Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Gyerekek mit szenvedtek itt ezzel? Akár mikor benézek szenvedés van
Smplayert próbáljátok már ki pls...Aztán irjátok meg hogy mi a helyzet... -
Bigyo13
őstag
És nem , hogy írni nem tud mappába az exe, hanem olvasni sem tudja a KMPCfg fájlt!
Mert figyelembe sem veszi...

-
Bigyo13
őstag
Na erről beszélek.. a KMPCfg létrehozásakor nekem is kifagy az ablak és semmi nem látszódik a lejátszóból!
Vagyis HIBÁS a 121-es EXE úgy ahogy van!

Egy hete szenvedek ezzel és kb senki nem vette eddig ezt észre

Egyébként ilyen "brutális" exe fájl méret módodsítás még nem volt! 3Mb a különbség.. biztos van benne egy óriási bug!
-
Kernel
nagyúr
-
Bigyo13
őstag
Jó örülök, de nekem a TV-re van konfigurálva a lejátszás és nem a monitorra!
És képtelen a 121-es exe megnyilni a Tv-én...
És nem írtad, hogy létrehoz-e a mappában KMPCfg fájlt vagy nem?
Mert én kipipálom, hogy mentse, de aztán eltűnik a pipa a négyzetből, ha újra indítom a programot, és NEM ment konfig fájlt!
És az összes WIN UPDATE fenn van nekem..

-
Bigyo13
őstag
Sajnos semmilyen módon nem indul el az EXE fájl az F meghajtómról, ahol az eredeti telepített mappa van!

Ahogy az előző verziós 120-as EXE fájlt visszateszem az F mappába a 121-es helyett, abban a pillanatban megint jó minden!
Ez egyedi XP-s hibája lesz akkor a 121-esnek.
Amúgy a reklám csík az már a 120-asban SINCS ám!

Telepítettem a C meghajtóra is, onnan elindul csak teljes új beállítások vannak, mint a régi, de észrevettem, hogy NEM ment Konfig fájlt, hiába állítom be a beállításokban, hogy mentse el egy fájlban... EZ BIZTOS HIBA!

Vagyis KMPCfg fájlt NEM hoz létre egyáltalán, hiába állítom be, hogy IGEN!

-
Kernel
nagyúr
válasz
Bigyo13
üzenetére
Kipróbáltam, nekem működik. Nem látom már azt a webes oldalsávot sem, ami miatt egy ideje nem is frissítettem inkább.
Először töröltem a registryből (de azért el is mentettem a régi beállításokat, hátha kell még), utána az eddig használt verzió mappáját át is neveztem. Indítva kiderült, hogy a telepítő ennek ellenére ismeri a réginek a helyét, ami nálam "D:\Programok\KMPlayer".
Registryben rákeresve az is kiderült, hogy a "KMPlayer", illetve az elérési út még számtalan helyen szerepel, társítások, shell, akármi. Úgyhogy ezzel már nem is vettem fel a harcot, túl nagy munka lett volna egyenként kitakarítani.
Szokott módon telepítettem, Pandora szolgáltatás most nem is jelent meg, így azt nem kellett tiltani. Toolbar-majomságok természetesen elutasítva, ezek után megy rendesen (Win7):
-
Bigyo13
őstag
Jó, hát a 121-es verzió úgy sz** ahogy van!

NEM lehet rábírni az exe fájlt, hogy úgy működjön, mint az előző verzió!Hiába törlöm a REGEDITBEN a kulcsot, akkor sem nyílik meg az exe a régi telepített (jól működő) könyvtárból..
Hiába tették ki ide ma, [KMPlayer 3.8.0.121]
mert ez ugyanolyan rossz mint, amit én pár napja leszedtem..

-
Kernel
nagyúr
válasz
Bigyo13
üzenetére
Installeres installer vackokat én nem telepítek, legfeljebb csak szükséghelyzetben, akkor is fokozottan figyelni kell, hogy milyen szemeteket akar felrakni a gépre, még pluszban.
A Videohelp oldalon a rendes full telepítő található meg. Múltkor még arra is figyelmeztették a felhasználókat, amikor valami hibás verzió került ki.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Bigyo13
üzenetére
A KMPlayer által automatikusan ajánlott frissítést nem érdemes telepíteni szerintem, mert az lehet koreai verzió is, mint a PotPlayernél is szokott lenni ilyen gond. Utóbbi időben én már csak innen szoktam letölteni:
http://www.videohelp.com/tools/KMPlayer
Ez egy folyamatosan karbantartott oldal, mindig felteszik az aktuális angol verziót, koreaival nem foglalkoznak.
-
-
Bigyo13
őstag
A ma megjelent 3.8.0.121-es verzió másnak is hibát ír ki? Nálam elsem indul

-
whiskeys
őstag
Hol lehet beállitani hogy egy adott mappában lévő filmeket sorban lejatsza, ne álljon meg a lejátszás amikor egy végetért?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Lefrissítettem a lejátszót, de most furán szól az 5.1. A center hangsáv mind a 3 elülsőből szól. Hol tudnám állítani, hogy jó legyen? köszi
-
kissdavidka
újonc
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy a KMPlayer fut rendesen de amikor belelépek a teljes képernyő múdba akkor nem megy ki a kép a teljes ablakméretre és a kép (videó) sem tiszta. Előre is köszönöm a segítséget.

-
Bigyo13
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Az az OSD üzenetek szín beállítás! Ez amit én írtam meg nem az.. hanem a program ablak színei.. ennek nem találom a változtatási lehetőségét..

-
Bigyo13
őstag
Ha már bemásoltam a képet akkor esetleg valaki nem tudja, hogy a ZÖLD színű szöveg betűket hol lehet át állítani más színre a programon belül?
Mert a szürke alapomon nem lehet elolvasni a zöldet...
(most kb el lehet így a képen, de a Monitoron nem)A WIN-ben NINCS ilyen zöld színű beállításom sehól.. ez csakis a KMPlayernél van...

-
Gyick
őstag
Szerintem az akkor jön elő az az ablak ha talál majd új verziót.Nekem most ez a legujjab verzió teljesen tökéletes eltünt a box kapcsolo teljesen,pedig csak a host fájl van átirva azon kivül semmi
-
Bigyo13
őstag
Az új verzióban nem találom a Verzió Ellenörzés KIKAPCSOLÁSI lehetőséget!
Eddig én is a 3.6.0.87 -est használtam a reklám szarság miatt.. abban még kilehetett kapcsolni a verzió ellenörzést Induláskor..
az újban máshol van? Vagy nincs?
Köszönöm.
-
Gyick
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Ebbe kivették azt a gridet vagy mit szerencsére
-
Kernel
nagyúr
válasz
gagyilovag
üzenetére
Nekem is volt már ilyen, de a távszabályzómon hiába nyomogattam az entert. De a VLC-nél, amit a tuner miatt is használok, gyakrabban találkozom a problémával.
Míg rá nem jöttem, hogy ilyenkor egérrel kell kattintani egyet a tálcára, utána a képre, attól meggyógyul.
-
dodoroli
aktív tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Milyen verziójú frissítés?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Na megoldva a rejtély:
ENTER

-
gagyilovag
aktív tag
Sziasztok!
Míóta frissítettem eltűntek a reklámok,majd jött egy újabb frissítés,és hála istennek reklám továbbra sincs,de mióta a legújabb verzióm van azóta teljes képernyő módban alul látszik a tálca,és nagyon zavar!
Ezt,hogy lehet eltüntetni? -
tpet3r
csendes tag
"Találtam" egy működőképes beállítást, amely működik 3.8-nál is és nem kell kikapcsolgatni a BOX kapcsolót.
Egyrészről benne maradt a host file-ban a 127.0.0.1 player.kmpmedia.net no sidebar sor és csináltam egy üres index.htm oldal a Kmplayer Logo mappájában, majd a Skinek\Logo\ <Alapértelmezett logo>-t választottam és nincs már gondom
-
Gyick
őstag
Azt hogy tudom beállitani hogy a következő videora ugorjon magától a mappában mikor vége egynek?már mindent probáltam pedig régebben be tudtam igy állitani 3.0.0.1442 verzió
-
Henker2
addikt
Srácok!
A kmplayer-ben hol lehet beállítani, hogy a HD film ne szaggasson? Egyik napról a másikra a lejátszóban elállítódhatott valami, mert ha FULL HD filmet nézek és beletekerek, akkor elcsúszik a hang pl.
Illetve DivX filmekre van-e valami jó beállítás, amiből esetleg még jobb kép és hangminőséget lehet kicsikarni?Köszi
-
mad1
veterán
3d s filmet lehet csinalni normal filmbol?vagy van olyan program ami atalakitja?vagy ezt a kerdest hol tegyem fel?
koszi a valaszt -
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Lenovo G500as i3-as procival szerelt verzión az istennek nem sikerült lejátszani Blu-ray filmet. Az olvasó egy samsung SE506BB. Gyári lemezen adott power DVD nem igazán működik. A KMPlayer pedig hibát ír ki. PowerDVD 13 viszont lejátsza a lemezt.
Segítséget előre is köszönöm!
-
Kernel
nagyúr
Minden fórumos szabályzattal és fórumetikettel ütközik, ha valaki egy oldalt nem képes visszalapozni a már többször leírt megoldás elolvasásához.
Én általában szívesen segítek problémák megoldásában, amiben legalább van valami kihívás, még ha csak annyiban is merül ki, hogy a Google segítségével megkeresem és lefordítom magyarra.
De az nem nem kihívás, hogy sorozatban ismételgessek valamit, olyanok kedvéért, akik még a fórumszabályzattal sincsenek tisztában, keresőt sem tudnak használni. Mindennek van egy határa...
-
Pinky
csendes tag
-
Robokutya
senior tag
nem star trekezek

tényleg gyűlölni való amit mostanában a frees dolgokkal csinálnak nem figyelsz a telepítésnél és máris van a gépeden felpakolva ezernyi dolog amit nem is kértél vagy te azt hiszed hogy nem kértél.(rakás böngészőbe épülő szirszarságok csomó vírus irtónak álcázott kémprogramok stb stb.
Lehet visszateszem az egyel régebbi verziót abba még nem volt és kikapcsolom a frissítést úgyse ad ujjat amit használnék. -
hugi0
őstag
Most jartam eloszor ezen a forumon.
Valoszinuleg nem tertem volna at masik programra, ha eme forum allando latogatoja lennek.
- mert minden bizonnyal olvastam volna a megoldast.2 lehetoseg van.
1. visszaolvasok, es megtudok pluszban egy ket dolgot a KMP-rol.
2. csondben maradok es hasznalom a P-DVD-t
- azt valasztom ami a hasznomra valik, az egyes pontot.Es ezuton szeretnem megkoszonni a segitsegedet.
-
Robokutya
senior tag
Még mindig megoldást várok erre a http szarság kikapcsolási lehetőségére.
Mit tegyek hogy kihaljon ez a böngésző?
Értelmes leírást várok nem pedig ezt töltsd le és bedobsz nekem egy rakás linket tartalmazó oldalt,

-
JoolsNOS
veterán
Hangsávot miért nem vált a km player? Vagy nincs hang vagy lefagy. Eddig az összes verzió, más lejátszónál nincs gond vele.
-
Kernel
nagyúr
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Pedig én akkor tapasztaltam ilyet, amikor a koreai oldalról töltöttem le. Innen mindig jó volt:
http://www.videohelp.com/tools/KMPlayer
Újratelepítés után célszerű törölni a registry KMPlayer kulcsát, amitől minden beáll alapra, ez egyéb problémáktól is megkímélhet.
Ezután első induláskor érzékeli az oprendszer nyelvi beállítását és automatikusan arra áll.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Újratelepítettem a kmplayert, de koreai lett a menü. (több forrésból telepítve is) Hol tudom átállítani? Van egy langauge menü, de ott csak 4 beállítás van, semelyikre se csinál semmi látványosat

-
nubreed
veterán
Üdv!
Én úgy emlékszem régebben, ha windows intézőből, vagy bárhonnan megnyitottam dupla klikkel egy Kmplayer által kezelt film formátumot akkor automatikusan elkezdte a lejátszást. Most meg nem így van, még egyet rá kell klikkelni a lejátszás gombra vagy a képernyőre, hogy elkezdje a lejátszást. Valahol elállíthattam valamit? Ha Kmplayeren belül nyitok meg bármit, akkor automatikusan elindul a lejátszás...
-
BenJoe80
senior tag
Erre valaki?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Robokutya
üzenetére
Azért én megnézném a verziószámot, mert csak a 3.7-nél kezdődik az a hülyeség.
3.6-ból ez a legutolsó, amiben még nem volt ilyen:
Noha ezt a problémát nem befolyásolja, de különféle egyéb hibák esetén nem árt törölni a registryből a KMPlayer kulcsot:
HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer
Minden beállítás elvész, "tiszta lappal" indul utána a program.
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Ismeretlen problémával szembesültem a minap a KMPlayer (ver. 3.6.0.87) használatánál. Indításakor a következő üzenet jelenik meg:

A feleségem gépén kissé más:

Mi ez, ill. hogyan tudom a problémát megoldani?
-
Kernel
nagyúr
Közben én is eljátszottam a DXVA-gyorsítás beállításával, amihez a gépen telepített LAV-filtert használtam. Ez nálam a DVBViewert is kiszolgálja, Multi-Threading beállítás mellett akár egyszerre is.
Belső dekóder letiltása:
Külső keresése:
A LAV-filters beállításával egyéni igények szerint lehet / kell játszani:
TAB lenyomása:
Így nézett ki alapállapotban, DXVA-gyorsítás nélkül:
-
Kernel
nagyúr
válasz
zsoltrs
üzenetére
DXVA működésének kellene utána nézni (Tab-billentyű), külső dekóder:
http://www.cos-soft.eu.pn/tutorialkmplayer_old.html
Belső dekóder:
http://pantuflo.freehostia.com/WebHelp/How_to_use_DxVA_with_HD_videos.htm
Nekem mondjuk nem akad még a killa_sample tesztvideó sem, ami a legsűrűbb ezek közül:
http://prohardver.hu/teszt/eminent_medialejatszok_trioja/proba.html
Pedig nincs beállítva a DXVA, vagyis tisztán a CPU intézi.
A PotPlayer viszont rögtön DXVA-módban indít, ezt a Process Explorerrel is tudom ellenőrizni, hogy a GPU átveszi a terhelést, CPU meg alig jár.
-
Kernel
nagyúr
-
zsoltrs
tag
Üdv.
Nekem az a problémám, hogy szaggatnak az mkv-s filmek.
Jellemzően akkor, amikor nagy részletességű jelenet megy (pl. a tenger hullámzása, búzamező, erdőben a fák levelei).Gépen jó hozzá: AMD FX 6300 és HD 7850.
Az lehet a baj, hogy, amikor beszaggat a film, a VGA akkor se kapcsol nagyobb sebességre marad GPU 300mhz-en a memória meg 150mhz.
Hogy lehetne ezt megbuherálni. Fixre nem akarom felhúzni a vga-t fogyasztási és melegedési problémák miatt.
Egyéb ötlet?
Köszönöm
-
kickboxko
tag
Üdv mindenkinek !
2 problémára szeretnék megokdást keríteni
aki esetleg tudna segíteni azt megköszönném.1. Laptopon (lenovo) csak alacsonyabb minőségű filmek nézhetőek a kmplayerrel
pl.720 p is szétesik* szines kockákra
ez mitől lehetséges ?Asztali gépen FHD es BD filmeknél hogy tudom beállítani a hangot magyarra ?
ha átváltom a hangsávot eltűnik a hang és becrashel a kmplayer .Előre is köszönöm

-
makoss
veterán
Van itt valaki válaszra?
-
makoss
veterán
Meg még egy kérdés: KMPlayerben hol találom a magyar hangsávot?
Lenne egy szinkronos film de a szokott helyen nem találom:
audio --> adatfolyam kiválasztás
A VLC megtalálja, de a KMPlayer mért nem?
-
makoss
veterán
Lenne még egy kérdésem, a frissebben leszedett 720p, 1080p videóim akadoznak KMPlayerrel szintúgy mint VLC.
Van erre valami orvosság?
Köszönöm -
Kernel
nagyúr
Én a legutolsó 3.6-ot használom.
Következő már a sokak által szidott 3.7, ami az ismert okok miatt nem kell nekem.
-
Kernel
nagyúr
Itt írnak róla:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=59290
De tudomásom szerint a működés feltétele a Windows 7 tálca előnézeti kép, illetve az Aero megléte is. Így előfordulhat, hogy Win8-ban nem is működik, de ezt biztosan nem tudom, csak mintha olvastam volna valahol.
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet azt beállítani KMPlayeren, hogy ha az egeret a vizszintes folyamat sávra viszem lejátszás közben mindig egy kisablakban mutatja mi látható annál a résznél akárhova viszem, ennél nem jelenik meg

Megkönnyítené a keresést ha egy kisablakban látnám merre találom meg a keresett részt
csak youtubes videón tudom megmutatni mire gondolok, mert ennél is van ilyen
3.5.0.77 verziót használok
Köszönöm! -
Kernel
nagyúr
válasz
bluobluo75
üzenetére
Ha vennéd a fáradságot és rendesen visszaolvasnál, akkor rájönnél, hogy ennél a verziónál nem lehet másképp megoldani, csak az általam leírt módokon. Mivel én ugyebár nem csak a "host szarról" írtam, hanem egyéb lehetőséget is felvillantottam.
De én tudok neked egy testhezálló megoldást: megkeresed azt a kábelt, ahol bejön az Internet a lakásba és kitéped a falból. Akkor nem fog tudni a netre kapcsolódni a lejátszó.
-
Kernel
nagyúr
válasz
bluobluo75
üzenetére
Szerinted én nem tudom megkülönböztetni a saját hozzászólásomat, és tudat alatt véletlenül angolul firkálok ide?
Leírtam a megoldást magyarul..
-
bluobluo75
őstag
-
Kernel
nagyúr
válasz
bluobluo75
üzenetére
Magyarul is vissza tudsz olvasni. Ezen az oldalon, vagyis még lapozni sem kell.
-
szumo
senior tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Egy fél oldalt vissza olvasva meg is van a válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Smplayert próbáljátok már ki pls...Aztán irjátok meg hogy mi a helyzet...