Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
Ez mennyire éri meg az árát?
-
szbalogh
addikt
Gyakorolni kell még azt a fotosopot...
-
szbalogh
addikt
válasz
terra052 #993 üzenetére
A korábban is linkelt , de talán ez másik eladó.
Feltelepítettem az androidos alkalmazást és azzal együtt jött ki a 21,5 dolcsi.
Azóta nézegetem a Rolexeket, látom ám, hogy a gmt-nek teljesen más a tokja de sebaj
Viszont esélyes, hogy nem az a nagyon gagyi werk lesz benne, mint a SOKI-ban. Árulnak rendes tokos gmt-t is de az 43 dollár, gyanítom, hogy ebben ugyan az a werk van. Hogy melyik, azt még nem tudom. -
oba
addikt
Ha valaki talál Alin a 11.11 keretében valami jó vételt ne habozzon linkelni
-
szbalogh
addikt
Behúztam egy fekete SOKI GMT master II-t alin 21,5-ért.
-
szbalogh
addikt
válasz
KelemenUhr #989 üzenetére
Én is pályázom rá egy ideje de nem nagyon volt 5k alatt eddig, még licittel sem. Sőt, általában fölé megy 1-2 ezressel
-
KelemenUhr
aktív tag
SOKI búvárt (a natúr feketét, fekete lünettával) honnan a legolcsóbb rendelni? Tudom, nem nagy pénz 5k, de a piros-fekete lünettás van 3k-ért is, szóval hátha.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Rodzser Mór #984 üzenetére
Az elegánstól ez messze van, inkább katonai stílus. Kellemes viselet, talán nem is műszál, hanem vászon. Csat is meglepően masszív. Hátrány eddig : Mutatóállításnál nehéz megfogni a koronát, annyira eldugták a védőfülek közé. Visszatoláskor meg igen könnyen elfordul a tengely a mutatóval együtt, lehet kezdeni elölről. Mondjuk, ha pontos lesz, nem kell túl gyakran piszkálni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
5-ös kezelő #981 üzenetére
Valami hétköznapi egyszerű de sportosan elegáns órát keresek. Ilyen szövetszíjas óra is a pixisben van. Mennyire kényelmes ez a szövetszíj?
Azon tűnődtem már többedszerre, hogy nem ezeket az 5-10 dolláros óráimat veszem fel, ha szerelni, barkéácsolni megyek. Hanem a 30 éves Casiomat. Pedig azt jobban kéne óvnom. Talán azért óvom a kínai occóságokat, mert ezek még újak.
-
szbalogh
addikt
Egyébként ezeknél az olcsó óráknál nem ritka a teknokol használat
Pl a számlap rendre nem csavaros-lábas rögzítésű, hanem kétoldalas ragasztócsíkkal van az óraműhöz rögzítve. Addig jó is míg nem kell valamiért leszedni, mondjuk a billegő első kövét megolajozni vagy a dátumtárcsával molyolni. A sokat matatott SOKI búvár számlapján vannak lábak (az egy másik dolog, hogy fél mm-el arrébb, mint kéne) és a lyuk is meg van a werk oldalában ahova a rögzítőcsavar menne, de menet és csavar már nincs. Na ilyenkor jön jól, mert rugalmasan köt, a számlapot erősen határozottan fogja, de ha kell le lehet szedni. -
5-ös kezelő
senior tag
-
szbalogh
addikt
válasz
Rodzser Mór #979 üzenetére
Jó a teknokol is
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
szbalogh #978 üzenetére
Én ilyen bolhafingnyi ragasztót nem tudok odatenni
Nincs is epoxy ragasztóm, csak döglött. És csak emiatt nem vennék. Többe kerülne szerintem a ragaszó, mint az óra
A furat átmérője 0,5mm körül lehet. Inkább így hagyom és csak egyirányba tekergetem. Remélem, magától nem tekeredik le.
-
szbalogh
addikt
válasz
Rodzser Mór #977 üzenetére
Igen, nyugodtan megragaszthatod. Talán szét se kell szedni miatta az órát. Oda lyukba tegyél egy kicsi epoxit, tekerd vissza, míg egy kis ellenállást nem érzel vagy amíg a korona a tokhoz nem ér. Ha megkötött a ragasztó próbálkozhatsz az időállítással.
-
szbalogh
addikt
válasz
Rodzser Mór #975 üzenetére
A korona a felhúzótengelyre ragasztva van. A tengely pedig általában ugyancsak ragasztott menettel toldott. Egy kép sokat segítene.
-
Rodzser Mór
senior tag
Kijött a Valia órám koronája miközben tekergettem, azaz állítottam a dátumot majd az időt. A korona másik oldala egy cső, gondolom, hogy menetes, mert aztán visszatekertem. És úgy tűnik, mintha újra funkcionálna. Jól gondolom, hogy azért jött ki, mert ellentétes irányban tekertem?
Nagy erőnek nem volt kitéve, mégis letekeredett a menetes orsóról. Nem kell ezt valahogy biztosítani letekeredés ellen? -
szbalogh
addikt
válasz
KelemenUhr #972 üzenetére
Vettem már onnan egy Pilot-ot, én is ugyan azt kaptam... ugyan olyan csálén volt feltéve a 12-es
Viszont a Ricoh még mindig nem ért ide. Olyan furcsa, van amikor 1 hét alatt itt a cucc, a SOKI búvárt meg vagy 50 nap után kaptam kézhez.
Ha minden jól megy ma maratok merci mutatót a sokira. -
terra052
őstag
válasz
KelemenUhr #972 üzenetére
Én viszont pont azt kaptam, vagy egy ugyanolyant, csilli-villi szerkezettel...
Feljebb volt kép is. Így már 50/50
-
erzol
őstag
Decathlonban van ez:
Geonaute A700M
~Fél éve használom. Masszív, jó nagy, strapabíró, 2 év garancia, nekem nagyon bevált. -
rolika00
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #961 üzenetére
Ezzel a Vosztokkal nagyon jó tippet adtál! Ha úgy adja ki, az Edifice helyett egy ilyen lesz az ünneplős órám.
A Gagarinos és ez a tankos külön jó!@Jociolaszi:
Árban mennyi körül mozog? Olcsóbban megbízhatóan hol lehet, ebay v banggod, esetleg ali? Köszönöm! -
rebel888
csendes tag
válasz
raziel01 #960 üzenetére
Postaköltséggel együtt olyan 8 ezer körül vettem ebay-n. Persze napokig kerestem a legjobb ajánlatot. Ez volt a legjobb ár, ennél csak drágábban volt. A fémszíjas meg még drágább. Természetesen vadonatúj volt ez is, dobozban. A védőfólia még rajta van az üvegen. Neked tetszik?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Outlander #954 üzenetére
Outlander, Oszy : Kicsit több információ kellene, mit szeretnétek. Ár, stílus, tok mérete és anyaga, szerkezet, vízállóság stb. Komolyabb órákat a "Svájci és egyéb órák" topikban találtok. Kis pénzért /100 ezer Ft alatt/ japán óra a javaslat mind kvarc, mind automata téren /Dutyfreeislandshop, Skywatches, Creationwatches, Watchspree/. Nagyon kis pénzért meg ez a topik, kínai sz*rokkal kísérletezünk többen is, de nem is lepődünk meg, ha leesik egy-egy mutató vagy bedöglik az egész. Ebay, Banggood, Gearbest. Ha mindennapos órának kell vmi megbízható, arra tökéletes egy digitális Casio /timecenter.hu/. Igazi óra persze számomra a mechanikus óra. 20 ezer körül már van Seiko 5-ös újonnan, jobb minőségű kínai /Parnis, Rodina/, acéltokos orosz Vosztok Amphibia.
-
rebel888
csendes tag
Hello. Kár, hogy csak most találtam rá erre a topikra.
Több órát is belinkeltetek ide, amit én is nézegettem a neten. Vettem párat én is, Infantry, Ohsen és Shark.A Sharkból két félét. Egy Mako Shark digitális LED és analóg. Fekete fém szíjjal, igaz kicsit vastag, de jó.
http://www.shark-watch.com/products/mako-sharkA másik egy Solar Shark napelemes, bőrszíjas, kék színben. Eddig tökéletesen működik. Nyáron vettem, még nem volt vele gond.
http://www.shark-watch.com/products/solar-shark
Esetleg van még valakinek ilyen órája?
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Erről az óráról van valakinek véleménye? Itt van egy videó róla, ez alapján tetszett meg, csak nem tudom eldönteni hogy az óra hatalmas, vagy az emberünk keze kicsi?
-
oszy
veterán
Karórát szeretnék rendelni. Nagy legyen a "számlap" és ne nézzen ki gagyinak. Létezik ilyen, ami nem horror áron van?
-
Outlander
addikt
Sziasztok..
Szeretném meglepni magam egy órával... ha esetleg pár típust vagy ajánlottabb vásárlási helyet adnátok, azt megköszönném.
Igazából semmi extra igény nincs, leginkább márka és bevállt eladó érdekel... ha már van kiszemelt akkor még jelentkeznék.
Köszönöm.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #949 üzenetére
Egyiket sem lehet nagyon minőséginek nevezni.
-
rolika00
csendes tag
És a Skmei-vel mi a helyzet? Az hol helyezkedik el a skálán? Nagyon gondolkodom az S-Shockon munkás órának, csak még félek tőle. Kevés visszajelzést olvastam innen róla.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Star Trek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest