Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
üdv!
Nem tudja valaki h meglehet oldani valahogy azt, h egy adott filmből "kilop" egy előre megadott mennyiségű képet?
vagy esetleg van külön ilyen program? -
akaido
addikt
To be able to use DXVA, you'll need a graphic card amongst the following series:
* nVidia: 8xxx, 9xxx and GTX series or newer
* ATI: Radeon HD3000 and HD4000 seriesNeked 7900-ad van az adatlapod szerint.
-
jolti05
őstag
A video processing nekem máshogy fest, lehet nem azonos a verzió.
"you should see dxva as output when playing a HD video file. Just press TAB during playback to check"
Tab után hol kellene látnom DXVA-t? Mert ilyen feliratot nem találtam. -
akaido
addikt
Beállítások menü Dekóder használatban vannak a belső - külső dekóderek.
Pl. a Külső dekóderek DTS audió menünél ha a B-re [azaz a Beállításokra] klikklesz, akkor az SPDIF menüben elég sok mindent lehet beállítani. -
jolti05
őstag
Sziasztok.
Nekem két kérdésem lenne a lejátszóval kapcsolatban:
Az egyik, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy digitális kimeneten keresztül megkapja az erődítő Dolby vagy a DTS hangsávot, a másik pedig, hogy DXVA gyorsítást hogy állítom be?
Köszi, ha esetleg valaki válaszolna

-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a KMPlayeren merre kell beállítani a filmtörténet készítést, hogy működjön is, mert most ezt írja ki:
[link]
Most a 1437-es telepíthetős verziót használom.
Köszönöm! -
versionen
csendes tag
Egy éve használom a potplayert, gpu gyorsítást kiválóan használja, a wmv 1-2-es verziója nem megy dxva támogatással, és a divx .
Alapkövetelmény a vista vagy a w7 oprendszer és a dxva képes videokártya.
Alapbeállítással működik a gpu gyorsítás.
A KM player utódja a pot.
Stabilan működik a pot, csak két program kell mellé, haali splitter és a real alternative.
Frissíteni kell a direktx-et.Amit viszont egyetlen épkézláb lejátszó sem tolerál, a kódekpakk jelenléte a rendszerben.
Nem kell semmilyen kódekpakk!!! A beépített kódekek minden filmformátumot lejátszanak.Egyébként nem kínai fejlesztés hanem kóreai.
Tavaj amikor elkezdtem használni csak a legfontosabb opciók voltak angolra fordítva, egy olasz csávó kezdte el angolítani. -
perempe
veterán
Hogyan töltöm be a beállításokat? (.reg file-ba mentettem el.)
-
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!Kéne egy kis segítség,mert sajna nem boldogulok...A legújabb Kmp-t használom és most váltottam Win7-re és az istenért sem tudom beállítani
Adott egy 24 colos Benq monitor ami full hd-ban üzemel és adott egy 94cm-es Hd Ready tv.mindez HDMI kábellel összekötve.Eddig úgy használtam,hogy a monitor full hd-ban ment,míg a tv 1280X720/50Hz-ben ment.A tévé mint kiterjesztett(extended)módban ment hiba nélkül.Most is életre tudom nagy nehezen kelteni,de a tv-n kinyújtja teljes képernyőre a filmet(nincs alsó felső csík).A Catalystban már szétállítottam mindent(már több Catalyst-ot is kipróbáltam),de olyan mintha nem is reagálna rá.Pl: a Catalyston az image scaling opcióból teljesen ki vagyok zárva.Nem lehet ezt megkerülni és a Kmp-ben felülbírálni? -
Termi16
őstag
Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék kérni, kezdek nagyon ideges lenni

Adott a legújabb Km Player, meg egy mkv-s fullhd-s film...kép jó, hang jó, minden oké, viszont a film bizonyos részeinél (elég gyakran) úgy gondolja a kmp, hogy itt vége van a dolognak.
A mappában volt még a film sample-je is, szóval ilyenkor mindig automatikusan arra ugrott át( majd miután azt is lejátszotta, nem történt semmi, csak leállt). Aztán kitöröltem a sample-t, hátha ez a baj, de most meg csak simán "befejezi" a filmet, szal leáll és visszarak az elejére. A mappában csak a film van, meg hozzá egy magyar felirat, semmi más. Az azonos típusú fájlok megnyitását kikapcsoltam, hátha ez a problem, de nem nyert.Néztem másik mkv-s filmmel is, és azzal rendben van minden, szal úgy néz ki, hogy csak ennél a filmnél csinálja...
Mit lehetne tenni?

-
daninet
veterán
Helló!
Ha 5.1-es hanggal rendelkező fájlt akarok lejátszani csak az első 3 hangszóró szól (L R C) és a hátsók hangját is átpakolja a két első center hangszóróra. Igazából windvd-t használok, ott gond nélkül működik minden, viszont az nem tud mkv fájlokat lejátszani. A beállításokban elvesztem teljesen, odáig jutottam, hogy 5.1 (3/2)-re állítottam a kimenetet de nem lett jobb. A teszt file a dolby channel check. A srácnak itt ugyanez a problémája, de választ nem kapott.
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Visormail
üzenetére
Más lejátszóval jó csak a Media Player Classic - Home Cinema-t néztem meg korábban egy KMPlayer régebbi portable változatát, ezekkel jó volt, csak ezzel az új telepítős KMPlayerral nem.
Azért váltottam erre a régiről, mert volt egy MKV videó ami erőssen pixelesedett, az új lejátszóval már nem.
....viszont ennél meg ez a sima videó nem jó, amiről ezt lehet tudni:
[link]
Azért ragaszkodnék a KMPlayerhez, mert többnyire ez hozza ki a legtöbbet a hangból! -
Visormail
addikt
válasz
bluobluo
üzenetére
A mostani verziói is lejátszák a dvd-ket természetesen. Elindítod a kmplayert aztán nyomsz rá egy jobb egérgombot, bemész a megnyitás menübe azon belül ki tudod választani legalul a meghajtót amibe a lemezt tetted, ha a gépen van a dvd csak simán vob ifo stb fájlokként akkor azt választod hogy mappa megnyitása és megmutatod neki hol van, ha lemezkép fájlként van a gépeden (iso, nrg, stb) akkor meg azt előbb csatold fel mondjuk a daemon tools programmal utána az 1. vagy 2. módszerrel megnyitod.
Ha elkezdi játszani de lefagy az valami súlyosabb hiba lesz a rendszeredben szerintem.
A dvd-re vonatkozó beállítások: szintén jobbegérgomb/opciók/beállítások/dvd beállítások
-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy merre lehet a KMPlayerben beállítani a DVD-t?
Ugyanis elkezdi lejátszani, de lefagy.
Xp-n is, w7-n is.
Ha a videóra kattintok jobbegérrel, a társításban sincs benne
....ha jól emlékszem régebbi verziói lejátszották a DVD-t a KMPlayernek
Ha valaki tud segítsen!
Köszönöm! -
t-motion
csendes tag
Üdv.
Egy olyan problémám lenne, hogy bármilyen formátumú film lejátszásakor. Kis ablakban jó de ha nagyítom a kisablakot vagy teljes képernyőbe rakom akkor a kép ismérteben fut tovább.Próbáltam ezt a megoldást:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=16903
de ez sem segített.A gép amin van nem az enyém, én csak segíteni szoktam neki, megnéha rendbe tenni.
(sajna lebeszélni nem tudom róla hogy mással nézze a filmeket.)Amúgy érdekesmód más lejátszók igazodnak a lejátszó ablakméretéhez, vagy épp a teljes képernyő mérethez, csak ez nem.
Amúgy : KMP 2.9.4. 1434 magyar verzió van fent.Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
-
Penge_4
veterán
Na eddig találtam a Potplayerben is egy bugot.
1: Csinálj legalább 2 új albumot az alapértelmezett mellett és pakolj fájlokat mindegyikre.
2: Válts át bármelyikre a "Default Album"-ot kivéve.
3: Zárd be a lejátszót.
4: Intézőből vagy TC-ből duplaklikkel nyiss meg egy fájlt, ami a playerhez van társítva.
5: Miután megnyílt a lejátszó, átváltva a Default Album listára és elkezdte lejátszani a fájlt nyiss meg a fájlkezelőből duplaklikkel egy újabb fájlt.
6: Arról az albumról, amin álltál a bezárás előtt, minden fájl eltűnik és a .dpl fájl mérete (C:\Users\<username>\AppData\Roaming\PotPlayerMini\Playlist\) is 40KB-ra csökken.A leggázabb, hogy ezt angol nyelven nem tudom hol jelenteni sem. Faszé' nem tud valamelyik mainstream (angol bugtrackerrel is rendelkező) video player fejlesztő normális, funkciógazdag lejátszót írni? (költői kérdés).

-
-
pete_21
addikt
Ennek örülök. Köszi az infokat, akkor ki is próbálom majd!
A Gomplayert is próbáltam régebben, mert néhány avinál a KMPlayerben csúszott a hang.
A Gomplayerben meg ez a felirat-pozícióhoz ugrás nem működött valami jól, mert ha jól emlékszem, kétszer kellett megnyomni, első megnyomásra az aktuálishoz ugrott...
-
Penge_4
veterán
Félig off, de szerintem sokan örülnek majd neki, akiknek már hozzám hasonlóan elegük van a KMPlayer bugosságából és a haldokló fejlesztési tempóból.
A Potplayer-t ismeri valaki? Kínai fejlesztés, de van hozzá angol nyelv, 1.5-ös verziónál tart, nagyon dinamikusan fejlesztik, szinte havonta 2-3 kisebb frissítés érkezik és a fejlesztő célja az volt, hogy egy stabilabb, jobb KMPlayert csináljon.
Itt a fóruma, itt a changelog és itt vannak az aktuális új verziók.
-
Digital
addikt
Hali!
Hogyan lehet 5.1/dts hangot kicsiholni a kmplayer-ből? Egy mkv fájlt játszanék le, az alaplapi hankártyával van az erősítő összekötve optikai kábellel.

-
csaboo
tag
Sziasztok!
1080p-s filmeket próbálnék DXVA gyorsítással lejátszani, MPC Video Decoder-el. A hang és feliratok rendben vannak, viszont kép nincs (szimplán fekete).

A leképző EVC, de ugyanez van EVC Custom-el is. Más rendererrel természetesen működik, viszont akkor nincs DXVA.
Az OS Windows 7, VGA Radeon HD4850 (ezzel biztos nincs gond).Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a probléma forrása?

Köszi!

-
Visormail
addikt
Lehet valahol állítani a bufferelésén ami az online rádióhallgatásra vonatkozik? Sima WMP-vel folyamatosan szóló adónál a kmplayerrel sűrűn megakad a lejátszás folyamatosan bufferel, gondolom kicsire van ez állítva.
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Már mások is írták korábban ezt a problémát, és velem is ugyanez van, pixeles a kép, ha DVD-t nézek. Több lemezzel próbáltam, nem volt jó, Media Playerben (12) pedig tök jó (de azt nem használom mert nem jeleníti meg az összes feliratot dvd-n).
Win7 64 bit, aero ha van ha nincs, nem változik, a probléma megmarad, pedig kipróbáltam azt is amit megoldásként javasoltak a többieknek. Legújabb verzió.
Lehet nem szereti a Km player a Win 7-et? -
_ak_
addikt
Senki nem futott át egy átmeneti megoldáson a Wizard láthatóságával kapcsolatban? Az alsó egy harmada kilóg a keretből így nem szinte nem lehet beállítani semmit. Elvileg ez is egy ismert bug, de már tavaly óta.

-
Penge_4
veterán
Engem nem banoltak, de szarnak rá, pedig én se tegnap postoltam már ezt a bugot...
Azóta megoldottam AutoHotkey scripttel:
#IfWinActive ahk_class Winamp v1.x
Numpad1::a
Numpad2::b
Numpad3::c
Numpad4::d
Numpad6::e
Numpad7::f
Numpad8::g
Numpad9::h
Numpad0::jÍgy le kell mondanod 10 másik billentyűről, de az alfanumerikus részen úgyis van elég sok.
Amik legkevésbé kellenek azokra állítsd be a kívánt parancsot, majd remappold át a fenti példa alapján.tknof1871: Nyomd meg a Tab billentyűt.
Több KMPlayer egy időben: General->Disallow multiple instances mellől vedd ki a pipát.
-
Merw
csendes tag
http://kmplayer.en.softonic.com/opinion/how-kmplayer-moderators-solve-bugs-232684
Úgyhogy így várjátok a segítséget egy buggal, bannolva lesztek mint én, mert "káromkodtok"

1.5 éve talán ide is írtam, hátha van megoldás, de látjátok, ennyi idő alatt kijöt 1435 1436 1437es verziószám, de nem javítottak semmit

-
tknof1871
őstag
Hogy lehet beállítani, hogy a lejátszott/eltelt időt századmásodpercre pontosan kiírja vagy ha azt nem, akkor a frame-t?
Lehet egyszerre több, legalább két KMPLayer-t futtatni egyszerre? -
tknof1871
őstag
válasz
JoeFromHun
üzenetére
Valaki írja meg, érdemes-e telepíteni a korábbi helyett.
-
JoeFromHun
csendes tag
Sziasztok van új KmPlayer (2.9.4.1437)
[link]

-
tknof1871
őstag
Vannak videók, amiknek kézzel kell beállítani a képarányát, hogy normálisan nézzen ki. A filmtörténet felvételekor ezzel a program nem törődik és a képek elcseszett aránnyal készülnek el. Lehet ezen valamit segíteni?
-
LOTR
addikt
én már alapból azt nem tudom, hogy miért állította a kmplayert alapértelmezettként, de rengeteg file-hoz ezt rendelte hozzán aztán most állítgathatom vissza az összeset
azt gondoltam kmplayer beállításainál valahogy ki lehet kapcsolni - majd akkor megnézem ezt a társítások beállítását -
LOTR
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, feltettem a kmplayert, és nagyjából az összes általa kezelt file-formátumhoz hozzáadta magát alapértelmezettként, uninstall utána meg nem tudom kikapcsolni ezt az opcióját.
Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Előre is köszi! -
qantum
senior tag
ja de jó , csak kellett a toolbar is
-
qantum
senior tag
Sziasztok ! Ezt miért kapom ? " Az osztály nincs regisztrálva " (64bit wind7)
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Kmplayert használok már egy ideje, most olyan problémám akadt hogy ha 5.1-es avit vagy dvd-t akarok nézni, 5.1-es analóg hangrendszerrel akkor rosszul keveri ki az 5.1-et. A center nem szól, és a két front hangszóró adja ki azt a hangot amit a centernek kellene. Windows 7 x32 az op rendszer.
Az 1431-es verzió viszont jól működik, de ugye már ha jól tudom az 1436-nál tartunk. Mi lehet a gond szerintetek?
-
Visormail
addikt
Hát a legújabb nem?
-
bluobluo
aktív tag
erre valaki?
(#439) -
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Windows 7-re most melyik KMPlayer verzió a legjobb? -
Visormail
addikt
Sziasztok koncert dvd-ket szoktam nézni/hallgatni és ahhoz elég jó a kmplayerben lévő visszhang opció, növeli a koncert érzést. Alapbeállításon is jó de szeretném növelni a mértékét, viszont számomra kissé bonyolult a beállítása mivel nem 1db csúszka van hanem 7, olyan feliratokkal amikhez lövésem sincs
Van itt olyan aki ért ehhez?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Néhány videónál amikor gyorsan mozog a tárgy, vízszintes csíkozás látszik. Ez szerintem az eltérő amerikai és európai rendszerből adódik, az egyik soronként rajzol képet, a másik meg két soronként, félképeket használ. De mindegy is, ez nekem magas, valaki magyarázza el, hogyan kell megoldani, hogy ne legyen csíkos, pls.
-
macman507
aktív tag
Nagyon jó lejátszó,

mondjuk felvett .avi videónál néha kicsit akadozik, de úgysem a fraps-al felvett anyagot akarom ezen nézni

-
ntomka
nagyúr
Jobb klikk a lejátszó ablakon > Opciók > Beállítások > Bal oldalon kattints a Videó feldolgozásra > Jobb oldalon a Leképezés fülre > A Leképezés melletti legördülő menüben: Enhanced videó leképező (csak Vistán) legyen kiválasztva.
Codec pack nem kell ehhez a lejátszóhoz, van benne minden.(#432) Sean87: Te is a beállítások alatt az Általános opciók \ Billentyűzet/egér menüpont alatt megtalálod amit keresel.
-
Gyick
őstag
Sziasztok!
Fetettem a kmplayert de elég csúnya képe van+raktam win7 codecpackot de akkor hogy álitgatom nem javul a képe,mi a teeendő? -
Sean87
csendes tag
ezen a lejátszón be lehet állítani hogy egyszerii kattintásra megállítsa kétszeri kattintásra pedig kirakja teljes képernyőre ne pedig megállítsa ha 2x kattintok rá?!
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a kmplayerrel, hogy létrehoz egy kmplayer mappát benne egy capture és egy albumart mappával ott ahonnan a filmet elindítom vele. Ezt hogyan lehetne kiszedni, mert elég idegesítő, hogy az összes filmes mappámat tele szórja velük.
Csáó!
-
D@ni88
addikt
hali, HD filmek közben be-be csíkoz a kmplayer, míg wmp alatt nem. Mit kell beállítani hogy normálisan menjen? win7
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg egy egyszerű beállítási probléma lesz, de egyszerűen nem találom a megoldást, ezért itt kérnék segítséget: kmplayert használok filmnézéshez, meg vagyok vele elégedve, viszont a hangnál nem stimmel valami. Hol halkabb, hol hangosabb, film közben is változik. Biztos valami szoftveres hangjavítás akar lenni, de ez kicsit ront az élvezeti értékén. Hol és hogyan lehetne ezt megoldani?
Köszönöm előre is!
-
Sas madár
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Még mindig akad de nem jövök rá mi a gondja.
K-lite-t tettem a saját lejátszójával jobb lett de még mindig nem tökéletes.
Viszont most jöttem rá elfelejtettem megnézni a felbontását a filmnek. -
Sas madár
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszönöm mindenképp tesztelem majd.
Nem tudom ez lehet csak az én dilim de amiből van jól bevált nem telepítős verzió azt inkább nem telepítem,az sem fogja az xp-t . -
Speeedfire
félisten
válasz
Sas madár
üzenetére
alapvetően ha sima xvid film akkor elvileg elégnek kell h legyen a beépített kodec is
ha máshogy nem megy akkor rakd fel az ffshow kodecet
és a beállításoknál lődd be h ezeket használjabeállítások/szűrő kontroll/dekóder használat/külső audio/külső video
ha így sem megy akkor próbáld meg a MPCHC-t, a további ötletekből kifogytam
nekem a kis gépem (cel 633/256mb ram/gef 2) elviszi ezeket az xvid videókat amit fent linkeltemamúgy meg szerintem rakd fel a rendesen a legfrissebb kmplayert, ott is a full-t és amikor bejön a varázsló mindent állíts be rendesen, lehet h ez is segít rajta
-
Sas madár
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszi .
Tegnap este nekem is ez ugrott be nem tettem még semmilyen codeket a gépre.
Mit ajánlasz ?
Sanjna csak hétvégén kerülök újra a géphez mert nem egy városban vagyunk. -
Sas madár
őstag
Sziasztok.
Maminak összeraktam maradékokból egy 1000 intel gépet netezni .
Most tettem rá portable KMPlayer-t és 1-2 filmet de akadozva játssza le.
Hol kell keresgélnem a hibát? -
pigatt
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszi!

-
pigatt
őstag
Üdv.!
KMPlayerben lehet valahol színélességet állítani? Mert fakóbnak látom mint mpc-hc-vel. Semmilyen codec nincs fent.
Köszi a segítséget.

-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
Átállította a kódolást valszeg...volt már nálam is ilyen...
-
Mikiller
aktív tag
Helló!
Nekem olyan dolog tűnt fel a Kmplayerrel kapcsolatban, hogy filmnézés közben úgy kb. 15 perc után elkezdi "dolgoztatni" a winyót, majd felpörgeti a procit és ezzel együtt a ventillátort is.Ezt azóta vettem észre, amióta Win7-et használok. XP alatt nem volt ilyen.
Ilyen felpörgetés közben, ha megmozgatom az egeret, vagy kilépek ablakos módba és így nézem a filmet, egyből abbamarad a jelenség. Amikor visszamegyek fullképernyős nézésbe, újabb kb. 15 perc eltelik és megint kezdi. Az előző 4 éves konfigomnál is ez volt, és most az újnál is.
Mi a fene lehet ez? -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
alaphelyzetbe állítottam mindent erre most jó

pedig telepítés után nem állítottam el semmit sem -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
úgy néz ki magamra maradtam

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Legújabb verziót raktad fel? Milyen OS ? Minden filmnél?
-
Speeedfire
félisten
üdv!
eddig hibátlanul használtam, tegnap volt egy win reinstall erre amikor kirakom nagyra a filmeket pixeles lesz
MPCHC alatt nincs ilyen probléma
mi lehet a gond? mindent úgy csináltam mint eddig
próbáltam h minden video/audio dekódert az ffdshow játszik le, de így sem történt változás
valószínű h valami kmplayer beállítás lesz de nemtudok rájönni h mi -
kovacszk
senior tag
válasz
lakatosturbo
üzenetére
ie alá is rakd fel a flash playert, az nem netes cucc hanem a médiatár, ami flash alapú.
-
lakatosturbo
aktív tag
Azt hogy lehet kikapcsolni amikor elindítom legfrissebb km playert akkor bejön valami internetes valami hasonló mint a media playernél na ezt szeretném kikapcsolni mert a vistát meghülyíti így.
Előre kössz a választ aki elárulja, hogy kell!!
-
Stoki78
csendes tag
Ami még érdekes, hogy winamp lejátsza ezeket a filmeket hiba nélkül, viszont a kmp nem. Zöldcsíkos a kép.
Mi lehet a baj? Köszönöm ha vki tud segíteni ebben. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Adott egy 24 colos Benq monitor ami full hd-ban üzemel és adott egy 94cm-es Hd Ready tv.mindez HDMI kábellel összekötve.Eddig úgy használtam,hogy a monitor full hd-ban ment,míg a tv 1280X720/50Hz-ben ment.A tévé mint kiterjesztett(extended)módban ment hiba nélkül.Most is életre tudom nagy nehezen kelteni,de a tv-n kinyújtja teljes képernyőre a filmet(nincs alsó felső csík).A Catalystban már szétállítottam mindent(már több Catalyst-ot is kipróbáltam),de olyan mintha nem is reagálna rá.Pl: a Catalyston az image scaling opcióból teljesen ki vagyok zárva.Nem lehet ezt megkerülni és a Kmp-ben felülbírálni?

Van itt olyan aki ért ehhez?