Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafy12
aktív tag
-
karl_fischer
aktív tag
Ma jött meg az elsején megrendelt Naviforce órám.
Kis fehér dobozban, mivel nem fért be a postaládába, a postás odagumizta a kerítésoszlophoz. Még jó, hogy nem lopták el.Jól néz ki élőben, csak kicsit nagyobb, mint amire számítottam (nem baj )
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz karl_fischer #1253 üzenetére
Komolyan nem értem a postásokat.
Nagyon sokan ezt teszik.
Fel sem merül bennük hogy ellophatják?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
terra052
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
Ma futottam össze a kézbesítőnkkel. Rengeteg minden jön most ünnepek előtt. Kérdeztem, h legalább jattolnak-e a kuncsaftok. Szomorú mosolya alapján nem igazán. Én mindig szólok előre, ha várok vmi értékesebbet. Sőt, ha nehéz v nagy, ki sem hozatom vele, csak értesítőt kérek. De már gondolkodtam, h kivágom a betont, és kialakítok egy levélbedobó nyílást... Előbb-utóbb ki fog találni vmit a királyi posta, mert nem győzik a melót a kézbesítők. Javasolnám a fideSSes haveroknak, akik lenyúlták ezt is, h emeljenek bért és vegyenek fel több alkalmazottat. Előbb persze kell egy új zakó a szíjgyártónak, meg h.árpi is nya(ra)ljon még egy darabig Ibizán.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
szbalogh
addikt
Úgy néz ki kerestem 1500 Ft-ot a legutóbbi "Rolex" GMT órával úgy, hogy az óra is megmaradt. Ugye 21 dollárért vettem akcióban, de a refound-hoz (amit közben megítéltek) a teljes összeget vették alapul, a 25 dollárt
Bár én csak 10 dollárt kértem de az eladó akadékoskodott. Bevontam a rendszert a bírálatba aki meg a hamis termék miatt teljes visszatérítést ítélt meg
Most az jutott eszembe, hogy ezt egy sokkal drágább/igényesebb hamisítvánnyal is el lehetne játszaniNick: HE_Storm
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Eléggé kütyü mániás vagyok, így berendeltem 2db órát tesztre, ami képekről tetszett. Nem vagyok nagy órás, nagyon régen hordtam csak, akkor is egy digitális casio-t.
A Soki-n látszik hogy nincs olyan minőségű, mint az skmei, ráadásul kemény a szíj. Az Skmei-ről azt kell hogy mondjam, hogy nem is rossz, simán felvenném utcán is és nem az jön le róla a kinézete alapján hogy nézd már azt a gagyi órát, hogy volt képes ilyennel kimenni az utcára? Viszont valahogy kellene csuklóra hízni (nem tudom ezt hogy kell ), mert a legszorosabbra tettem, de így is lötyög, ráadásul nem annyira kényelmes, mert csont és bőr a csuklóm
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz 5-ös kezelő #1263 üzenetére
Lehet Szokni kell az biztos, pláne hogy nem hordtam órát jó régen.
szbalogh: Ha ettől keményebb lenne, akkor törne, mint a ropi De gondolom majd a használattól puhul picit.
Amúgy az skmei-nek kb olyan hangja van, mint egy fali órának Érdekes, pedig elvileg vízálló, akkor nem tudom hogyan lehet ekkora hangja. Soki halkabb. Mondjuk engem nem zavar, nem azért írom.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
ilyen Skmei órája van valakinek? vagy csak én hordok itt digitális órát? ha valakinek van ne tartsa magában, hogy milyen, mennyire pontos, miket tud, stb.. esetleg egy pár valós fotó is jöhetne.. feedback-nél ami van, ott nem túl meggyőző a színe, pedig amúgy tetszik az óra, 5$-t még adnék is érte
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
trebrona
nagyúr
válasz jociolaszi #1270 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
zsiz
őstag
válasz jociolaszi #1269 üzenetére
köszi, de engem pontosan a linkelt típus érdekelne. mégpedig azért, mert a termékfotókon nagyon jól mutat, a vásárlók által készített képeken meg hol ilyen, hol olyan.. a feketével biztos nem lenne gond, de engem a színes érdekelne. pl.: narancs és elvileg ez is.. a fekete az tiszta sor. a zöld viszont elég gáz.. és nem tudom, hogy csak fényképezni nem tudnak, vagy tényleg nincs olyan szép színe az óráknak.
valamelyiket szerintem be fogom rendelni, mert ha jól rémlik 7-9$ körül szokott mozogni ez az óra, én meg már régóta szemezek vele.. csak kérdés, hogy bevállaljam-e a narancsot és vagy szép lesz, vagy nem.. vagy esetleg maradjak a feketénél, ami viszont kevésbé tetszik
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz syler123 #1265 üzenetére
Nem elkeseríteni akarlak, de ha a gumi szíjról van szó, na az nem fog puhulni. Egy hónapig hordtam egy ilyen gumiszíjas csodát, annyira kemény volt, hogy amíg az óra hátulját és a csatot belenyomta a csuklómba, addig oldalt befért a kisujjam... Éjszakára is becsatolva tettem le, de nem puhult, sajnos ezek ilyenek. Ezek a műbőr szíjak meg sajnos hamar bebüdösödnek, elkopnak. Szóval érdemes venni hozzá egy jobb szíjat, csak hát fura dolog, amikor drágább a szíj, mint az óra... Így aztán csak porfogó azóta.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
RBJ
addikt
Inkább ezek közül választ. Nekem narancs sárga van. Megjárta hajdúszoboszló termált, Balatont, Krétát tengeribe semmi baja. Szerintem több mint 1 éves már és pont a napokban néztem még mindig rajta a fólia az üvegen.
[link]Amit linkeltél enyhén szólva messziről vírit a gagyiműanyag faktor.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
zsiz
őstag
Kinek mi tetszik.. nekem pl az általad linkelt nem.
Ha megjön kiderül milyen, 4.90$-et nem sajnáltam rá. Ma már 7$, annyiért én se vettem meg idáig, pedig már elég régen kiszemeltem. Tegnap éjszaka rendeltem talán fél 12 után, ma 9 kor jött a levél, hogy elvileg fel van adva.
-
szbalogh
addikt
Megjött a csodaszép Janata Indiából. Pontos, szép, ebben még rendes koronatömítés is van. Csak az indexek vannak kicsit rosszul pozicionálva de ezen majd segítek. Annyira szép, hogy nem is kap lumét
Alig várom, hogy belenézhessekA másik pedig lume festésre lett véve. A minőségét az ára tükrözi... 2-3 dollár volt. A szíj kuka. A tok 39mm-es de az egyenes tokfülek miatt inkább nagyobb kézre való.
Nick: HE_Storm
-
5-ös kezelő
senior tag
Nekem ez van, de ritkán veszem fel /ha sajnálom a mechanikusokat/. Pontossága +15 s / hó, hordva kevesebb a hőmérséklet miatt. Vízbe még nem vittem, szíj nem kemény műanyag. Elégedett vagyok vele, az óriási kijelző és számok miatt kellett /öregszik a szemem közelre/.[link]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zsiz
őstag
válasz 5-ös kezelő #1277 üzenetére
Köszönöm, magát a márkát ismerem, láttam sokféle órájukat, jókat hallottam itt róluk. Engem konkrétan az általam linkelt típusról érdekeltek volna tapasztalatok. Viszont már mindegy, az akció lejárt meg amúgy is megrendeltem belőle a narancsot. ha nem tetszik, majd elpasszolom. Ha egyébként jó lesz, csak a színe nem tetszik majd, akkor eladom és veszek egy feketét. Ha meg jó lesz a színe és az óra is, akkor megtartom. Ha megkapom (nyilván jövőre valamikor) majd jövök képekkel, leírással.
-
zsiz
őstag
válasz 5-ös kezelő #1279 üzenetére
a Casio-k nekem is tetszenek, csak azok nem kínaiak és nem olcsók milyenek vannak neked? eredeti nekem nincs, csak egy F-91w meg egy G-Shock GA110GB-1A replika, de szeretem őket.
-
szbalogh
addikt
válasz terra052 #1282 üzenetére
Azt hiszem nekem is kell pár ilyen műanyag óraállvány
Most nézem csak milyen fos lett a kép amit feltöltöttem, csak a lényeg lett teljesen homályos
Közben belenéztem és tényleg szép tiszta, mint a hirdetésben volt. Viszont érdekes, hogy a hátlapnak nincs pereme, mint a Pilotnak. A Tied is ilyen?Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz syler123 #1261 üzenetére
Kicsit elővettem ezt a SOKI-t hogy így fel lett emlegetve. A koronavédőnél már lepattogzott a festék, aztán a tokfülnél mintha fel is hólyagosodott volna, kicsit megkapartam és le is jött. A tok alumínium, kénytelen leszek belemélyülni az eloxálásba is.
-
terra052
őstag
válasz szbalogh #1283 üzenetére
Nekem menetes a hátlap, ilyen:
A műanyag display filléres cucc, ebay-ről, aliról lehet rendelni, én innen rendeltem, figyelj a méretére!
werkmania.hu
-
Rainman05
tag
Sziasztok! Aki rendelt Skmei 1068 karórát az meg tudná nekem írni teljes hosszát? 22cm írnak és elég kicsinek tartom.
-
szbalogh
addikt
Ráakadtam erre a replika órás fórumra. Tesztek meg minden infó fent van a komolyabb replikákról és eredeti órákról is. A bolhapiac részen meg egy csomó bontott eredeti és replika alkatrészt árulnak. Komolyan gondolkodom azon, hogy innen összerakok egy szűz számlapos rolex kinézetű órát.
-
zsiz
őstag
válasz 5-ös kezelő #1294 üzenetére
szépek. máskor ha ajándékozni szeretnél, gondolhatsz rám is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest