Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Már kifutottam a szerkesztési időből, de az előző kérdésemre megtaláltam a megoldást.
Viszont van egy másik kérdésem is: én úgy szoktam beállítani a KMPlayert, hogy ha az egér görgőt mozgatom fel-le akkor 2-3 mp-et ugorjon előre hátra a nézett filmben. Viszont az alapértelmezett beállítás 5 mp az első ugrásra (1st jump +/- 5 sec) és tudom, hogy be lehet állítani valahol ezt nekem megfelelő értékre, nekem túl sok az alapértelmezett 5 mp, ezt szeretném 2-re vagy 3-ra beállítani. Már többször átnéztem a beállításokat de egyszerűen nem találom, hol lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ASUS notebook topic
- Arc Raiders
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Tudományos Pandémia Klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest