Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Erre valaki?
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Ismeretlen problémával szembesültem a minap a KMPlayer (ver. 3.6.0.87) használatánál. Indításakor a következő üzenet jelenik meg:

A feleségem gépén kissé más:

Mi ez, ill. hogyan tudom a problémát megoldani?
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
KMPlayerben meg lehet olyasmit csinálni, hogy a bevitt számokat albumonként, előadónként szortírozza ill. a listát elmenteni, exportálni, importálni? Vagy esetleg maga ismerje fel a számokat egy megadott helyről...
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
A múlthéten újraraktam a Win7-et és azzal együtt a KMPlayer legfrissebb verzióját is (ver. 3.6.0.87) és azóta a legtöbb esetben, amikor elindítok egy filmet, MP3-at a következő ablakok jelennek meg:

Ez mitől van ill. hogyan lehet a problémát megoldani?
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a Win7-t és a KMPlayer valahogy furán jeleníti meg a filmeket. Olyan durva, mintha csíkos lenne, pedig telepítés előtt szépen jelenítette meg.
Korábban is volt ilyen problémám és itt segített valaki, csak sajnos elfejtettem, hogy mit is kellett beállítani.
A segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest