Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
calamites
őstag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy külföldi rendelésnél, akár Dutyfree island, akár Skywatches.com, creation watchesnél hogyan működik? mire kell figyelni, mennyire megbízhatóak, illetve mennyire duty free?
-
zsiz
őstag
Valakinek nincs véletlenül otthon 10-12 darabos óratartó doboza (viszonylag nagy órák számára)? Lehet, hogy csinálnék egyet magamnak, de fogalmam sincs mekkora méretben kellene gondolkozni. Így ha akad valakinél, pár mérést megköszönnék
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
-
erzol
őstag
Pár napja használom ezt a weidet melóba.
Igen tetszik, jó anyagból van, kapja az ívet rendesen. Naponta többször találkozik lendületből rozsdamentes acéllal, de eddig karcolás nélkül bírja... -
Degeczi
nagyúr
Igen, ilyen szempontból nincs gond vele: sem az üveg, sem a fém felület nem hajlamos karcolódásra (és a festése sem kopik). Élőben szebb, mint a képeken, elegáns, nincs kínai gagyi érzet vele, és a LED-es része is nagyon praktikus, mert olvasószemüveg nélkül is jól látható, akkora szegmenseket használ (inaktív állapotban pedig semmi nem látható belőle, ami az előbb említett gagyifaktor miatt lényeges)
Viszont típushiba, h a nyomógombok hajlamosak egyszerűen kihullani...
-
Grafy12
aktív tag
A Tickoprinttel pontosan hogyan és meddig kell mérni? Minél tovább mérem annál pontosabb az eredmény? 300 másodperc után 4s/d- körül mozog.
[ Szerkesztve ]
-
Grafy12
aktív tag
válasz szbalogh #1470 üzenetére
Nagyon köszönöm! Ez volt a hiányzó láncszem! Így azt hiszem elég jól sikerült beállítanom, de egy két furcsaságot még látok a mérésen:KÉP(a képet már a mérés mentéséről csináltam ezért piros a jelzés )Úgy tűnik mintha nem minden léptetés lenne hibátlan és kihagyna néha egyet-egyet, nyilván egy szakavatott szem ebből többet lát! Mi a véleményed?
-
csongi
veterán
Ez aTickoprinttel valo meres mennyire pontos, nem kotegszem, csak nem ertem. Mennyire befolyasolja a telefon mikrofonja a merest? Mas meresek johetnek ki ha minden mas online kapcsolat ki van kapcsolva, csak a mechanikus orakat tudja merni? Nah de mondjart ki is probalom,
-
Grafy12
aktív tag
Eddig én csak automatát mértem vele, tapasztalatom mint egy kezdőé! A mikrofon nagyon befolyásolja, ha tudod állítsd érzékenyre a mikrofon beállításainál! Elvileg pontosan mér kalibrálás után. Teljes csöndben tudtam csak rendesen mérni vele, akkor is úgy, hogy le kellett vennem az óra hátlapját, mert egyszerűen nem észlelte rendesen a program, nagyon halk az órám.
[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
Ezeknél a MEGIR óráknál mennyire hihető az adatlap (rozsdamentes acél tok, hardlex üveg)? Itt a topikban elég jó vélemyéneket olvastam, de ha valakinek van még tapasztalata ezekkel az órákkal kapcsolatban, leírhatná
-
RBJ
addikt
Új fajta skemi t találtam. Igaz én nem szeretem de sokan igen ezt a stílust.
[link]Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
ricsi0307
senior tag
Ahogy észrevettem sokkal jobban jársz ha csak a pontokat váltod be. Ha átváltod őket kuponra kevesebb kedvezményt kapsz. Tehát ha 5$ kupont akarsz 10$ vagy e feletti vásárláshoz 1080 pontodba kerül. Nekem most a kosaramban van 35$ értékű cucc erre 526 pontot tudok beváltani aminek 5.26$ az értéke tehát fele annyi pontból megvan ugyan az a kedvezmény. Remélem érted mit mondok Most decemberben a kis mikulás zoknis játékukban rendesen meglehetett szedni magad, így hogy vagy 8 napot kihagytam kb. 4000 pontot bezsebeltem
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz ricsi0307 #1479 üzenetére
Igen, annak aki sokat költ annak jobban megéri simán a pontokat beváltani vásárláskor. De én ritkán és csak pár dollár értékben vásárolok, így nekem a kupon praktikusabb volt. Legutóbb is 3 terméket kellett összeszednem hogy elérjem a 10$-t Hosszútávon és ha többet költ az ember, akkor jobban jár ha nem vesz kupont a pontokból, ahogy te is mondod.
-
pulutodurumo
őstag
válasz sztikac #1477 üzenetére
Hát én nem hinném el hogy 10-20 dollárért képesek ezt produkálni. Ezen kívül: nekem is van Megir és szeretem. Az igényesebb kínai fajta, de csodák sajnos nincsenek.
Ja, ez az új kiszemeltem, bár most is várok még két órát[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
ricsi0307
senior tag
Srácok ez valami átverés ugye? Facebook dobta ki a hirdetésként.
-
Grafy12
aktív tag
Bevittem óráshoz a citizen órámat tisztításra és csak mellesleg be akartam olajoztatni a TEVISE szerkezetét... nem vállalta, mert - idézem- "A kínai órák szerkezete felületkezelt rézből van és félő, hogy ha szétszedi valami sérül, görbül! Addig ne bántsuk míg megy! " Hát így jártam, nem sikerült beolajoztatnom😁 Pedig a gagyi órák közül még elég minőségi darab és nem is olcsó
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
erről mit gondoltok? [link] vagy valami más minimalista négyszögletes órát ha ajánlotok...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
szbalogh
addikt
válasz Mr.Csizmás #1494 üzenetére
Nem az idő mérésére való
Le se lehet olvasni a csíkok miatt és azért egy dátum kijelzés nagyon hasznos tud lenni.
De ha csak divatból kell...Nick: HE_Storm
-
Mr.Csizmás
titán
-
csongi
veterán
Megérkezett a Megir-ke
Pillekönnyű a Police hez képest. A szíj kemény merev még, de gondolom idővel beáll. A világítás még nem megy, biztos kell idő mire feltöltődik, ha egyáltalán tud ilyet. Élőben elegáns és szép. -
zsiz
őstag
Megjött a narancssárga Skmei 1026-osom. Röviden: nekem bejön Picivel hosszabban: itt írtam róla, nem másolnám be ide is. Képek is ott vannak róla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest