Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3nyus
aktív tag
Az új kmplayernél 3.2.0.18, valamiért mintha életlenebb, elmosódott lenne az összes videó. Találkozott már valaki ilyennel?
Újraraktam a gépet és akkor vettem észre az előzőhöz képest rosszabbak ugyan azok a videók.
Külön codec pakk nincs fent, csak a km sajátja. -
modd3r
őstag
Szevasztok!
Már 2x is kibabrált velem az új verzió, install után minden ikonom KMPLAYER-es lett az asztalon.
Semmit sem tudtam megnyitini, csak a windows reinstall segített.
Másodszor direkt figyeltem, és óvatosan próbáltam beállítani mindent, de akkor is lecserélte az ikonokat.
Mit rontottam el?
Köszi! -
cintula187
addikt
Miért van az, hogy néhány filmnél, (többnyire AVI mostanában), nem tudom a csuszkával sem és a q,e billentyűkkel sem állítani sem a kontrasztot, sem a brightnesst sem? Legfrissebb 3.2 -es
-
Dolby
senior tag
sziasztok!
Ha elindítok egy filmet sajátgépből, akkor azt csak lejátszási listába teszi, nem indítja el automatikusan, sőt ha play-re kattolok korábbi filmet indít el. Csak akkor indítja el ha a listában is duplán rá kattintok. Ezen lehet valahol állítani?
-
válasz
cintula187
üzenetére
A leképezési módot állítsd át, valószínűleg azért nem engedi a fekete sávra húzni a feliratot.
Felirat mozgatása: Crtl+ú Ctrl+ő -
cintula187
addikt
válasz
Mikiller
üzenetére
Értem, köszi ismét. Még egy és evvel ki is fújt egy időre az összes Kmplayer problémám

Valamit megnyomhattam és most ha feliratot töltök be a filmhez, akkor az alsó sáv fekete marad.
Ezt a sávot amúgy hogy lehet "kihasználni", hogy pl. széles vásznú mozifilmeknél kihasználja a feketet keretet is és oda rakja a feliratokat? Mert a jobb katt - feliratok - megjelenítés videon/étfedésés/vrm felületen nem rakja sose a feketére.
-
Mikiller
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Az az újabb KMP verziók hibája. Nekem a 3.0.0.1439 megoldotta, hogy nincsen olyan elmosódás. Ne engedd, hogy frissítse magát újabbakra.
-
Mikiller
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Az Opciók-beállításoknál az általános fülnél pipáld be a haladó menü használatot.Azután indítsd újra a playert és elvileg ott lesz a szűrők ->Kmp Audio codec.
Az előbb kihagytan a Szűrők pontot bocs
-
Mikiller
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Mikor megy a film, jobb klikk az egérrel->KMP Audio codec és ott van olyan csúszka, hogy beszéd hangereje, azt húzd fel maxra.
-
nyikszi
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Van fenn codec pakk? Ha igen szedd le.
-
dvitamin
csendes tag
Sziasztok,
Olvastam elég sok hozzászólást de a kérdésemre a választ nem láttam.
Tudja valaki, hol lehet beállítani kmplayer-ben, hogy a videokártyát használja hd lejátszásakor?THX
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Az alábbi láma gondom lenne. .mkv filmekkel van az a bajom , hogy a párbeszédek halkabbak, mint a zene és az akciójelenetekben levő effekthangok. 2.1 hangrendszerem van, sima analóg kábellel van kivezetve a SB Audigy hangkártyából a hang. Próbáltam kavarni az audio processing menüben,de nem jártam sikerrel.
Tudnátok tanácsot adni? köszi -
voyi
aktív tag
1: Eleve tréül van rippelve a bluray-es film és alapból ilyen rossz (általában ez a kevésbé valószínű,de azért előfordulhat)
2: Lehetséges hogy videokari és/vagy proci limites a géped...
Ha procid gyengus és a videokarid elvileg bírja a fulhd filmek lejátszását,akkor érdemes külső codecnek a coreavc-t beállítani(ez sajna fizetős), vagyaz ingyenes ffdshow-t (ez amúgy fel is van neked telepítve neked a k-lite codec pack által) beállítani. Mindezt a h.264 és avc-nél. Ezt a jobbklikk -> opciók -> beállítások -> Dekoder használat -> Külső video dekodernél tudod megcsinálni, hasonlóan mint a daraboló szűrőnél csak itt codec keresésnél a h.264/avc1 -et pipáld csak be,majd keresés után add hozzá amiket talált ,és úgy betudod állítani vagy az ffdshow video decodert vagy a coreavc video decodert. Aztán ha ezzel megvagy,a belső video dekodernél a h.264 és avc codecet állítsd be disabled-re,így rákényszeríted a lejátszót,hogy az általad beállított külső codecet használja.
ha ezek után is akad a video,de a videokártyád támogatja a hardveres gyorsítást, akkor még érdemes megpróbálnod az alábbiakat:
1:ha az ffdshow-t állítottad be:
Startmenü->Minden program->K-lite codec pack->Configuration->ffdshow dxva video decoder -re kattints,majd előjön egy ablak,ahol baloldalt kattints a hardware acceleration-re, és ott pipáld be a h.264 és vc1-et majd Apply, és OK.2: ha a coreavc-t állítottad be:
Startmenü->Minden program->CoreCodec->Configure CoreAVC->jobbfelső sarokban az Acceleration résznél pipáld be a DXVA-t (vagy CUDA-t,amennyiben nvidia karid van és támogatja ezt az opciót),majd Apply és OK.Ha ezután is akad, akkor sajna vagy a procid vagy a videokártyád cserélni kell egy erősebbre. Nekem az előző gépemben egy 2magos AMD Athlon 5200+ 2.7ghzes proci volt, és hardveres gyorsítással már simán megbirkózott az 1080p videókkal is
Remélem tudtam segíteni. -
-
lupu500
tag
Nem lelem a Gabet mp3 splittert ! A Külső dekoder/Daraboló keresés fül alatt a jobb oldalon van egy csomó szűrő de csak mp3 splitter van erre gondolsz?A Beállítások részben Daraboló szűrőnél a Matroska résznél csak Gabest MKV splitter, KMP Matroska és REndszer alapértelmezett splitterek vannak. De itt a Gabest nem azonos azzal amit te írtál (Gabest mp3 splitter) A lejátszás még mindig akadozik ha meg nem akkor a kép elég sokat késik a hanghoz képest. Mi a megoldás? Esetleg töltsek le egy másik KMP Playert most 3.0.0.1439 van fent.
-
voyi
aktív tag
legújabb k-lite codec packot tedd fel, alap beállításokon ahogy van, majd kmplayerben a opcióknál(options) válaszd ki a beállításokat(Preferences). Ezután előugrik egy ablak és a Szűrő kontroll(Filter control) részen belül lesz egy olyan, hogy "Daraboló" szűrők(SplitteR). Itt állítsd be a Matroska résznél a Gabest mp3 splittert,amit előzőleg kell kikeresned a Külső Dekoder /Daraboló Keresés(External Decoder/Splitter Search) gombra kattintva.
-
Mikiller
aktív tag
Már szedtem le innen a PH-ról néhány full HD filmet a teszt részlegből.
tesztvideók
Az összes mkv és quicktime videót megnéztem, nem akadnak. Nem lehet, hogy gyenge a géped?
A leképzés beállítása: elindítasz egy filmet majd F2-t nyomsz. Baloldalt kikeresed a Videó feldolgozást, majd jobboldalt felül a leképezés fület választva meglátod középen a legördülő menüt. Ott választhatod ki a wmr7 renderless hq subtitle opciót. -
lupu500
tag
válasz
Mikiller
üzenetére
Szia! Eddig minden hd-s videóm akad és nézhetetlen. Minenik mkv 7-9 Gb közötti és full felbontású. Nekem az Avatar szintén full felbontásban van az se megy.Esetleg ez a lejátszó csak 1280*720 felbontásokat tud? Csak a full felbontásokkal volt minden lejátszónál problémám. Próbáltam már a vlc-t és wmp-t is és egyik sem viszi ezeket a fájlokat. Mi a megoldás?
Nem értem mit értesz "video leképzés alatt" és hól van ez a kmp playerben? -
Mikiller
aktív tag
Mire van beállítva a video leképzés nálad? Nekem 1 nagy mkv filmem van az Avatar 3.75gb.
Nekem nem akadozik WMR7 renderless hq subtitle-nél. Próbáld ki esetleg.
1280x720 a felbontása ezt elfelejtettem az előbb.Esetleg, ha tudsz linket egy rövid filmrészletre letöltöm és megnézem ami neked akad. -
Mikiller
aktív tag
válasz
marilllyo
üzenetére
A legújabb csinálta nálam is. Visszaraktam a jól bevált 3.0.0.1439-et. Azzal nincs semmi bajom.Csak vigyázni kell első telepítéskor ne legyél fent a neten, mert frissíti magát egyből a rosszra.Miután felraktad szedd ki a pipát az automatikus frissítéseknél, és csak utána menj vissza netre.
-
marilllyo
veterán
Sziasztok!
Nem tudja valaki miért van az, hogy a kmplayer HD filmeknél az alját elmossa?! 720p-nél jellemző. -
voyi
aktív tag
Üdv!
Kmplayerben(3.1) hogy kell beállítani úgy a "daraboló" szűrőt,hogy mkv fájloknál az audio adatfolyamokat is / feliratokat át lehessen állítani(persze ha alapból hozzá vannak rendelve a videóhoz),de közben normálisan le is játssza a videót,ne akadjon meg?
Alapméretezetten ugyanis az a nagyon ócska gagyi KMP splitter van,ami kifagyasztja a lejátszót.Ekkor még felismeri a lejátszó az audio adatfolyamokat és a feliratokat is,lehet állítgatni azokat... Ám ha meg átállítom gabest mkv splitterre ezt a "daraboló" szűrőt,akkor a lejátszás meg a videón belüli átugrások nagyon prímán akadás nélkül mennek ugyan,de akkor viszont nem lehet sem audio adatfolyamot választani,sem pedig feliratot!

codeknél minden fel van téve amúgy,méghozzá K-Lite_Codec_Pack_720_Basic .
-
lacy027
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
A felirat jó, semmilyen másik felirat nem jelenik meg. Az újratelepítést kihagynám, hosszú ideig tart újra beállítani a lejátszót. Inkább engedélyezem a KMP Video Transform Filtert-t ha feliratos filmet akarok nézni, ugyanis így nem a DXVA-t fogja használni, nagyobb lesz a processzorhasználat viszont megjelenik a felirat. A rendszerre egyéb kodek nincs felrakva, egyedüli lejátszó a KMPlayer, K-Lite Codec Pack meg ilyenek nélkül.
-
Apollyon
Korrektor
Nem lehet hogy inkább a felirat a szar?
Próbálj meg egy tökmás feliratot, nem is kell hogy ugyanahhoz a filmhez tartozzon mert csak az időzítés a lényeg, hátha..
Ha ez sem akkor passz. Próbálj egy régebbi verziót, vagy reinstall.Esetleg még az lehet a gond hogy ha van más kodek is a windózra felrakva, összeakadhatnak a KMplayerrel.
-
lacy027
tag
EVR=Enhanced Video Renderer
EVR Custom=Enhanced Video Renderer (C/A)
Kiterjesztések: mkv (mp4, flv, avi, wmv, meg ami van, de főként mkv-t nézek felirattal).
Mindent lejátszik, de nem birom működésre bírni a DXVA-t úgy, hogy a felirat is megjelenjen.
Igen, friss. A hivatalos oldalról szoktam a legfrisebb verzót letölteni.Szerk.: Ez válasznak ment a #763-ra, csak a válasz helyett az új linkre kattintottam.
-
Apollyon
Korrektor
Nem igazán értem mi ez az EVR. Milyen kiterjesztésű fileokat nyitsz meg? Az most hót mindegy, hogy Xvid, meg divX stb...
avi, wmv, mkv stb azt kész. Még a pattintott követ is le kéne játszania, hozzá felirattal. Ugye te is frissítetted már az R2 verzióra a 3.1-est, mint amit pár hsz-szel előtted írtam? -
lacy027
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
3.1.0.0
DVD-t nem szoktam nézni. Azt elfelejtettem írni, 720p/1080p mkv videókat nézek általában, ott van probléma a felirattal. Illetve bármilyen videót nézek, az EVR Custom alatt soha nincs kép, pedig ha lenne már meg is oldódna a problémám mert ott a DXVA is működik, valamint felirat is van. -
lacy027
tag
EVR, DXVA - minden más ok, kivéve a felirat, ugyanis bármit csinálok, nincs.
EVR, DXVA nélkül - minden más ok, felirat működik ellenben nincs DXVA bármit is csinálok, mert ugye ki van kapcsolva, viszont ha bekapcsolom, felirat nincs mint fent írtam.
EVR Custom, DXVA bekapcsolva - felirat és DXVA is van, ellenben kép nincs.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy menjen a DXVA és legyen felirat is? Átnéztem az összes beállítást, mindent, útmutatókat a netről de nincs megoldás. Nem hiszem el, hogy ez csak nálam nem jó. Eddig több rendszerem volt, de EVR Custom alatt soha nem sikerült képet produkálnom, bármit is csináltam. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon
üzenetére
Hoppá, probléma javítva:
KMPlayer_EN_3.1.0.0_R2
Changelog:
Version history:
Changes in KMPlayer 3.1.0.0 R2

Viszont eléggé idegesítő hogy a telepítésnél ki lehet (kell) szedni valami Pandora TV szart hogy ne tegye fel, és mégis felrakja... -.- Programok telepítéséből szerencsére utólag könnyedén ki lehet szedni, de bakker...

-
Apollyon
Korrektor
Szeretném felhívni a figyelmet hogy a 3.1.0.0 verziót nem érdemes feltelepíteni mert a legtöbb .mkv filenál beszaggat, pixelesedik, összeomlik, mintha kodek hiba lenne. Úgyhogy egyelőre a 3.0.0.1442 verziót ajánlott még csak használni.
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Olyan gondol van, hogy ha a KMPlayer-el nézek filmet egy negyed óránál tovább, akkor a képernyőn színes pixelek jelennek meg, és/vagy villogó foltok.
pl.:
[link]Gondoltam arra is, hogy a VGA-val van valami gubanc (Sapphire HD5670 1Gb DDR5), de csak a KMPlayer után jelentkezik a gond. Korábbi drivereket is próbáltam, de hiába.
Szerintetek mi lehet a probléma?
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Miért van az, hogy néhány videonál(mkv) amikor tekerek úgymond szaggat vagyis amikor a sávra kattintok kicsit várni kell amig betölti az adott poziciót?
Köszi.
-
Szabi88
csendes tag
Sziasztok.
Valaki nem tudna nekem segíteni abban, hogy nincs kép, de hang van és hogy hogy lehet beállítani, hogy legyen mind 2? Most nekem a KM Player Beta van, de az előző is csinálta ezt. Megköszönném.

-
Mikiller
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A 3.0.0.1439-et rakd fel , mert az utánna következő verziókat már nem az eredeti készítő vitte tovább és bugos. Valamint jobbklikk a filmen és a haladó video beállításoknál válaszd a magas minőséget 3ghz opciót.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Friss rendszerem van a friss gépen, H61M-HVS, Celeron G530, 4 giga ram, régi terás vinyóm, és a kmplayer valamiért kockázza, zöldezi és szellemképezi a videót mint régen ha hiányzott egy kodek, de kmplayerhez nem kell kodek. Főleg induláskor meg ha beletekerek, akkor nagyon, de amúgy is csak nem annyira feltünően. avinál kevésbé, 720p jobban, 1080p borzasztóan. Integrált intel hd videót használom, alaplapi hdmi kimeneten keresztül, a hang is ott jön ki. Mit kéne tennem/átállítanom? Meg mi az amit még át kellett állítani, hogy kihasználja a procit? -

Ez mit jelent?
Egy avi fájlra írja ezt, de a gyári Media Player simán viszi
. -
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Ha egy ac3 5.1-es avis filmet DD 5.1-be akartam nézni, akkor a hangkártya (audigy 2zs/4) driverében állítottam át csak az SPDIF Passthrough-ra (Dolby digital/DTS digital out). Most oprendszer újratelepítgetések (xp) után egyszerűen nem akarja.
Vagy a lejátszóban is át kell állítani vmit? Én úgy emlékszem ott nem kellett nekem ebben az esetben.
köszönöm -
Vyndree
őstag
válasz
Mikiller
üzenetére
Hiába nyomkodom, nem lesz jó.
A megoldást a PotPlayer jelentette, végül is ez a KMPlayer nem hivatalos utódja. Ugyanazok a fejlesztők, akik már a KMPlayert sajnos nem fejlesztik, viszont a PotPlayer-t igen. Kb 90%-ban ugyanaz a kezelése, aki szerette a KMPlayert annak nem okoz csalódást. Másod lejátszónak meg ott van a VLCplayer, nekem az is bejön egyes filmeknél kicsit halk. -
Vyndree
őstag
Sziasztok!
KM Playeren egyik napról a másikra valamiért nem nyújtja ki teljes képernyőre. Ugyanúgy megmarad a film kép kis ablak méretben és nem tudom visszaállítani.
Próbáltam már a gyári visszaállítást és az újratelepítést is, egyik sem segített.
Van valakinek ötlete mi lehetett elállítva? -
polaris1
csendes tag
Sziasztok!
Legújabb kmplayert ill. winampot használok!
Kmplayeren filmnézés közben olyan 30 perc után elkezd ugrani a kép és a hang is és utána 1 percenként csinálja ez, mintha lefagyna!Winampnál meg mostanában többször van, hogy beletekerek a zenébe és lefagy az egész hang csak zaj hallatszik, winampból kilépés után is megvan a zaj csak gépújraindítással műxik!
Valaki megoldást tud rá?? Megköszönném!
Legújabb K-lite kodek van fenn!
-
code1005
senior tag
Sziasztok!
Legutóbbi KM Player-t használok és a mp4, flv fájlok lejátszásánál pattog a hang, néhány videónál (mkv, avi) pedig a kép alsó kb. 1-2%-a el van mosódva.
Mediaplayer Classic HC-val nincs semmi gond, tehát nem a videók vagy a gépem rossz. Valami beállítás probléma lehet csak nem tudom melyik.
Nem szeretném lecserélni a KM Playert, tehát valami megoldás kéne.
Köszi!
-
pete_21
addikt
válasz
PredatorNo1
üzenetére
(#732) v.attis, (#733) default., (#734) soramay, (#735) PredatorNo1: Próbáljátok ki a PotPlayert! Nekem nincs vele gondom. És nem csak én vagyok így ezzel.

32 bites, 64 bites. -
PredatorNo1
aktív tag
Nekem olyan problémám van, rendkívül idegesítő!! Törölném is a f*szomba ezt a rakás f*s lejátszót, de sajnos másik lejátszót még nem találtam ami tudna 2 feliratot kezelni egyszerre!

Ez a szerencsétlen program akárhányszor visszatekernék, akár 5 mp-re, az egész lefagy 25 mp-re semmire nem reagál a hang csúszik a kép belassul, a felirat nem jelenik meg ez idő alatt. És csak CTRL-ALT-DEL-el tudok kilépni. Rendkívül idegesítő.
Mindezt 64bites win7 alatt, és a legfrissebb verzióval: NEVETSÉGES!Másnál is van ilyen probléma? Esetleg, ha tudtok egy másik programot ami képes a multisubtitles-re akkor azonnal letörlöm ezt a rakás sz*rt!

-
soramay
csendes tag
Nekem az a gondom, hogy némelyik MKV fájlnál berezonál a hang

-
default.
őstag
Sziasztok!
KMPlayer-rel kapcsolatban az a problémám, hogy mostanában elkezdte automatikusan állítgatni a fényerőt lejátszás közben.
Eddig nem csinálta, ezért letöröltem, újratelepítettem, akkor jó volt, aztán pár nap után megint ezt csinálja.Valaki tud erre megoldást?
köszi!
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Vettem egy új laptopot, HD led kijelzővel, 64 bites win7-el. A kis felbontású videók kinagyítva nagyon pixelesek a wmp-el meg nem. A régebbi nem hd laptopon nem volt ilyen. Mit kellene beállítani a progiban, hogy jó legyen? -
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Beállítások között hol kell beállítani, hogy analóg 5.1-be szóljon az avis film (ac3 5.1)?
Mert már ahol csak tudtam arra állítottam, de szerintem nem abba szól.
Minden hangfal szól, de szerintem nem 5.1.
köszi -
XIII Ramses
aktív tag
Látom nem sokan járnak erre... De én azért még várok.
-
XIII Ramses
aktív tag
Ha tudja segíthetne, valaki hogy hogyan kell kikapcsolni a dal címét állandóan ide-oda görgető szöveget, hogy ne görgesse? kösz
-
Silious
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Bocs, hogy csak most írok, de próbáltam jobban körbejárni a dolgot....
ha sima .avi filmet nézek, akkor monitoron és tv-n is jó a kép.
Ha viszont dvd filmet nézek, akkor. pl. monitoron megnyitom, kirakom teljes kijelzőre (fullhd) elmosott, de szép a képe, viszont, semmilyen állítás nélkül, csak egyszerűen áthúzom a kiterjesztett TV-re akkor iszonyatosan pixeles lesz.
Olyannak tűnik az egész, mintha a videokártya problémázna, mert a kmp-be semmilyen beállítást nem változtatok meg, és mégis mintha 2 külön beállítással menne... -
Apollyon
Korrektor
Aha, közben figyelmesebben is elolvastam a hsz-ed. Pixeles nekem normál esetben a DVD filmek voltak, így valamit babráltam a beállításokban, itt: [link]
Alapesetben az elírt "Erőssen ajánlott" volt beállítva, ezt megváltoztatván nem voltak többé pixelesek a DVD-k. Próbáld ki te is ezt, ha nem megy, akkor is ott a Videó feldolgozás részben kell valamit bulizni. Ha sikerült azért majd írd be az eredményt plz.
-
Apollyon
Korrektor
Hogy ha a tv-d HD ready, akkor gondolom 1280x720 a képernyő felbontása, vagyis a magassága 720 pixel. Amit le akarsz játszani videót annak viszont a szélessége 720 pixel, gondolom ezért. A TV széthúzza, míg a monitor meg lehet optimalizája. Próbálgasd esetleg a jobbklikkes Képernyő beállítások menüt a KMplayerben, van alatta ott egy olyan pl hogy Kijelző képernyőarány megőrzése.
-
Silious
tag
Sziasztok
Abban valaki tudna nekem segíteni, hogy miért van az, hogy ha monitoron nézek (DVI fullHD) egy mondjuk 720x576 felbontású filmet, akkor elmosott, de élvezhető, viszont, ha tv-n keresztül (Hdmi HDready) nézem ugyanazt a filmet akkor iszonyatosan pixeles, minta nem lenne valamilyen beállítás bekapcsolva ilyen esetben.
Az elsődleges kijelző a monitor, és azt szoktam kiterjeszteni
Más lejátszóval nem csinálja ezt, de a kmp-t jobban szeretem a tv-n, ezért ehhez ragaszkodnék.
Tudtok valami beállítási tippet nekem? -
mobidic
csendes tag
Hogyan állítsam be a KMPlayer-t
KLMPlayer Konfiguráció Mentés/Betöltés menüben KMPCfg.ini-it.
Annyi a változtatás, hogy bekapcsolnám az opciók bövitetmenüt.
De hiába mentem el bezárás után vissza áll a régi beálltásra.
Előre is köszi.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Erre valaki?
-
szimcsi
senior tag
Bár az lenne logikus, hogy ezek az hétköznapi avis filmek, egy jobb, nagyobb monitorral csúnyábbnak látszódhatnak nem? Viszont ezt a monitort használtam a régi gépemmel is és ott nem volt ilyen. Tehát akkor lehet hogy túl jó az új videókártyám is ezzel a monitorral, vagy lehet a kmplayer verziója miatt, mert korábbit használtam ezelőtt?!
-
szimcsi
senior tag
Nem lesz jó, mert olyan képet csinál, hogy nem látszik kockásnak.
-
deadwing: A Haali renderer jól szokott működni NVidia kártyákon, régebben én is azt használtam, azt találtam a legjobbnak. Amióta ATI kártyám van, azóta Haalival sajnos ilyen a kép.
szimcsi: Alacsony bitrátájú a videód, vagy túl van élesítve, esetleg még a deblocking is ki van kapcsolva.
Lőj egy képet róla (Ctrl+Alt+A kombinációval készíthetsz képet, amit a lejátszó a saját mappáján belül a Capture mappába ment) és töltsd fel ide. -
szimcsi
senior tag
Sziasztok. új gépemre feltettem a KMPlayer v3.0.0.1441-t. Monitorom Dell U2311H (23").
A problémám, hogy minden 2. filmnek kicsit kockás a képe. Kb 1 hétig használtam a régi gépemhez ezt az új monitort, akkor nem tapasztaltam ilyet. Mit és hol kéne állítani vagy mi lehet a probléma? köszönöm -
deadwing
addikt
Sziasztok,
Melyik leképezési módot érdemes kmplayer esetében használni? Volt most egy kártya cserém 6850-ről gtx480-ra, és a vmr9 most sokkal homályosabb képet ad mint mikor az ati kártya volt a gépemben...
DVI-HDMI-n keresztül küldöm ki egy plazma tv-re a képet. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Egy érdekes problémám lenne.
KMPlayer legújabb build-je (a régivel is ez volt) + CoreAVC 2.5.5.0 Professional (2.0-val is ez volt).
Screenshotok...sokáig minden rendben volt, patentül működött a funkció, aztán egyszer csak megbolondult és azóta ilyen képeket csinál. Mintha még egy lejátszó meg lenne nyitva; de nincs, csak egy fut.Mi lehet a probléma??
-
aleister
veterán
Sziasztok!
A hülye kisgörényem végigszaladt a laptopomon, számos billentyűt lenyomva. Ennek hatására elállítódott a KMPlayer úgy, hogy tök kicsire összement a kép, akkor is ha fullscreenben van a player. A numerikus billentyűzet + gombjával (Pan scan -> kép mérete és pozíciója -> nagítás) ki tudom zoomolni, de minden egyes videó elindításakor meg kell ezt tennem.
Nem tudjátok véletlenül miképp tudom visszaállítani? -
pondor313
tag
hali. valakinek volt már olyan problémája hogy KMPlayer-er csak 2.0 hangja volt? optikai kimeneten? Segítséget kérnék aki nagyon vágja ezt a progit mert szerintem itt kéne állítanom valamit hogy menjen az 5.1 az optikain.
-
Ha van egy KMPlayer .reg fájlod elmentve a gépen, akkor szimplán csak keresd meg a fájlt a Sajátgépben, kattints rá duplán (vagy enter) és add hozzá a regisztrációs adatbázishoz. Ha kész, akkor a lejátszóban a Beállítások ablak bal felső sarkában kiválaszthatod a legördülő listából az elmentett profilt. Remélem sikerül, nálam működik.
-
artiny
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Csináltam egy complet resetet.....sajnos eltunt minden bill.kombinaciom es ilyenek...esetleg valki nem tudja hogyan kell vissza importalni az elmentett reg-t amit elment ha valmit modositunk a beallitasokon?
Wolfskin: Probald meg a GomPlayer ...nekem sokaig az volt a kedvencem csak valmiert nem mukodik rendesen mar.....allandoan akad a lejatszas,de masik gepen jo.
-
Wolfskin
őstag
próbáld meg kikapcsolni a hw és sw controllt is.
a képeket nézve eszembe jutott egy másig bug. látom nálad sem teljesen stimmelnek a képarányok. a kmplayer alatt nekem is mindig szórakozni kell vele.
(az MPC-n nagyon jó, hogy a num gombokkal gyorsan lehet módosítani.
magasságban: 2/8 (-/+)
szélességben: 4/6 (-/+)
alahelyzet: 5a km playeren mondjuk van fokozatmentes zoom (az mpc-ben lépkedni kell: kettőt jobbra, kettőt fel, hogy az arány maradjon, ennyivel macerásabb)
most már kipróbálom azt a potplayert, biztosan, mert kéne egy lejátszó, ami végleges. eddig még mindegyikben csalódtam valamiért: zoom player, vls, bs player, és most a kmplayer is. a két állandó játékos az mplayer (fapados, de a legstabilabb) és a mpc))
-
artiny
őstag
Hogyan állítsam be a KMPlayer-t (annyira pirossak az emberek, sötét a kép), nektek hogy van beallitva a szinek, fenyero. Stb?
VLC playerben jó a kép (de a kmplayer kezelése jobb.stb)
[link]Probaltam jatszogatni vele .....de szinte semmit nem valtozik hiaba maxolom minimalizalom a csuszkat
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.