- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Ninebot Max G2 hátsó kereke így néz ki 4500 mérföld után. Reddit.
- 4.500 mérföld = 7.242 km.
- Akinek nem egyértelmű, a hátsó a hajtott kerék, és jellemzően a hajtott kerék jobban szokott kopni.
Azt írja megjegyzésként:
Hamarosan le fogom cserélni, mivel közeleg az esős évszak! A minap kicsit csúszósnak éreztem a nedves földön. 1-3 hetente töltöttem 55psi-re. Azért gurultam 55psi-n, hogy kísérletezzek és megnézzem, hogy egyenetlenül kopik-e, ahogy az emberek mondják. Így is lett, de közel sem olyan rosszul, mint ahogyan azt az emberek állították, őszintén szólva. Mostantól maradok az 50psi-nél. Soha nem ment 42psi alá. 10% föld, 90% aszfalt. Rengeteg törött üvegen futottam át (soha nem szándékosan, lol) és bármilyen más szaron, ami az utcai árkok közelében összegyűlik.
Korábbi számításaim során a roller amortizációja mellett az abroncs kopás, az abroncsok cseréje szokott messze a legmagasabb költség lenni.
Segway-Ninebot Max G2-höz ezt írják: Tubeless Self-sealing Tire, 42-48 psi. (Belső nélküli önjavító abroncs.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OpenMediaVault
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest