Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Az állítható kétfülű szerszámot amivel a forgó hátlapú órákat lehet megbontani milyen szerszámnak hívják?
Honnan érdemes venni. Vagy érdemes óra szerelő pakkot rendelni?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
syler123
veterán
Tudom tudom, de fémszíjas az piros mutatós. Pedig tuti kényelmes lehet.
Csigusz 1: hogyne nappal nem is kell húznom, de annyira vacak, ha este fel is húzom reggelre már állíthatom be újra. Addig amíg rajtam van nincs gond, de éjszaka már had aludjak óra nélkül, kapálózás nélkül...
Egyébként az általános minősége ezeknek a Megir-eknek van olyan, mint a Jaragarnak? Munkába is felveszem, nem akarom hogy úgy nézzen ki, mint ha 2 pálcás lett volna a céllövöldében Képek sokat csalnak.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz syler123 #3791 üzenetére
Megir 2011 nem csak piros mutatoval van.
-
syler123
veterán
válasz gagyilovag #3790 üzenetére
Igazándiból ezek nem nagyon jönnek be, sokkal gagyibbnak néznek ki a Jaragarnál. Visszalépni nem szeretnék, az sem gond ha picit drágább. Túl színeset nem szeretnék, leginkább sötét számlap, világos mutatók jönnek be. A nagy mutató lehet kék, de piros meg más szín nem.
Pl ez a Megir 2011 tetszene a feketében, ha nem tették volna rá a piros mutatót, a kékkel okés lenne, olyan van a Jaragaron is.
Ha megveszem a sima bőrszíjasat, akkor arra rátudom tenni a Jaragar szíját vagy ez esélytelen?
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Ilyen kinézetű órát nem tudtok quartz-ban? Nekem van ilyen Jaragarom, de ehhez nincs nekem idegzetem hogy minden reggel beállítsam, újrahúzzam. Kinézete nagyon tetszik. Ötletek? Persze nem kell ilyen vastagnak lennie, a quartz nem lesz ilyen vastag amúgy sem.
Szerintem túl is lett húzva a rugó, mert elég érdekes hangot ad, már 2 felhúzás után, olyan sercegő recsegő hangot, nem olyat, mint amit az első kettő húzásnál (sima kattogás).
Szerintem elég gagyi szerkezet lehet benne, nem tudom a többi jaragar hogyan teljesít.[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
Bár már sokat ittam, de próbálok érdemlegesen reagálni.
Köszönöm a tájékoztatást és a javítást, de akkor is a ferdeszemű barátainktól van Viszomt tényleg masszívLand: tényleg nagyon baba, teljesen pomtosan be lehet állítani, én csak jót tudok mondani róla
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Land
veterán
válasz Szoszo94 #3785 üzenetére
Lehet rendelek egy Megir 2011-et apró szemű fém szíjjal, mint a Juliusod. Ezek sokkal kényelmesebbek, mint a sima fém szíjak? A sima fém szíjjal az a bajom, hogy vagy szoros vagy lóg. Nehéz belőni pont kora.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
titán
válasz Szoszo94 #3785 üzenetére
A Julius koreai márka, nem kínai Persze, kínában gyártanak, mert még az olcsó svájci márkák is kínában gyártják a házat, de attól még a márka, a fejlesztés, a design és a minőségbiztosítás koreai. Nekem is van egy Juliusom, nagyon masszív, tartós darab. És a felirat nem X20A, hanem a Julius márkajelzés koreai nyelvű átirata [link]
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Szoszo94
őstag
Na , bár már júliusnak vége, de megjött a második kínai órám, ami Julius névre hallgat és X20A van még a számlapra írva.
Nagyon jól nézett ki képeken, de élőben....kétszer jobban
Fekete számlapost rendeltem, direkt fényben azonban ezüstnek tűnik, tetszik ez a színjátéka. A szíj hihetetlen jó, a vékony csuklómra simán rá tudtam állítani, az óra pedig tényleg vékony. Kidolgozása mind az órának, mind pedig a szíjnak nagyon jó, pontossága pedig pár nap távlatából jónak tűnik, de ezt csak huzamosabb idő után tudom biztosra mondani. Hangja nincs, fülhez téve teljes csendben hallani egy apró kattogást másodpercenként, de ehhez hozzá kell szorítani a fülhez a masinát, tehát vehetjük hangtalannakElőző órám, ami lassan egy éves (Curren 8106) választásánál a fém szíj volt az egyik feltétel, de többet szívtam vele, mint amennyit hordtam....folyamatosan szétesett a szíj, legutóbb el is hagytam egy stiftet emiatt, azóta (kb fél éve) a szekrényben pihen. Ráadáskén a színe is lekopott neki, úgyhogy a szíj sajnos csalódás. Hangja van, az asztalon pihenve esténként a kattogásának lágy harmonikus zenéjére próbáltam elaludni több-kevesebb sikerrel Pedig maga a dizájn a mai napig bejön, lehet majd szerválok egy fekete fém szíjat hozzá - apropó, szívesen várok ehhez javaslatot, hátha tudtok ebben segíteni
A Julius-t viszont egyszerűen imádom
Majd még a hátulját le akarom pattintani, hogy a water resistant felirat mennyire valós, bár az üveg alatt körben úgy tűnik, hogy egy szilikon tömítés van, azért a hátlapra kíváncsi vagyok. Fürdeni mindenesetre nem ebben tervezek[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Mr.Csizmás
titán
válasz pulutodurumo #3783 üzenetére
nem rendőr, vasutas
köszönöm, ez szép darab lehet meg is rendelem
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pulutodurumo
addikt
válasz Mr.Csizmás #3743 üzenetére
Kedves Rendőrmacska Úr!
Ezt a szögletes órát most találtam.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
petipetya
nagyúr
Tegnap postára adták a NATO REGIMENTAL STRAP BLACK AND GRAY "JAMES BOND" szíjat.
Meglepő módon a mostani szíj is mutatós (kép), ám a szürke-fekete színűvel fog igazán passzolni az óra.
Az időközben megérkezett ezüst színű Curren 8195-el nem tudom, hogy mihez kezdek majd. Rájöttem, hogy nem kedvelem a dátum ablakot, mivel nem vagyok hajlandó hónap végén állítgatni.
"nincs rá lezsóidő"
-
Griffo
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #3721 üzenetére
Nekem a jobb oldali van. Fél éve tökéletes és pontos.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz properttl #3769 üzenetére
Rossztól kérdezed, én nem vennék ilyet. Inkább spórolok tovább, és jobb minőséget vennék. Kvarcokból meg szinte csak a digitálisokban bízom. Itt is igaz, h olcsó húsnak híg a leve. Még a 70 dodó feletti kínaiaknál is belefuthat az ember gyártási hibásba, nem hogy egy filléres vacaknál.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Land
veterán
Ezek jó kínai márkák. Nekem nem volt bajom Aliexpressel, de ha megvan a konkrét típus, akkor attól vedd, akinek a legtöbb jó értékelése van. Amúgy van amikor elírják a méretek. Ugyancsak nézzél szét a neten a konkrét típus után kutatva és ha mindenhol ugyanazok a méretek szerepelnek, akkor valószínűleg stimmelni fog (vagy mindenki elírta )
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Watcher45
tag
válasz pulutodurumo #3754 üzenetére
Szép kis gyűjtemény
-
Land
veterán
Skmei 9069
Skmei 9096
Eyki 8540
Skmei órák
Eyki órákIlyesmikre gondolsz?
-
daara
aktív tag
válasz pulutodurumo #3770 üzenetére
Hu az árát azt elnéztem egy nullával több mint amit láttam 😂
-
pulutodurumo
addikt
Ott egy vélemény, hogy nem egy nagy eresztés a minősége.
Szerintem azt a 230 dollárt (170+ÁFA+Posta) jobban el lehetne költeni. Valami olyan márkát ajánlanék ami óragyártó Seiko, Citizen páldául. Vagy valami mutatós Parnis 100-120$ körül."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
properttl
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #3764 üzenetére
Ebbe a Reginald órába ennyiért már lehet jobbfajta kvarc, vagy az alap ócó kínai ?
-
daara
aktív tag
sziasztok
órát szeretnék vásárolni,szerintetek ez mennyire eredeti vagy az se baj ha nem az csak minőség legyen a helyén.
-
kmarci25
veterán
válasz 5-ös kezelő #3764 üzenetére
5-ös kezelő & erzol: köszi!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm mindenkinek! Lehet, hogy akkor egy dobozzal lesz rendelve, de nem egy évig lesz nekem elég, hanem életem végéig és még marad is...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz kmarci25 #3762 üzenetére
[link]
Van dögivel. De ha rendes órát szeretnél, veszel egy Vostok Amphibiát - azzal úszhatsz is. Húszból megvan, csak nem dodó, hanem ezer HUF. Van rajta forgatható gyűrű is. Ketyegni is tud.
Én dobozban tartom, meg mellette vitrinben, ami már nem fér bele.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
kmarci25
veterán
válasz Vertigo18 #3760 üzenetére
Sehogy sem találom Ali-n/ebay-en a klasszikus búvár órákat (amin forgó lünetta van). Na, nem búvárkodom , csak megtetszettek az ilyen típusú órák és ha találnék egy nekem tetszőt, Ali-s áron (<=20 USD), akkor lehet beneveznék egyre. Tudnátok linkelni néhányat? Vagy a keresőszót megadni (mert a diving-ra nem ezeket kapom találatként).
Plusz egy bónuszkérdés: gyűlnek otthon a karóráim, most 7 db-nál tartok. Jelenleg egy dobozban tartom csak úgy behajigálva őket, de szeretnék valami megoldást találni erre. Láttam óradobozokat, de amibe nyolc darab beleférne, már eléggé húzós összegbe kerül. Ti hogyan tároljátok őket?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Vertigo18
addikt
Srácok, hogy hívják azt a mütyűrt, ami az órát csatlakoztatja, leszorítja a szíjhoz? Egy rúd, aminek a két végét kell benyomni ahhoz, hogy a helyére kerüljön.
És vajon hogyan tudnék erre rákeresni ebayen pl?
-
petipetya
nagyúr
Akinek kell ingyen CR2025 gombelem, írjon privit. Nem postázok, csak személyes átvételre van lehetőség Pesten.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-
pulutodurumo
addikt
válasz Watcher45 #3753 üzenetére
Még az van rajta. Azért olyan sötét az a kép mert a lumét próbáltam megörökíteni. De élőben kapucíner színű
Talán ezen a képen jobban látszik: googleDrive[ Szerkesztve ]
-
Watcher45
tag
válasz pulutodurumo #2281 üzenetére
Még ezzel a NATO szíjjal használod az órát? Nekem is jött egy barna szíjas SOKI és azon gondolkozom, hogy ha levenném róla az eredetit akkor melyik NATO-val lenne mutatósabb. A kereskedőnél [link] a képen nagyon világosnak tűnik a brown ahhoz képest amit te feltöltöttél. A black&red verzióban gondolkodom az valószínűleg menne a fekete házhoz.
-
Vertigo18
addikt
-
pietrrr
aktív tag
válasz gagyilovag #3749 üzenetére
Már lassan egy éve?
-
gagyilovag
aktív tag
Jártatok már így?:
Több cuccom is Ferihegyen pihen,van amelyik 08.24.óta ott van,és semmi hír róla!
A kínai nem tud intézni semmit,a posta,meg megint nem,mert nem hatáskörük,az ő tranzitraktárukba ha átkerült volna akkor tudnának infót adni. -
cicur99
tag
Hol lehet/érdemes acryl/plasztik óraüveget venni?
-
titán
válasz 5-ös kezelő #3744 üzenetére
én fogom kirágni a szút, ha megpróbálja
-
Bicskás
senior tag
Helló topiklakók !
Van valakinek valami kevésbé triviális magyarázata a szimpla profitnál, hogy itt miért 219 $ az a termék, amely ebay-en 148 $ ?
Köszi előre is, amennyiben valamelyikőtök tudja a megfejtést.
Üdv: Oreyus
-
Vertigo18
addikt
Hoi!
Valakinek van bevált "olcsó" órája futáshoz? Lehetőleg lehessen kör-részidőket tárolni rajta/benne...
-
-
titán
Megjött a Bewell fa karórám. [link]
Állati jó néz ki, és valami elképesztően könnyű. A tonnás Hanowámhoz képest szinte nem is létezik, de még a kínai fém, sőt műanyag óráimhoz képest is csak levegőből van. Nagyon szép a fa (ében és jávor kombináció) és nagyon szép a kidolgozás is. A szíj meg a ház is vastagabb, mint a megszokott, mert fából kell anyag, hogy ne legyen törékeny.
Holnap csinálok róla saját képet.
[ Szerkesztve ]
-
properttl
csendes tag
válasz pulutodurumo #3726 üzenetére
Én kérdeztem, és köszönöm Viszont azt hiszem leteszek róla, mert az én csuklómat a 40mm-es is jobban beteríti, mint neked ez a nagy [link] példa itt
-
Blaise
veterán
válasz Mr.Csizmás #3721 üzenetére
Hú, ez nagyon Tag Heuer Monaco koppintás, ha komolyabban gondolod inkább ilyet ne vegyél
[ Szerkesztve ]
-
pprod94
aktív tag
Mintha csak oda lenne vágva a kezére. Ezeket a Jaragarokat hamisítják? Mert Alin van egy pár féle brand. Honnan érdemes venni egyébként?
-
petipetya
nagyúr
-
pulutodurumo
addikt
válasz gipsztigris #3727 üzenetére
Az volt a kérdés hogy kézen hogy néz ki. Én csak segíteni akartam.
-
gipsztigris
addikt
válasz pulutodurumo #3726 üzenetére
Nem kötözködni akarok, -mert a képek f@szák de nem lett volna egyszerűbb megmérni az órát? (korona nélkül szélesség)
.....mert így még mindig nem tudjuk, hogy mekkora az óra.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
szaszlaci
addikt
Nem vettem, de létezik ilyen kvarc is:
1300 Ft a fehér, és a kismutató működik, a másodpercet mutatja!
Oldalt ferdén csiszolt üveg, valószínű 40-es tok, 20-as szíj. A korona szinte biztos, hogy nem sima.
Igény esetén számlapot cserélni nehezebb, mert a hátsó fedél kisebb, az üveget kell hozzá leszedni.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
erzol
őstag
-
JayZ
tag
Sziasztok! Szokott lenni valamelyik "nagy" kínai oldalon óra akció? Naviforce óra amit kinéztem 15-17 dollár körül mozog és fillérb@sznék..
-
pprod94
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #3719 üzenetére
Első soron ki akarom próbálni, azért nem akartam többet rászánni! Viszont linkelt órának sem olyan pokoli az ára, fontolóra veszem, köszönöm!
-
Mr.Csizmás
titán
tapasztalat senki? hol tudnék vásárolni legolcsóbban?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz pprod94 #3714 üzenetére
Ennyiért mechanikusból csak sz*rt kapsz. Ha nem szánsz rá többet, kvarcokat nézd. Ha csak dísznek kell, és nem az időt mérni, nem szóltam. Szerény véleményem és mai tudásom szerint működőképes és valamennyire is tartós új automata terén a legolcsóbb egy réztokos Vosztok. Javítsatok ki, ha tévednék.
[link]39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Blaise
veterán
"Kamu" Daniel Wellington órát hol lehet jó áron venni?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz petipetya #3712 üzenetére
Pedig nem az.
Az a baj, hogy az ember önkéntelenül is összeköti a radioaktív szót a Csernobili atomkatasztrófával és egyből beindul a vészharang. Erre meg ha az kell, a média még rá is segít.
Szüleim a Paksi atomerőműben dolgoznak/tak, édesapám ott volt, amikor 83-ban elindult Paks-1, ahogy a 2003-as üzemzavarnál is. Szegény öreg elég sokszor fogja a fejét, hogy mekkora butítás és lódítás megy a médiában. Az atomerőműves katasztrófa filmeket viszont bírja, bár számára inkább Airplane! szerű poénos alkotások.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
szaszlaci
addikt
válasz petipetya #3712 üzenetére
Volt egy tanárom még a középiskolában, aki mondta, hogy van valami köve, valami kiszolgált uránkapszula-féleség, csak gyengébb, amitől kattog a GM-számláló, de az kis dózis, nem veszélyes. Nem hozta el otthonról, szóval rám nézve tényleg nem volt veszélyes.
Viccet félretéve amelyik foszforporok nem "örökké" világítanak, hanem feltöltés után bírnak ki egy éjszakát, azok tudomásom szerint semennyire sem radioaktívak. Ilyennel festenek a hálószoba plafonjára galaxist.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Erről valami véleményt tudtok írni? Olyan 6000 Ft-ig elmennék, de sok kutakodás után is csak ezt az egy, egyszerűbb automatát találtam. Tudtok ajánlani valami nem-skeletont? No meg az egyszerűség lenne a lényeg, egy számlap max dátumkijelzéssel elég is lenne. Előre is köszönöm!
-
szaszlaci
addikt
Világító festék foszfor pigment, 220 Ft 10 gramm. A kékeszöldet vettem, ha nem is liszt, de apró por, mutatóra felrakható.
Ami a lényeg, hogy kb. egész éjjel világít, tehát igaz amit ír, hogy stoncium-aluminát (van benne).[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
bododani
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3707 üzenetére
Honnan érdemes rendelni, mindegy hogy ebayről vagy máshonnan, a minőség ugyan az?
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
bododani
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3707 üzenetére
Király!! Köszi! Nagyon tetszik!
-
bododani
senior tag
Sziasztok! 5k-ig milyen órákat ajánlotok ami: nincs kamu mutató, de nem feltétel hogy legyen egyáltalán rajta, nem fémszíjas, 40-41 mili körül vagy kicsit nagyobb, sportelegáns, olyan Jaragar szerűt keresek, víz(csepp)álló. Sajnos a Jaragaromnak most annyi és szeretnék valami hasonlót de újat kipróbálni, lehet ebayos is
-
csubuka
addikt
válasz 5-ös kezelő #3704 üzenetére
Valóban nem megszokott vagy "érdekes", de nekem ez éppen tetszetős Mondjuk kicsit mainstream lett, meg a vad színek túlontúl feltűnűek tán.
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz 5-ös kezelő #3700 üzenetére
Értem. Mondjuk ez akár szubjektív is lehet, nem ? *Az mondjuk bőven ott lehet, hogy nekem van izlésficamom, mi tagadás
Ilyesminek a low-budget alternatíváját akarom összehozni végülis. Ugyanaz a kínai mese mindkettő, ahogy olvastam.
ilyen "aranyos" színűre gondoltam, nem a katonai khaki-félére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest