Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Olyan kis Casio másolatom nekem is van. Az enyém elég sokat siet. 1 perc/ hét kb. Nem figyeltem pontosan de a mechanikus óráim pontosabbak.
Tettem rá ilyen kis nato szíjat.
Az a magától beállítós felkeltette az érdeklődésem. Jól értem, hogy csak az arany színű tudja ezt a másik színű ugyan ettől az árustól meg nem?Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Köszi, ez nekem túl bumszli. Meg a számlap festése is botrányos. Ha ezt egy értelmes méretű órában is meg lehetne kapni biztos vennék egyet.
Egy videót tudnál csinálni róla, hogy állítja be az analóg mutatókat? Semmit se találtam róla netenperge666: Csinálhatunk egy csere-bere adás-vétel csoportot face-en...
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
RBJ
addikt
Inkább ezek közül választ. Nekem narancs sárga van. Megjárta hajdúszoboszló termált, Balatont, Krétát tengeribe semmi baja. Szerintem több mint 1 éves már és pont a napokban néztem még mindig rajta a fólia az üvegen.
[link]Amit linkeltél enyhén szólva messziről vírit a gagyiműanyag faktor.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
5-ös kezelő
senior tag
Nekem ez van, de ritkán veszem fel /ha sajnálom a mechanikusokat/. Pontossága +15 s / hó, hordva kevesebb a hőmérséklet miatt. Vízbe még nem vittem, szíj nem kemény műanyag. Elégedett vagyok vele, az óriási kijelző és számok miatt kellett /öregszik a szemem közelre/.[link]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
szbalogh
addikt
Nekem is van egy ilyen Casio másolatom. Szerencsére olyat fogtam ki, aminek a bele hasonlít az eredetire. Nem a bonyolultabban szerelhető belső és csak egy színű led világít. Pontosnak viszont nem mondanám. Ami ide került 1-2 percet is összeszed egy hónap alatt. Viszont az ébresztő, a stopper 500 Ft-ért még így is legjobb vétel.
Vasinger!: A tok spiáter vagy a nagyon olcsóknál alumínium és ezek krómozva vagy festve. A szerkezet pedig olcsó műanyag. Menni megy és pontos is de nem tartós, lötyögnek a mutatók meg ilyesmi. Persze egy eredeti fém Miyota szerkezet 1500Ft tehát ez annyira nem probléma. Érdemes egy márkás óra tokjába a fenti kvarcot venni és kész is a tartós pontos óra pár ezer Ft-ból.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
Ahogy észrevettem sokkal jobban jársz ha csak a pontokat váltod be. Ha átváltod őket kuponra kevesebb kedvezményt kapsz. Tehát ha 5$ kupont akarsz 10$ vagy e feletti vásárláshoz 1080 pontodba kerül. Nekem most a kosaramban van 35$ értékű cucc erre 526 pontot tudok beváltani aminek 5.26$ az értéke tehát fele annyi pontból megvan ugyan az a kedvezmény. Remélem érted mit mondok Most decemberben a kis mikulás zoknis játékukban rendesen meglehetett szedni magad, így hogy vagy 8 napot kihagytam kb. 4000 pontot bezsebeltem
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Teljesen mindegy, hogy tudom-e vagy sem. A lényeg, hogy az Ali nem engedi a hamisított termékeket az oldalán nekünk pedig jó amíg ez a hozzáállása és ilyen könnyű bizonyítani, hogy azt kaptuk.
Persze biztosan van, aki tudatlanul megrendeli az órát és megörül, mikor látja, hogy azon márkajelzés is van...
De le is egyszerűsíthetjük a dolgot arra, hogy a termék nem felel meg a képeken hirdetettnek.Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Igazad van, ez nem korrekt, ők is megdolgoztak érte/vele Egy ideig elgondolkoztam, hogy ha tényleg olyan pöpec lesz, mint amilyennek akartam, akkor nem akadékoskodok, de ennek se állítható a GMT mutatója. Viszont együtt tudok élni vele és egész jó minőségű az óra, többet nem is fogok "csalni"
Bár hozzáteszem, hogy a vámosok nagytételben foglalnak le ilyeneket és utána megsemmisítik. Ők meg aztán tényleg nem korrektek Én csak kettőt "semmisítettem meg".[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Az ára nekem is jól jönne, de nem hordanék eredetit - félteném. Már az is stresszel, amikor egy-két százezres Certina DS v Fortis óra van rajtam, nemhogy egy kétmillás Roli. Dobozban állni hagyni meg marhaság. De a kis snk809k1 bevált, 18 rongyért igen pontos szajkót fogtam ki. A két óccó műa. órám Banggood-ról még sehol, 26 napja jön.
-
mirci18
addikt
Az ember sokat ne várjon 1000 ft vagy az alatti óráktól.
Ha már mennek 3-6 hónapot akkor visszahozza az árát.
Azért mert ha kibír 6 hónapot évi 2 órával 1500-2000 ft-ból elvagy és mindíg új dizájnú órád van.Nekem a Ferrari replikám több éves de még bírja.
Szíja már szakadt el.
Több elemet megevett mint egy sima óra de jól bírja.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
5-ös kezelő
senior tag
1134, black/black. Elpasszintom, csak napsütésben tudom leolvasni. Háttérvilágítás is Foche. Tok, szíj robusztus, egy yeti csuklóját is átérné. 2,95 V-os elemmel jött - kicseréltem, de nem lett jobb. Soha többé inverz kijelzős.
1119 : Kellemes meglepetés, olyan mint a képen. Erős zöld fényű, nagy számok, puha gumi szíj. Szétkaptam, elem itt is 3 V alatt. Nem vízálló, vigyázni kell vele. Játszósnak, alváshoz vettem, és nosztalgiázni. Emlékeztet a régi, 70-es évek led óráira /fénye, digitek formája/. Kíváncsi leszek a pontosságára - sokat nem várok, az elektronika folyamatosan küzd a változó áramerősséggel, és a merülő elemmel. Így is megérte bőven nekem.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
Akad
Ha valaki éppen ilyet akar rendelni, beszerzési áron átadó. Én nem látom az inverz kijelzőt. Széles csuklójú, sasszemű fiatal harcosnak ajánlott csak. SKMEI 1134.[link]SKMEI 9083 órát vett itt valaki. Érdeklődnék, mik a tapasztalatok? Pontosság, minőség, kidolgozás? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Nem az aranyra gondoltam Az nekem is pfúj! Van ott 4 szín, a harmadik a fekete-fehér.
gagyilovag: Szép zsebóra. Egy képet tudnál lőni a szerkezetről?
Van nekem is egy hasonló de sokkal "újabb" Stowa De az is háború előtti. Azt nem lesz valami egyszerű megjavítani[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Jó lenne látni, a fekete kijelzőst elajándékoztam.
Oreyus : Én vmi Rolex Sub-ra hasonlító vmit néznék. Zafírral csak automatában láttam, 100 dolcsi körül, Sea-Gull szerkezettel. Szín lutri, mert a képek nem mindig adják vissza netes rendelésnél.
-
5-ös kezelő
senior tag
Jó strapa órának, csak inverz kijelzős, nem látszott a képen. Ez még pontos is, amióta megjött. Nem úgy, mint a fekete inverz elődje. Azt már elajándékoztam. De a 1068-asok sem túl pontosak, havi 25 mp belemegy. De nem is számít ennyi egy strapaóránál. Bicajra, v motoroskabátra megfelel. Fűnyíráshoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest