
válasz
Marmonkanna
üzenetére
Köszi.
Lehet, letörlöm ezt is (1 napig se volt fent), és visszarakom ezt a régit. Nagyon megszerettem- kinézetre és funkciókra egyaránt.
-
koshmar
veterán
válasz
Marmonkanna
üzenetére
Nekem is a régi KmPlayer volt fent, és egy ideje minden indításnál kiírta ezt. Tegnap este letöröltem, és felraktam az újat. Az már nem írja ki.

Ha tegnap este láttam volna az üzenetedet, nem törlöm le. A réginek mennyi a verziószáma?

-
Marmonkanna
tag
válasz
Marmonkanna
üzenetére
-
Marmonkanna
tag
üdv!
új rendszer, feltettem a jól bevált, régi kmplayert, visszaállítottam a beállításaimat a reg fileból, erre kaptam egy ilyet minden megnyitás elé:
el lehet ezt valahogy tüntetni?
-
Wasp91
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Megoldás = váltás
KMPlayer mostanság nagyon gagyi lett. -
bluobluo75
őstag
válasz
bluobluo75
üzenetére
De nekem megoldás kell nem váltás!
-
Wasp91
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Én is hasonló hiba miatt váltottam inkább MPC-HCra.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy egy alapból szinkronos 720p film angolul beszél, ha átállítom az audio--> adatfolyam kiválasztás --> audio/hun -ra, a hang néma [link]
Lényeg, hogy már régóta megvan a film, 100% valamikor frissített a KMPlayer és azóta variál
korábban ez nem volt.
Tudna valaki segíteni, hogy menjen a szinkronos sáv?
A 3.5.0.81 verzió van fent és most is ez "kavar"
Köszönöm előre is!
-
Kernel
nagyúr
válasz
Robokutya
üzenetére
Ha úgy nem jó, akkor maradjon minden alapállásban (az említett regfájlok segítségével) és megpróbálhatod az alábbi programmal átállítani az Autoplay társítást:
http://defaultprogramseditor.com/
Ennél be lehet tallózni a kívánt programot, igény szerint. Ha elromlana valami, még mindig vissza tudod csinálni, a regfájlos módszerrel.
-
Robokutya
senior tag
-
Bali27
addikt
SZiasztok. Ez az uj Kmplayer jobb már mint kb az 1 évvel ezelőtti volt? Szerettem nagyon, de egyszerüen használhatatlan volt biz. videóknál, és váltottam SMplyerre. Eddig tökély volt most meg az kezd el xarakodni

-
Kernel
nagyúr
válasz
Robokutya
üzenetére
Lehet a ZIP-ből is, de az oldalon egyenként is linkeli, ez már mindegy.
Én is csak annyit látok, hogy itt lelkendeznek többen is: [link] mert nekik sikerült a Video Thumbnail visszaállítása.
Szerk: most látom, akkor sikerült neked is.
K-Lite-ot én nem használok, kodekpakkot nem is nagyon érdemes telepíteni, másoknál is okoz károkat a rendszerben.
-
Robokutya
senior tag
válasz
Robokutya
üzenetére
Na elvileg visszaszenvedtem hurrá
de most megint ott vagyok ahol az elején.
a windows media playernek valahogy nincs hangja és ha bemontolok egy dvdt akkor ö indul el és nem a kmplayer.
ha visszateszem a klitet akkor lesz hang a winmedián? de nem mennek szanaszét ismét a miniatürök?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- OLED monitor topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet át kéne nevezni a topicot Masochism Playerre 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)