Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Az a problémám, hogy hiába állítom be, hogy használjon külső codec-eket a lejátszó és, minden ennek megfelelően be is van állítva, a CoreAVC -n kívűl valójában mást nem használ a lejátszó, ez egyértelműen kiderül ha a CTRL+TAB infó ablakot megnyitom. Pl van telepítve a gépemre divx is vagy pl ott van a catalyst driverrel érkező ati mpeg decoder, ezeket mind fel is ismeri a KMPlayer és a megfelelő file formátumokhoz be is állítottam, hogy melyiknél melyik külső codecet használja, de sikertelenül, mint mondtam, az h/x.264-es AVC mkv fájlokhoz valóban használja a CoreAVC-t de pl divx avinál, hiába állítottam be, a KMPlayer saját belső dekodolóját használja. Mi lehet a hiba, hogyan lehetne mindezt orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows Insider Program
- Gyúrósok ide!
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED monitor topic
- Filmvilág
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest