Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bally4
tag
válasz Vertigo18 #4356 üzenetére
Nem engem kérdeztél, de ugyanilyen órám vam, a curren. Nekem tetszik nagyon a design, pontosan jár óraátállítás óta, kényelmes a szíja, télen vettem még.
Hátrányok: kicsit hangos a másodperc, a szíj kezd bomlani, picit a festék a sarkán kopik.
Nekem ennyi pénzért megérte. -
bally4
tag
válasz szaszlaci #4666 üzenetére
Köszönöm! Vártam már az Casio F91 összehasonlítást, korábban írtad, hogy majd sort kerítesz rá!
Nekem ilyen órám (az eredeti) volt 15-20 éve és nagyon szerettem. Nem emlékeztem a típusára, de korábban az F91-ről írkáltatok, képről egyből felismertem. Játék is volt benne: ki tudja a stoppert indítás után hamarabb megállítani, jó pár délután elment vele a koleszban . Meg az a pittyenés óránként, és az ébresztő, csodás. Must have!Már csak az van hátra, hogy kitaláljam az okokat otthonra, miért kell még egy óra és rendelem is!
szerk: az eredeti érdekel, de nem értem, azt írod, hibátlanul és szépen van az eredeti kidogozva, fentebb meg azt, hogy ferde a szerkezet és a szíj rögzítése sem okés. Az eredetiről beszélsz ott is? Könnyen helyrehozhatóak ezek a hibák "nem óraszerelő de szerelő beállítottságú" laikusnak is? Vízálló marad, ha szétszedem (én) és helyreteszem a szerkezetet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest