- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
3100 - 3001
51817 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koviamy
csendes tag
Maybe.

-
gagyilovag
aktív tag
-
koviamy
csendes tag
Meg óráért 210 dodó,kissé abszurd
A kérdéses óra csak 52 $-ba kerülne, nem 210-be.
-
zebede
őstag
OK! Köszönöm, akkor megrendelem.
-
pulutodurumo
őstag
Ennél legfeljebb 1-2 dollárral találod meg olcsóbban. Ha tetszik, vedd meg. Arra viszont készülj fel, hogyha egyszer szervizelni kell, akkor az az óra árának a duplája lesz kb. Összehasonlításképp: kis Seiko. A magyar bolti ára, ha kapható nagyjából másfélszer ennyi mint a skyon.
Na de a Jaragarról: szép nagy, nem acél tokos, de a kidolgozása jó. Nekem is van ilyen márkájú, most lesz egy éves még pontosan jár. Az automatikája mondjuk nem túl acélos de ha hasonló a bele mint az enyémnek, akkor koronáról is húzható. -
zebede
őstag
-
gagyilovag
aktív tag
Drágább órát garanciával érdemes venni,és mondjuk itthoni szervizháttérrel!
Meg óráért 210 dodó,kissé abszurd
Embere válogatja,e én nem adnék annyit érte,bár a felét már adtam óráért,de azt itthon vettem,meg és automata.Nem pedig ilyen,nem is tudom,hogy nevezzem digitális tömeggyártmány, brutál áron.
-
gagyilovag
aktív tag
Ki kell szedni

-
koviamy
csendes tag
én kínai óráért ennyit már nem adnék
Miért, mi a baj a drágábbakkal?
-
KelemenUhr
aktív tag
-
koviamy
csendes tag
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni: szeretnék egy sportos fazonú fehér "kvarcórát", olyat, ami a régi klasszikusokat idézi. valami ilyesmit: [link] vagy ilyesmit [link]. lehet kicsit más stílus is, de kb. ezen a vonalon kéne maradni, egy férfi fazonnal. nyolcszínű, transformer alakú, hétzenés equalizeres csicsadarabok nem számítanak, valami viszonylag letisztult kellene.
annyi az elvárás, hogy működjön, időt pontosan mutassa, és ne legyen drága.
mivel a kínálat hatalmas, nehezen tudok eligazodni, hogy mit és hol kellene keresnem. tudtok esetleg adni tippeket? árlimit a béka segge alatt van valahol, mert játszós óra lesz, de valami hulladékra természetesen párszáz forint is pénzkidobás.
tudtok segíteni?
-
szbalogh
addikt
-
koviamy
csendes tag
nincs mp mutatója, kizáró ok nálam
Miért, mire használod a másodpercmutatót?
Nálam mindig ott az okostelefon. Ha pontos idő kell, vagy stopperolni akarnék, azt használhatom. Viszont a karórára csak rápillantok, máris tudom az időt. Ehhez tökéletesen elég az óra és percmutató. Nekem. És neked miért nem elég?
Egyébként meg ha van, állandóan azon bosszankodok, hogy nem másodperc pontos az óra. Miközben persze a valóságban a percek sem számítanak.

Más: Inkább azon gondolkodom, hogy az ennyire leegyszerűsített szerkezet lehet egyáltalán olyan pontosságú, mint más mechanikus órák?
-
5-ös kezelő
senior tag
-
koviamy
csendes tag
Ez is nagyon baba:

Jól lehet látni a rugó állapotát. Gondolom abból ránézésre eléggé könnyű lehet megsaccolni a járástartalékot. És végre nincsen másodpercmutató. És akkor nincsen olyan kényszer sem, hogy az ember folyton állítgassa.

Ráadásul a láncszemek csavaros stiftekkel szerelhetőek. Határozottan tetszik! Vagy marhaság ilyesmit venni?

-
koviamy
csendes tag
-
rolika00
csendes tag
-
gagyilovag
aktív tag
-
Bicskás
senior tag
-
koviamy
csendes tag
Működhet ez egyáltalán hat és fél $-ért?

-
rolika00
csendes tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de a kínaiak másolnak Omegát vagy Brietlinget is, vagy csak a Rolexet szeretik?
Nemrég James Bond filmeket néztem, és a legújabban a fekete Omega Seamaster nagyon megtetszett.
Ha ilyenekről is van "megbízható" link, szívesen fogadom. -
koviamy
csendes tag
Ismersz akár csak egyetlen embert is, aki örök életű?
Olyat egyet sem, de olyanból vagy féltucatot, aki meghalt, de sikeresen újraélesztették.

-
5-ös kezelő
senior tag
-
gipsztigris
addikt
-
koviamy
csendes tag
Semmi sem biztos, csak a halál.
Néha az sem. -
5-ös kezelő
senior tag
-
koviamy
csendes tag
Jó lenne egy link, ami biztosan olyan mint a tiéd. Jöhet magánba is.
-
5-ös kezelő
senior tag
Udvarias hallgatás volt. Ezzel jelezték, h nem jó topikban kérdezted. Amúgy kínai divatóra lehet, átlagos kinézet, hülye márkanévvel. Kvarcórákról amúgy is felesleges kérdezni, mert vagy elmegy évekig gond nélkül, vagy bedöglik hamar - lutri, de azért olcsó. Ha divatozni kell, ne foglalkozz a szerkezettel. Ha óra kell, válassz megbízható ismert márkát. Legkevesebb gond egy digitális Casióval van sztem. TimeCenter-nél válogathatsz kedvedre. De azt veszel, amit akarsz. Te pénzed, te dolgod.
-
szbalogh
addikt
Annyi ilyen új márka van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Csinálnak egy jól kinéző külsőt és tesznek bele valami vacak kvarc szerkezetet. De ez érthető hiszen az emberek 99%-a manapság már csak a dizájnt nézi, passzoljon a ruhájához! Ezekhez még a szerkezet típusa sincs odaírva, ilyenkor általában gagyi kínai kvarc van beletéve. Ha igényes szerkezet lenne biztos nem tagadnák le.

-
voyager4.4
senior tag
Hali !
Svejci totykiban nem kaptam választ, úgyhogy ide is beírok...
(L:http://www.henry-london.com/)Henry london(/L) órákról tud valaki valami közelebbit ?
Elég új márka, úgyhogy inkább az ár érték arányra lennék kíváncsi, mivel ezen az árszinten azért már nevesebb órák is kaphatóak. -
5-ös kezelő
senior tag
Vezető beosztásban dolgozom a BKV-nál. Jók a kapcsolataim a kormánnyal.

Többek szerencséjére találtam információt a felfedezőről. Eladó, v ügyintéző : Xue Lin. Linkek talán ezek :
[link]
[link]
[link]
Egy másik topikos fórumtárs szerint is rendben van az óra kidolgozása /élőben megnézte/. Ennek ellenére mindenkinek a hozzá illő Seiko órát javaslom - arról nem kérdezik lépten-nyomon, h valódi-e. -
terra052
őstag
Na tisztázzunk valamit: Te a buszt vezeted, vagy a BKV-t??

-
5-ös kezelő
senior tag
-
szbalogh
addikt
Nincs meg véletlenül a hirdetés képe? Az alapján be lehet lőni. Vagy az eladó nickje. DHgate-en is fent vannak ugyan ezek az eladók.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
koviamy
csendes tag
Dobnál egy linket, hogy hol lehet megvenni?
-
5-ös kezelő
senior tag
Még nem állt meg, szombat 01h-kor raktam le. Eszerint nem kell szervizelni valszeg.
-
5-ös kezelő
senior tag
A hátlap alig jött le, de végül győzött a labda. Sztem nincs besüllyesztve, de nincs más összehasonlítási alapom - valszeg nem is lesz, nem fogott meg az óra. Kicsit hordom majd a pontosság, megbízhatóság vizsgálata végett, de nem tudok és nem is akarok úgy öltözködni, h passzoljon a márkához. Megy dobozba vagy beforgatom az árát egy snzg71j1-be, újból kapható. Bár ma nem hagyott fizetni az oldal, mintha lefagyott volna. Félek a hamisított weblapoktól, nem ismerem fel őket - eddig szerencsém volt.
Korona első állásában állítható a GMT és a dátum, második kattanásnál az idő.
Bulova kvarcom még mindig 1 mp-en belül van, jó ez a precisionist szerkezet. Hónapok óta nem mászott el semennyit. -
koviamy
csendes tag
Köszönöm a választ. Többieknek?
-
szbalogh
addikt
Jó kis óra. Ilyen szerkezet van a GMT-mben, csak a régebbi kiadás, de a milgaussban ugyan ez. Állítható koronáról a 24 órás mutató? A dátumnagyító engem is csak zavart, nincs is rajtuk.
Azt nézem, hogy a hátlap kicsit be van süllyesztve? -
KelemenUhr
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
Horometer szerint 20-40 mp mínusz/nap. Érdekes, h lapjával letéve késik jobban, és "12 fenn" lógatva majdnem pontos volt. Állítottam rajta, nem bírtam kivárni a "bejáratási időszakot" - jónak tűnik most. Sántítás 0 és 0,2 ms közötti, lengésszög 235-250 fok. Járástartalékot majd vasárnap este, addig megáll.
-
5-ös kezelő
senior tag
Egyértelmű : Marina Militare logo nélküli 45mm-es Radiomir stílus, kézi húzós kínai Unitas werkkel. Kb. 80-90 dodó Manbushijie-ról, ha simán jön. Zafírral ez a vari sajna igen drága, talán egyszer olyat is bepróbálok. Óccó kategóriában Skmei digi vmelyik, kicsit több keretből már Casio w800. A /közelre/ rossz szemem miatt nekem az egyik legfontosabb szempont a jó leolvashatóság. Persze szeretem, ha szép, kényelmes viselni, tartós, olcsón szervizelhető, ár-érték arányban jó legyen.
Képek, amit ígértem :

-
koviamy
csendes tag
Mi most a valódi kedvenc kínai órád?
-
szbalogh
addikt
"Annyira ízléstelen, és érthetetlen, de annyira szeretem"
Vigyázz, mert elragad a sötét oldal!
-
5-ös kezelő
senior tag
Fél napos hordás után kijelenthetem, legfeljebb a szerkezetet tudnám dicsérni R-éknál - külsőre nem fog meg egyik modelljük sem. Egy Seiko búvár v egy Fortis pilóta/űrhajós sokkal használhatóbb a mindennapokban és szebb is sztem. De döntse el mindenki maga, mire költi a spórolt pénzét. Rám ne számítson a R butik a közeljövőben. Ez a Felfedező II. hasonmás amúgy rendesen meg lett csinálva, még nem találtam benne kidolgozási hibát. Zafír valódinak tűnik a vízcsepp teszt alapján. Óránként 1 mp-et késik eddig kézen. Csat /Datejust típusú/ nehézkesen állítható méretre, szemeket viszont könnyű cserélni /csavaros/. Koronazár menete jó és tömítés is van a tengelyen. Lume a megszokott gyenge, kék pöttyök és zöldes mutatók. Ezt gondoltam a képek alapján a legjobban leolvasható R modellnek, de nekem már ez is alig látható félhomályban - nem javaslom azoknak, akiknek olvasáshoz már szemüveg kell. Küklopszos órám eddig nem volt még - azt hiszem, inkább zavaró. A számomra felesleges 24 órás mutató is bezavar a leolvasásnál. Összegzés : Nem lesz mindennapos kedvenc, de nappalra elmegy. Éjjel megmérem a lengését, és lerakom járástartalék végett.
-
KelemenUhr
aktív tag
Vannak rajta szálcsiszolt részek, de azok lehet, hogy különálló darabok. Na mindegy, majd idővel kiderül úgyis.

Annyira ízléstelen, és érthetetlen, de annyira szeretem...
Oreyus: Vita, enyhe csipkelődés, odamondogatás. Nem értem, egyesek miért akadnak ki a kulturált vitán (értsd: van információtartalma, nem anyázás, stb.), ez hozzá tartozik a fórumozáshoz.
-
Bicskás
senior tag
Én már hányok a rolex topiktól a sok vak már önmaga paródiája.
Rosszabbak mint én, pedig én sem vagyok egyszerű eset, csak én nem márkáért, hanem színért rajongok, nade nem kívánom a vérét inni senkinek csak azért, mert ő a pirosat szereti...
-
5-ös kezelő
senior tag
Nem reklamálok emiatt, dobozlakónál nem fog számítani. Papírdobozon, benne műbőr dobozon, koronán és számlapon ott a logo. Majd lesmirglizem, h ne sértsem meg vele a felső tízezret, akiket amúgy is erkölcsi példának tekintek. Na jó, ez így ebben a formában nem fedi teljesen a valóságot. Holnap kinyitom, h kielégítsem a kérdezőket a szerkezet fajtáját illetően. Megmérem majd Horometerrel is. Ha csak annyira jó a werk, mint a tok, még mindennapos is lehetne belőle.
-
szbalogh
addikt
Na végülis Rolexet kaptál?

-
5-ös kezelő
senior tag
Már törölték az oldalt Aliról.
Gondolom, majd más néven felbukkan később. Nekem mindenképpen megérte, mert ezután nem vágyok /eddig sem túlzottan / majd erre az "R" betűs márkára - tok, ahogy gyanítottam, nem fekszik kézre szépen. Hiába, a Seiko Monster verhetetlen! 
Manbushijie oldalán újból vannak MM órák, akit érdekel. -
szbalogh
addikt
Ránézésre ilyen árulkodó jeleket kell keresni mint pl. vannak-e éles élek, szálcsiszolás, akkor biztos acél de ha pl. a tokfül lyukán látni réz színű kopást, vagy a fényes részen hullámosan csillan a fény, akkor bevonatos.
zsiz: e-bay-ről szoktam venni, a keresőbe "strontium aluminate"-ot írj. Többen is árulnak, az a jó ami nappal fehér, emrt abban tuti nincs hozzáadott festék ami csak gyengíti a fényét. A zöld, türkiz és mélykék a legjobbak.
Oreyus: a honlapjukon nekem az jött le, hogy a Bulova tervezte, vagy olyan dizájn alapján készült. Nézd meg a hátlapot a képeken!
-
5-ös kezelő
senior tag
O.K., hétvégén megkísérelem labdával letekerni a hátulját. Fülre mintha csak egy irányba húzna a rotor. Tömör szemes szíj, zafír, rengeteg védőfólia és szivacs, zöld doboz, hologramos matrica az alján. Nem semmi elsőre.
Viszont az eladót most nem találom Alin, majd még keresem a linket. -
Bicskás
senior tag
Terra & Szbalogh
Akkor megvenném, az órát, a kínai csoda bírja amíg bírja, aztán ha az föladta a harcot, akkor veszek bele Japánt.
Az úriember Bulovát említ, vajon mi köze ehhez az órához a Bulovának ?
-
zsiz
őstag
-
KelemenUhr
aktív tag
-
terra052
őstag
-
koviamy
csendes tag
Végre megérkezett hozzá a mesh (ami meglepően masszív, jó minőségű, erre nem számítottam 4$-ért!)
Hol vetted? Dobnál egy linket?

-
KelemenUhr
aktív tag
Köszi, kár, hogy igénytelen fos.
Gyűlölöm a nem acél órákat, nem sokáig bírják rajtam.szbalogh: Köszi. Sajnos az endlink nagy volt, így csak úgy tudtam kiszabadítani, hogy jól ledúrta a bevonatot a tokfülekről. Esetleg van tipped, hogy lehet megállapítani, hogy egy adott óra acél vagy bevonatos? Van a skeletonom, amit valamiért nagyon szeretek. Jó lenne tudni, hogy acél-e, mert vannak vele terveim, de ha az is bevonatos, akkor nem reszelgetem, mert egy nyár alatt tönkre fog menni az én kezemen. (izzadós vagyok, ezért kellett szépen eladogatnom a vintage óráimat is)

-
rolika00
csendes tag
A belseje, és szbalogh fórumtárs véleménye engem is érdekelne, aztán ha minden biztató, benevezek én is egyre, csak egy linket hagy kérjek hozzá.

-
szbalogh
addikt
Kíváncsian várom a beszámolót és a szerkezeti képet

KelemenUhr: ez bizony bevonatolt de attól még nagyon jól néz ki. Méretre egyezik az Omegával?
Oreyus: A kvarc olyan mint a kispályás foci, vagy zokniban fürdeni, vagy ... nem az igazi na
Persze ez szubjektív vélemény. Tetszik persze, az acél tok nagy plussz de nem annyiért amennyiért kínálják. Megnéztem a honlapjukat, ott még drágább. Egyébként volt régen ilyen márka. Citizen szerkezeteket használtak, ugyan olyat, mint a HMT, a werken is Caravelle volt. A kvarccal az a bajom még, hogy kiszámíthatatlan milyen van benne. Ez egy divatóra és szerintem nem a tartósságra mentek. Jó lenne kideríteni mit pakoltak bele. Egyébként igen, egy új Miyota szerkezet nem nagy összeg. A dátumos sincs 5 ezer felett szerintem. -
Bicskás
senior tag
Szép, tényleg, szerinted is ?
Tök jó !

Örömmel hallom, nekem is nagyon tetszik.

Nem úszómester vagyok, sőt nem is Salvataggio, de mégcsak búvár sem, számomra egyáltalán nem szempont, hogy vízhatlan legyen.

Az miért baj, hogy quartz ?
Már ha csak az az egyetlen komolyabb baj vele persze...
Mondjuk a szíj nem tetszik, ha lehet majd anélkül rendelném, úgyis NATO kerül rá.
Ha gáz van vele, akkor csak kicseréli az órásmester a szerkezetet, már ha találunk belevalót, és kész nem ?
Nyilván elemcsere időről időre kell, de nincs ezzel baj...
Kelemen, ez kvrv@jól néz ki !

-
KelemenUhr
aktív tag
Fineät: Végre megérkezett hozzá a mesh (ami meglepően masszív, jó minőségű, erre nem számítottam 4$-ért!), így képzeltem el eredetileg. Szíjcsere közben persze nem maradt el a kellemetlen "meglepetés": a tok nagy eséllyel nem acél, de semmiképpen sem rozsdamentes. Ahol az eredeti endlinkek kikezdték, ott rozsdafoltok, illetve bemaródások, látszik, hogy valami bevonat van rajta.
Mindegy, használom, amíg szét nem megy teljesen (bár egy picit elment tőle a kedvem), aztán a szerkezet/rotor jó lesz a skeletonba. Bár még arról is kiderülhet, hogy bevonatos szirszar.
-
5-ös kezelő
senior tag
Megjött a Felfedező II. Szebb, mint vártam, igen gondos csomagolás, zöld papír/fa doboz. Valódinak látszó GMT mutató, és járt a szerkezet. Összes fólia még rajta van, többet majd hétvégén lesz időm.
-
szbalogh
addikt
-
Bicskás
senior tag
-
pulutodurumo
őstag
Én még csak olcsóbbakat vettem, de egész normálisak. Talán 10-15$ dollárért érdemes lehet venni egyet ami tetszik. Egy-két évet ki kéne bírniuk.
-
Mykeee0923
csendes tag
Hajj.. a diver végülis meglesz..
Most meg valami sportos-elegáns, bőr (szerű) szíjjat keresek hozzá alternatívának..
A hirisch-nek van fantasztikus kínálata.. de Győrbe az 21 ropi..
Kínai nem gyárt relatív jobbakat? -
KL48
tag
-
Rodzser Mór
senior tag
Az ilyen márkájú órák, vagyis maga az óra más márkanév alatt is fellelhető.
Mivel párezer forintos termékekről beszélünk, igazándiból nincs értelme feszegetni a minőségüket. Általánosságban elmondható, hogy ugyanazon márkán belül vannak jó és kevésbé jó órák, talán még rosszak is (én még ilyennel nem találkoztam, de itt a topikban fellelhető ilyen tapasztalat is), attól függően hogy kitől vásárolják az összetevőket. -
Rodzser Mór
senior tag
-
206 cc
senior tag
-
trebrona
nagyúr
Nem véletlen írtam: Válaszd azt, amelyik neked tetszik!

Ízlések mindig különbözőek, ne másoktól kérj véleményt, tényleg ami megfog és tetszik, azt vedd meg! Neked kell, hogy tetsszen, te fogod hordani és ránézni naponta többször, nem mi.
Minőség témában megint más a véleménykérés, ebben már valóban kapsz releváns véleményeket és tapasztalatokat.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Zolee_70
senior tag
-
blt.62
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
Nem semmi a kitartásod és az ügyességed. Erre vagyok "irigy", nem a másik topikos milliós órákra.
Biztos kezekben lesz nálad a "Radiomir" omázsom, de olyan szépen jár, h nem aktuális még csak a lume miatt szétkapni.
Engem is izgat a dolog, a felirat és a minőség is. Jó lenne ennyiért minimum SeaGull, a kidolgozás meg Parnisnál ne legyen rosszabb. És örülnék, ha nem szúrna szemet Frankhillen.
Carnival tríciumoson még agyalok. Ha tényleg Ronda van benne, de ki tudja kínaiaknál. -
flymi
addikt
-
szbalogh
addikt
Köszi! Nem mestermű csak így olcsóbb, mint rendelni olyat ami lehet, hogy nem is lesz jó méret. Meg ugye meg van hozzá minden szerszám

Tegnap még egy számlapláb tartó csavart is csináltam aztán össze is raktam had menjen.
Számlappal felfelé tök pontos de élére állítva még borzasztó... van amelyik pozícióban napi -5- -10 perc. Mégis csak matatnom kell még.Kíváncsi vagyok milyen szerkezet lesz abban az explorerben.
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
parnist honnan érdemes venni?
http://www.marinamilitarewatch.com/ rendben van?
Egy fekete PVDs marine militare-t néztem ki.
-
sandró60
addikt
-
206 cc
senior tag
-
trebrona
nagyúr
-
Zolee_70
senior tag
Apple Watch kinézetű Androidos okosórát tudnátok ajánlani, valakinek van esetleg tapasztalata? 50$ szánnék rá.
-
blt.62
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
Grat. Mesterműveid alapján számíthatsz rám, mint jövőbeli megrendelőre. Azért szurkolok, h a Felfedező működjön 0 szerviz nélkül is. Track szerint már Mo.-n van.
Skmei 1134-est végre kaptam fehér /normál/ kijelzővel ebayen. Vicces, mert cca. 2000,. volt a hirdetésben, sms-t 2100,.ról kaptam, ebay meg 1600,-ról adott igazolást. Na mindegy. Narancs kijelzősre nincs érdeklődő, ilyenkor sehol egy fideSS szavazó...
-
szbalogh
addikt
-
flymi
addikt
Üdv!
Nem nagyon konyítok az órákhoz, de ha egyszer lesz annyi pénzem (nem "órahordóként"), hogy brahiból vegyek egy minőségi darabot, az talán egy Lorus lenne.
Viszont van két márka, ami kínai és szeretnék kicsit többet is tudni róluk. Mennyire ajánlottak vagy épp kerülendőek, van-e velük konkrét tapasztalat:
Yazole
SinobiElőre is kösz a válaszokat!
-
szbalogh
addikt
-
terra052
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
3100 - 3001
51817 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Honor 200 pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom, majd más néven felbukkan később. Nekem mindenképpen megérte, mert ezután nem vágyok /eddig sem túlzottan / majd erre az "R" betűs márkára - tok, ahogy gyanítottam, nem fekszik kézre szépen. Hiába, a Seiko Monster verhetetlen!
Gyűlölöm a nem acél órákat, nem sokáig bírják rajtam.